Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 415
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Е, поканете и мен, моля!!!!
malchevadiana@yahoo.com
Аз имам регистрация във френския, но за БГ доставката е почти 5Е и така и не съм пуснала поръчка! Rolling Eyes
Давайте да се регистрирам и да поръчвам!!!
Ако си регистрирана с този мейл във френския няма да можеш да се регистрираш пак с него!
Ако никой не ти прати покана ми пиши на лични и ще ти изпратя Hug

Не! Там съм с този на съпруга... и поканих единия мейл на майка ми (тя е с 2 за LaRedoute)...... абе, мани.... за тук ще направим нови мейли, то е ясно!!! Joy

# 121
цоп и аз тук искам да попитам като поканите някого на тази който кани на е-майла ли изпращат 50 бройки оферта...понеже пуснах няколко покани а на е-майла нямам нищо  Embarassed

Не на имейла а в промоциите ти се вижда.
като ги сложиш в кошницата  също се виждат Peace

# 122
цоп и аз тук искам да попитам като поканите някого на тази който кани на е-майла ли изпращат 50 бройки оферта...понеже пуснах няколко покани а на е-майла нямам нищо  Embarassed
За да получиш тези 50 бройки, трябва този, който си поканила, да е направил поръчка. Освен това(май беше споменато вече) не забравяйте, че трябва да си оползотворите кредита в рамките на месец. Така че не преигравайте с поканите, ако нямате толкова снимки за вадене.

# 123
  • София
Пишете на лични и за една покана и за мен  Wink
Мерси   bouquet

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 13:38 от em4eto

# 124
Благодаря за темата   bouquet и аз снощи пуснах първата си поръчка.
Който иска покани пишете на лични имейла си. Wink

# 125
  • Карлово
не забравяйте, че трябва да си оползотворите кредита в рамките на месец. Така че не преигравайте с поканите, ако нямате толкова снимки за вадене.
Точно по тази причина аз не изпращам покана на никого. С моите си 4 мейла ще си ги завъртя както ми е удобно на мен. Защото реално си стават по 100 снимки за всеки мейл. Отделно и в артскау по 150 на месец безплатни - е, денонощно да снимам, пак ми идват в повече.  Laughing

Аз имам друго питане. Някой разгледа ли онзи сайт с кодовете? Че с английския не се разбираме особено и гледах, гледах...ама нищо. Попаднах на някакъв код за постер за 1 паунд. Но се оказа, че е с изтекъл срок. Мисля, че ще е ползотворно за всички, освен истерията около надпреварването кой повече нови клиенти да покани, да си споделями и други кодове, за други продукти.

# 126
Аз не мога да пусна поръчката.
Искам да платя с Пей Пал и след като му дам confirm ми изписва това

Your order has failed
General error - The card issuer is currently experiencing some technical problems and is unable to process this card transaction at this time. Please try to check out this order once more in a few minutes. If the problem persists then please contact us.

Please either return to the basket or checkout and try again.

# 127
  • pomorie
хайде и аз пуснах 250 бройки имах доста снимки за които все не оставаше време.....сега да видим кога ще дойдат и какво качество ще са  Hug

# 128
  • Карлово
Пате, а защо н епробваш директно през картата? Или те е страх?

# 129
Ще пробвам и така, но картата не е в мен.
През Пей Пал не става ли?
То за 2 паунда няма какво толкова да ме е страх,но ми е по-лесно така.  Laughing

# 130
  • София
Може ли покана и за мен  Hug

# 131
  • Карлово
Ще пробвам и така, но картата не е в мен.
През Пей Пал не става ли?
То за 2 паунда няма какво толкова да ме е страх,но ми е по-лесно така.  Laughing
Ами става, ама заради проблемът ти. Нямам идея що така се получава. Предполагам си пробвала да се логнеш отново.

# 132
А става ли плащане с една карта за различни имейли? Rolling Eyes

# 133
  • Карлово
Оксана, става, да. Засега някой каза, май Десита, че е платила на три различни.

# 134
Току що си пуснах една поръчка. Нямам търпение да дойде.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт