Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 405
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
И аз си получих поръчката от 5.10, те може още вчера да са били в пощенската кутия, но кой да се сети да провери Heart Eyes

# 646
Има ли още някой без покана? На ЛС  Peace

# 647

Всички които сме се събрали тук искаме да поканим някой . Който иска покана ,то той нека си избере накой и му пише на лични.   

# 648
  • Варна
Всички които сме се събрали тук искаме да поканим някой . Който иска покана ,то той нека си избере накой и му пише на лични.   
Peace
някои се разписват в темата само за да предлагат покани

# 649
Момичета, колко долу-горе тежат 50 броя снимки, че имам известие за малък пакет тежащ 0,700 кг ? Възможно ли е да са снимките , че пощата ще работи чак в понеделник?  newsm78

П.П. Поръчката ми е от 04.10.

# 650
Момичета, колко долу-горе тежат 50 броя снимки, че имам известие за малък пакет тежащ 0,700 кг ? Възможно ли е да са снимките , че пощата ще работи чак в понеделник?  newsm78

П.П. Поръчката ми е от 04.10.
не

# 651
Странно, нищо друго не очаквам толкова леко  newsm78 Благодаря ти все пак.  Hug

# 652
Такааа, значи ако правилно съм разбрала....поканиха ме и имам 50 фри снимки, аз поканих другият си мейл, където сега ще поръчам 50-тте му фрии снимки. Значи ли това, че на първият имейл ще имам 100 фри снимки, които ще мога да поръчам на куп за 2 лири доставка? Какви снимки поръчвате вие? Мат или Гланц, и 6х4 инча ли беще 9 на 13 см?

При мен не се получи Confused Самопоканих се и получих 40 снимки фри. виждам ги. Поканих другият си мейл и там получих 50 снимки. И тях ги виждам. Сега би трябвало да получа още 50 фри на първият си аккаунт. Но ги няма Crossing Arms Защо? Thinking Означава ли това, че 50-те фри за поканата се получават когато поканеният  направи своята порычка?

# 653
  • Варна
да, anirri, правилно
когато този който си поканила пусне поръчка тогава и ти получаваш 50 free снимки

# 654
да, anirri, правилно
когато този който си поканила пусне поръчка тогава и ти получаваш 50 free снимки

Значи, пускам 50 от втория аккаунт за 1,99 ---получавам 50 фри за първия и стават общо 140 снимки за 4 лири. Благодаря. Всичко е ясно smile3525

# 655
За 1,99 можеш да поръчаш само 99 снимки над тази бройка доставката се вдига.

# 656
  • София
Искам да попитам,който е получил повече от 50 броя,примерно 99,в 1 пакет ли ги слагат или отделно?
Да знам как да ги чакам.
Благодаря предварително!   bouquet

# 657
Искам да попитам,който е получил повече от 50 броя,примерно 99,в 1 пакет ли ги слагат или отделно?
Да знам как да ги чакам.
заедно разбира се затова и доставката е такава  Peace

# 658
  • София
Да знам как да ги чакам.
заедно разбира се затова и доставката е такава  Peace
Blush  hahaha Ами да!То си е логично,ама който пише,без да мисли... ooooh!
Има и друго-някой беше писал,че пакетът не се събирал в пощенската кутия, и аз се уплаших за моите!  Mr. Green

# 659
Евче,то зависи от пощенската кутия,но в моята не се събират 99бр.

Общи условия

Активация на акаунт