Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 410
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз пък да се оплача. Моите снимки от 30.09 още ги няма, шипнати са на 1.10. Има ли още чакащи от тази дата  Cry

# 616
Аз малко се прецаках като се регистрирах без покана, ама карай. Tired

Ако се регистрираш без покана мисля, че дава 40 безплатни снимки  Peace

# 617
  • Варна.....
Аз малко се прецаках като се регистрирах без покана, ама карай. Tired

Ако се регистрираш без покана мисля, че дава 40 безплатни снимки  Peace
Вярно, дава 40 снимки.

# 618
brayan, и аз чакам от 30.09, шипнати на 01.10 Confused,
ще чакаме какво друго остава  Peace.

# 619
  • pomorie
днес получих останалите снимки от 01.10  Hug

# 620
Аз пък още си чакам поръчката от 1.10. А тази от 2.10 дойде  Thinking

# 621
  • В реалността
Момичета, връщам се леко казано БЯСНА от пощата.
Пуснах поръчка на 03.10 и понеделник в 10.00 ч. получих мейл, че са ми ги пратили. Надявах се, че досега ще дойдат. В пощенската кутия нямам нищо /а и имам съмнение, че плика няма да може да влезе/ и реших да ходя да издирвам в пощата към която би трябвало да ми е адреса. Ама там има една баба /без да преувеличавам е на около 75 годишна/ дето изобщо не е наясно и дори не си направи труда да потърси. Започна да ми разправя да съм ходела да се разбирам с пощальоните и да ме уверява, че ако не ми го пуснат ще ми напишат известие. А вие нали казвате че няма известия, или аз не съм разбрала.  newsm78  Не можа да ми отговори адреса ми къма тази поща ли е, не знае какво става с плика ако не се събере в пощ.кут., къде го връщат, абеее ако не беше на толкова год. щях да насмета накрая. И друг път съм се разправяла с нея, понеже си взимам пакетите от Редута от нея Twisted Evil
Спирам със спама, ама си го излях, че дами олекне...

И в тая връзка искам да помоля, ако тук пише някой от Шумен, да каже от къде си е взимал плика, когато не му е пуснат в пощ.кутия.
Благодаря, че ме "изслушахте".

# 622
  • Варна
Аз пък да се оплача. Моите снимки от 30.09 още ги няма, шипнати са на 1.10. Има ли още чакащи от тази дата  Cry
и аз се бях притеснила, но днес ми дойде известието и ходих да си ги взема
моята поръчка също беше от 30.09

# 623
Аз токущо получих известие за втората част от поръчката ми от 27.09  Peace , така че не се притеснявайте заради стачката на английски пощи се получават и забавяния. Довечера ще седна да отсея всичко най важно от постовете ви и да подготвя новата тема и да може в първи пост да има подробни обеснения. Много се радвам , че пуснах темата, колко хора успяха да изкарат отдавна забравени снимки и колко много информация научих от вас за този сайт. Хиляди благодарности на всички   bouquet

# 624
Ние ти благодарим,Деси   bouquet

# 625
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Имам проблем, ако на някого се е случвало, да сподели и даде акъл...
На втора стъпка, където въвеждам данните от картата ми излиза червен надпис
"The credit card number should contain between 13 and 19 digits" - номерът е 16 цифрен. Въвела съм всичко, както трябва. С картата съм пазарувала и от ларедут и нямам идея какъв е проблемът...

# 626
Вчера и аз получих снимки...т.е. мъжо получи  Mr. Green на стария си адрес-при майка си и плика беше сложен в пощенската кутия разкъсан.....така се ядосах,че добре че не работеха пощите вечерта,иначе щях да ходя да се разправям....видели са че няма нищо като за тях и са пуснали плика  #2gunfire #2gunfire #2gunfire....направо толкова им се ядосвам на тея чиновнички.....така ми изчезват и някои други нещица през разкъсания Ларедутски колет  #Cussing out...
Та по темата снимките ми харесват,има някои коиот леко ми червенеят,но мъжо каза че са страхотни просто.  Ама аз нали съм си фото-маниак и естествено имам известни критики,но да не забравям все пак че те не са правини с огледално-рефлексен фотоапарат....   А за хартията-поръчах си мат и просто съм очарована....няма как да ви я опиша,защото тук в България няма такава хартия...едновременно е и гланцирана и матова...не оставя следи от допир...страхотна е.

# 627
Имам проблем, ако на някого се е случвало, да сподели и даде акъл...
На втора стъпка, където въвеждам данните от картата ми излиза червен надпис
"The credit card number should contain between 13 and 19 digits" - номерът е 16 цифрен. Въвела съм всичко, както трябва. С картата съм пазарувала и от ларедут и нямам идея какъв е проблемът...

Излез от акаунта си и от сайта и изчакай известно време и пак влез...на мен мидаде подобна грешка и така се оправи.

# 628
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Явно нещо се е бъгнал сайта, защото и с картата, с която пуснах предните 2 поръчки ми дава същия проблем...
Някой да е поръчвал днес или последните часове?!

# 629
  • В реалността
Добре, значи като ви чета сега - получават се известия! К'во съм гледала незнам, ама що имам друг спомен. Малко се поуспокоих, ама още съм бясна на некадърната мързелива баба.

Общи условия

Активация на акаунт