Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 433
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Момичета-въпрос...
Самопоканих се и от втория си мейл си пуснах поръчка за 64 снимки-50 безплатни+ другите,които си доплатих
Сега си влизам в първия мейл-този, с който каня и не виждам никъде да е отбелязан кредит от 50 бонус снимки...Или трябва да почакам още, за да го отразят

В контактите си виждам кои съм поканила, и кой е регистриран ...Но нито в хисторито, нито в my credit са отбелязани снимките., които мога да поръчам безплатно.....?
Спокойно,ще го отразят  Peace

# 556
  • Варна
Мими, благодаря   bouquet

# 557
Правилно си разбрала, ще имаш 99 снимки на първата поща с доставка 1.99, ако са сто доставката скача. 6*4 е 10*15 см. Аз лично предпочитам мат. Впрочем нощес сънувах, че ми пристигат снимките Joy, ако днес наистина ги получа ще е  чудесно.
Амин  Mr. Green

Аз се чудя на чашите..Някой с впечетления?
Някой писа по-назад,че ги очаква всеки момент  Peace

Чакам 2 чаши изпратени в понеделник, дано дойдат до утре  Peace

# 558
Лелеееее ,колко страници сте изписали !!! Едвам Ви изчетох,но се радвам че темата жъне голям успех и постоянно валят поръчки!
Извинявам се за спама и се записвам пак да Ви следя и да помагам с каквото мога Peace
Много съм доволна от качеството на снимките.Аз поръчвам gloss,защото повече ми харесват Mr. Green.
За информация- техния размер 5*3,75 е със размер на снимката 9,5*12,5 които размер не отговаря на нашият 9*13 Peace

# 559
И мен ако можете да ме поканите zornitza_sto@yahoo.com

# 560
Аз щях да те поканя,ама явно вече някой друг го е направил.
Надявам се скоро да поканя и аз някой,че да поръчам 100 снимки,преди да са изтекли  Rolling Eyes.
Някой чаши да  е получавал?  Как точно се поръчват?

# 561
Надявам се скоро да поканя и аз някой,че да поръчам 100 снимки,преди да са изтекли  Rolling Eyes.
Моите вече са в кошницата, но им се чудя още  newsm78
Правиш си я и направо order. С кода за намаление за две чаши ми начисли 11.64 паунда.
Много ми се струват, затова ги мисля още.

# 562
Моите вече са в кошницата, но им се чудя още  newsm78
Правиш си я и направо order. С кода за намаление за две чаши ми начисли 11.64 паунда.
Много ми се струват, затова ги мисля още.
Хубаво ще си я направя,ама като незнам как  Embarassed.... Rolling Eyes.....макар че като гледам цената,няма смисъл да се мъча,защото ми идват скъпи.  Благодаря ти много.

# 563
Не е толкова сложно.С готови рамки и само слагаш снимки или текст, ако искаш.
Аз влизам от My promotions и там дава текущите промоции.
Цъквам да си създам проект и така.
Аз защо си  мисля, че снимки върху чаша в Бг се върти около 5-6 лв?  newsm78

# 564

М дааа,онзи ден ги гледах 8 лв.

# 565
 newsm44 Получих си снимчиците от 03.10. директно в пощ. кутия,и естествено вече чакам другите от вчера шипнати.Много съм доволна от качеството,ама с тия размерчета къде ще търся албумиии  ooooh! При мен дава опция само 6"-4,5"   newsm78 ,ама нищо де,не се оплаквам,ще играе ножицата  Mr. Green

# 566
Не е толкова сложно.С готови рамки и само слагаш снимки или текст, ако искаш.
Аз влизам от My promotions и там дава текущите промоции.
Цъквам да си създам проект и така.
Да така е  Peace.Чашите тук в БГ са по-евтини ,но може тези да са по-качествени Thinking.
Тук в Бургас са около 10 лв,но в нашата детска градина по празниците идват от едно фото и правят оферта на градината за снимки,календари,чаши и т.н. и на по-ниска цена отколкото ако отидеш направо във фотото. Mr. Green

# 567
newsm44 Получих си снимчиците от 03.10. директно в пощ. кутия,и естествено вече чакам другите от вчера шипнати.Много съм доволна от качеството,ама с тия размерчета къде ще търся албумиии  ooooh! При мен дава опция само 6"-4,5"   newsm78 ,ама нищо де,не се оплаквам,ще играе ножицата  Mr. Green
Не ги режи,има албуми без място за снимки,просто нареждаш както искаш и отгоре с едно прозрачно като фолио...ама че го обясних   Embarassed...аз имам предимно такива албуми и са страхотни.

# 568
не е възможно да ти дава само този размер Shocked
Виж до цифрите от размера дали нямаш стрелкичка , нещо като падащо меню и от там ще ти излязат поне 20 вида размер Peace
Дано ме разбра , че хич ме няма в обясненията Blush

# 569
newsm44 Получих си снимчиците от 03.10. директно в пощ. кутия,и естествено вече чакам другите от вчера шипнати.Много съм доволна от качеството,ама с тия размерчета къде ще търся албумиии  ooooh! При мен дава опция само 6"-4,5"   newsm78 ,ама нищо де,не се оплаквам,ще играе ножицата  Mr. Green
Не ги режи,има албуми без място за снимки,просто нареждаш както искаш и отгоре с едно прозрачно като фолио...ама че го обясних   Embarassed...аз имам предимно такива албуми и са страхотни.
Да не ги режи  Peace има такива албуми със самозалепващо фолио са  и можеш да слагаш различни размери Peace

Общи условия

Активация на акаунт