Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 411
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
И на мен ми изписа това за стачките.Поръчах в неделя и днес още ги нямаше снимките.Амя тя жената от гишето така търси,че имам чувството че бяха там  #2gunfire а тя само хвърли един поглед и вика че няма нищо.... #Cussing out

Ама аз утре пак ще отида.... Mr. Green

# 601
А, то и аз не съм чак толкова голям разбирач  Embarassed
mmtomova, няма да изглеждат добре.
Забравих да напиша, че другия вариант е да отметнеш shrink to fit, тогава няма да се реже снимката. Просто височината, ще е 4 инча. За да се запази съотношението, дължината се намаля на 5.33 и затова остават острани белите полета. Но поне е по-лесно после да изрежеш тях, ако си решил да кълцаш саморъчно снимката  Mr. Green
Муцуна, сега ти видях въпроса.
Ами при огледалните, пропорциите на снимките са 3/2. И тогава при 6х4 няма кроп на снимката.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 23:45 от арабела

# 602
и аз мога да пращам покани Laughing

# 603
 PeaceЗа протокола-аз днес получих снимките поръчани преди три-четири дни-за парите си са перфектни като качество иразмер  Hug

# 604
Хайде,стана тя каквато стана,пуснах ги пък да видим какво ще дойде Laughing И аз вече мога да дам покана,на който иска

# 605
момичеат това ми пратиха
10 agrandissements GRATUITS c’est maintenant ou jamais !
за какво става въпрос,в превод ми излиза 10 безплатни разсширения,но не ми е ясно. newsm78 newsm78

# 606
момичеат това ми пратиха
10 agrandissements GRATUITS c’est maintenant ou jamais !
за какво става въпрос,в превод ми излиза 10 безплатни разсширения,но не ми е ясно. newsm78 newsm78
това е за  френският Фотобокс Peace
И на мен са го пратили ,защото преди се бях регистрирала там.

# 607
благодаря ти,а там може ли да се поръчва и колко е доставката?  bouquet

# 608
благодаря ти,а там може ли да се поръчва и колко е доставката?  bouquet
Нещо от рода на 6Е е доставката,пиша по памет,доста по-скъпа е.Снимките също!

# 609
Ако някой иска покана, да ми пише на лични. Peace Аз малко се прецаках като се регистрирах без покана, ама карай. Tired

# 610
Ако някой иска покана, да ми пише на лични. Peace Аз малко се прецаках като се регистрирах без покана, ама карай. Tired
Направи си нов акаунт и си изпрати покана.Поръчай от втория и ще ти пратят кредит на първия!!!Така няма вече да си прецакана  Heart Eyes

# 611
Момичета, като пращат снимките за 3-4 дни, кога си дърпат тези хората парите от картата? Вчера поръчах, но беше след раб време и очаквам днес да са си взели парите (кЪФ мерак да дам пари), ама още не са.  newsm78

# 612
мога да пратя покана - който желае на лични

# 613
Днес си получих снимките  Party Party Party Направо експрес - за 2 дни!
Страхотни са!

# 614
  • Карлово
Днес си получих снимките  Party Party Party Направо експрес - за 2 дни!
Страхотни са!
Да им имам стачките  Mr. Green Аз пуснах вчера, и бяха много бързи със шипването, след 2-3 часа получих вторият мейл, че са изпратени. Дано в понеделник ме зарадват и мен, а и всички очакващи.

Общи условия

Активация на акаунт