Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 462
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Добре де, само малко по-нагоре ти пуснах линк, логни се и виж. По-точно-май акаунт -май кредит.

# 406
Добре де, само малко по-нагоре ти пуснах линк, логни се и виж. По-точно-май акаунт -май кредит.
Извинявам се,не знаех че е за мен и не бях се логнала  Embarassed.   Благодаря ти.
Ето какво пише там:

My credit

If you have print and product credits to spend they will be displayed below. You can buy print and product credits in advance from our shop. If you have an offer code for free credit, or discount, you can activate it here.
Print and product credit
Type of credit    Reference    Date activated    Valid until    Quantity    Redeemed    My balance

Free Prints    0    1 Oct 2009    31 Oct 2009    50    0    50
Free Prints    0    4 Oct 2009    3 Nov 2009    50    0    50

Да разбирам ли че имам право на 100 снимки на цена 1,99   ( принципно 99 снимки) ?

# 407
  • София
Ева, а не се ли вижда една жълта лента в горния кра йна прозореца? Мисля, че се инсталираше и Актив Х контрола, но не съм убедена много. Ако не се резреши проблема, помоли я да направи един скрийншот, да видим как точно изглеждат нещата.
Лошото е,че не съм виждала аз точно какъв е проблема,иначе щях да помогна.
А малко като развален телефон се получи... Blush
Тя обяснява на мен,аз влизам в нейния профил от моя компютър,при мен всичко е ок.
Утре ще и кажа да пробва с друг браузър и,ако не стане,ще го мъдрим някак.

Благодаря отново за помощта!   bouquet

# 408
Извинявам се,не знаех че е за мен и не бях се логнала  Embarassed.   Благодаря ти.
Ето какво пише там:

My credit

If you have print and product credits to spend they will be displayed below. You can buy print and product credits in advance from our shop. If you have an offer code for free credit, or discount, you can activate it here.
Print and product credit
Type of credit    Reference    Date activated    Valid until    Quantity    Redeemed    My balance

Free Prints    0    1 Oct 2009    31 Oct 2009    50    0    50
Free Prints    0    4 Oct 2009    3 Nov 2009    50    0    50

Да разбирам ли че имам право на 100 снимки на цена 1,99   ( принципно 99 снимки) ?

Така като гледам правилно си разбрала.

# 409
milisa  ако искаш 99бр трябва да ги пуснеш най-късно до 31.10
Имаш право!Действай спокойно Peace

# 410
  • Карлово
Ева, аз затова предложих тя да направи скрийншота. Явно проблема е в нейния комп, особено щом ти успяваш да влезеш. Скрийншот лесно ще направи, хич и да не разбира от компютри. Отваря Фотобокса, стига до мястото, където запъва с поръчката, от клавиатурата натиска Print screen, после отваря Paint или друга програма, която обработва изображения, дава директно пейст, записва в джипег и ти го праща. Ти ще ни го покажеш после. Grinning

# 411
  • Карлово
Защо? За всички ли се отнася?

# 412
Мерседес,Мими....  Hug  bouquet......благодаря ви много.
 Money само дано най-сетне сайта се смили над мен и ми даде доставка 1,99,е няма оправия на моя акаунт с тези 1,49... Close

# 413
Ева, а не се ли вижда една жълта лента в горния кра йна прозореца? Мисля, че се инсталираше и Актив Х контрола, но не съм убедена много. Ако не се резреши проблема, помоли я да направи един скрийншот, да видим как точно изглеждат нещата.
Лошото е,че не съм виждала аз точно какъв е проблема,иначе щях да помогна.
А малко като развален телефон се получи... Blush
Тя обяснява на мен,аз влизам в нейния профил от моя компютър,при мен всичко е ок.
Утре ще и кажа да пробва с друг браузър и,ако не стане,ще го мъдрим някак.

Благодаря отново за помощта!   bouquet

Щом при теб се получава от твоя компютър значи нещо не е инсталирала както трябва програмата за качване на снимки.Поне на мен така ми се струва.При мен беше така преди да инсталирам JAVA .Не знам защо тогава не се получава  newsm78

# 414
Нали промоционалната оферна важи 1 месец.

# 415
Не Микки,гледам,че първия й кредит изтича тогава,на 31.10  Peace
Не се шашкай! Благодаря ти за отговора!Тъкмо ти пишех на ЛС   bouquet

# 416
  • Карлово
То си е за шашкане. Наизвадила съм едни стари дискове, Мартина на 7-8 месеца и ровя из тях за снимки, всичко ново съм извадила отдавна. Преди на приятели поръчвах, та да не ми изгарят промоциите, ама сега и те сами си поръчват и вече се чудя какво да поръчвам. Mr. Green Кога ли ще ни резнат англичаните?

# 417
То си е за шашкане. Наизвадила съм едни стари дискове, Мартина на 7-8 месеца и ровя из тях за снимки, всичко ново съм извадила отдавна. Преди на приятели поръчвах, та да не ми изгарят промоциите, ама сега и те сами си поръчват и вече се чудя какво да поръчвам. Mr. Green Кога ли ще ни резнат англичаните?

да ти кажа честно и аз съм се зачудила....дано да не е скоро де,че е мноооооооого изгодно така Mr. Green

# 418
  • София
Ева, аз затова предложих тя да направи скрийншота. Явно проблема е в нейния комп, особено щом ти успяваш да влезеш. Скрийншот лесно ще направи, хич и да не разбира от компютри. Отваря Фотобокса, стига до мястото, където запъва с поръчката, от клавиатурата натиска Print screen, после отваря Paint или друга програма, която обработва изображения, дава директно пейст, записва в джипег и ти го праща. Ти ще ни го покажеш после. Grinning
Аз по-лесно ще отида до тях да видя какви ги е надробила,че много не мога да я хвана по скайп или по телефона
да ми обяснява. Laughing

Щом при теб се получава от твоя компютър значи нещо не е инсталирала както трябва програмата за качване на снимки.Поне на мен така ми се струва.При мен беше така преди да инсталирам JAVA .Не знам защо тогава не се получава  newsm78
И аз така мисля,затова трябва да се види.
И все пак бяхте много полезни с обясненията,защото може и на друг да са полезни!       bouquet   bouquet

Mr. Green Кога ли ще ни резнат англичаните?
И аз си задавам този въпрос от няколко дни,като гледам какъв интерес прояваваме...  Mr. Green

# 419
 Grinning Браво на Ева за темата, ако можех да прочета и всичките 28 стр сигурно щеше да е добре, ама...да си питам нещо. Днес говорихме с моя приятелка за този сайт и тя се е регнала, та чудихме се как вземат само 2 лири за доставката, а уж банките не искали да превеждат толкова малки суми (визирам за поръчките от Ларедута, които са под 10 Е и ги връщат), всъщност не е заради банките, а заради самият сайт ли..и щом са дошли на вас снимки, вероятно вс е ОК.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт