Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 522
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • Карлово
Спасението е албуми със залепващо се фолио.

# 376
Направих поръчка, пуснах я... да видим какво ще дойде. Малко съм притеснена от "кропенето" - почти нямам снимка, която да не беше орязана - я челце, я брадичка, я нещо друго отива извън кадър. То не стига, че съм рязала още при самото снимане, ама и те кат' резнат по някое уше - та съвсем мазало става, ама здраве да е. Ако някой има идея в какъв точно формат трябва да са снимките при ъплоудването, че да не се стига до това "клъцни - срежи" автоматичното - ще се радвам да сподели Simple Smile)))

Мицунка като пратиш снимките в кошницата после влез я нея.Отиваш на принт опшънс.Чукваш на снимката,която не е цяла и коригираш с Landscape crop,Portrait crop или Shrink to fit като можеш да сложиш мишката върху снимката и да местиш с нея.Дано си ме разбрала,че хич ме няма в обясненията   Hug Не забравяй като свършиш с корекциите да натиснеш Save to basket

# 377
  • София
Момичета, а как се кани  newsm78 и може ли да поканя мъжа ми, а да е един и същ адреса Thinking
От Май акаунт има подменю Рефер му френдс, оттам. Кани се чрез мейл, адреса за доставка може да е какъвто си искаш, т.е. да се повтаря на няколко мейли един и същи адрес.

Heart Eyes

# 378
Здравейте!
Ще съм благодарна да получа покана за регистрация!
alenaga@abv.bg

Благодаря!  bouquet

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 12:23 от Veli_M

# 379
  • Враца
Може ли някой да ме покани 10х   bouquet
Получих, благодаря.

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 12:29 от assya_g

# 380
  • pomorie
днес получих снимките от четвъртък-доволна съм

# 381
Моята поръчка от вчера е тръгнала днес Crazy

# 382
Моята поръчка от вчера е тръгнала днес Crazy
моята също  Mr. Green

# 383
Сега да ви кажа аз как направих, че всички се сърдихте кой на кого да праща покани. От акаунта, който ме покани mimi_lazarova Heart Eyes, си пуснах покана към друг мейл, леко си измених името. Поръчката вчера я пуснах от втория акаунт. Така спечелих още 50 снимки, тоест общо 100. Освен това gevestra  е пуснала поръчка, стават общо 150 Crazy. Като пусна от този акаунт, мими лазарова също ще спечели 50 снимки. Та въртележка винаги може да стане, защо се хвърлихте в такива размисли и страсти кой на кого първи да пусне покана. Хубавото е, че може явно да се плаща с 1 карта от няколко акаунта Mr. Green

# 384
и мен ме връхлетя тази идея ,  само дето ако поръчаш на веднъж примерно 100 снимки ще спестиш от пощенските, вместо да правиш 2 заявки по 50, но при всички положения пак си на далавера

# 385
  • Карлово
Явно пазаруващите от Фотобокс, не пазаруват в ЛаРедут.  Mr. Green Защото там всички са с 5-6 и нагоре мейли. Тогава въртележката си е само със собствените мейли и няма истерия кой кого и кога поканил  Grinning А и в крайна сметка, винаги може да се регистрира нов мейл и да се покани.

# 386
  • pomorie
 Hug аз съм от там регистрирах се сама без покана и си изпратих на още 3 е-майла и така днес си получих 200 снимки чакам още 50

# 387
Сега да ви кажа аз как направих, че всички се сърдихте кой на кого да праща покани. От акаунта, който ме покани mimi_lazarova Heart Eyes, си пуснах покана към друг мейл, леко си измених името. Поръчката вчера я пуснах от втория акаунт. Така спечелих още 50 снимки, тоест общо 100. Освен това gevestra  е пуснала поръчка, стават общо 150 Crazy. Като пусна от този акаунт, мими лазарова също ще спечели 50 снимки. Та въртележка винаги може да стане, защо се хвърлихте в такива размисли и страсти кой на кого първи да пусне покана. Хубавото е, че може явно да се плаща с 1 карта от няколко акаунта Mr. Green

МерСедес,аз имам 4акаунта и съм си пратила покани!Аз също ги завъртях,да не говорим,че съм си пращала на приятелки и роднини.Не веднъж писах,че пращам покани в случай,че няма кой друг да прати!А това няма как да стане!Имам кредит за 300снимки и нямам чак толкова за вадене!
dimitroff_d  поръчват се по 99бр.При 100 доставката ти става 3,30лири!
 микки  явно много ми личи,че пазарувам в Ларедут-а  Blush Mr. Green

# 388
А, в Редута имам два акаунта, ама са отпреди две години. Просто картата, с която пазарувам, е само една.

# 389
И аз така правя!Сама си пращам покани на мейлите който са 8 на брой / с тези на мъжо/ Blush.
Всичките вече си имат акаунти във Фотобокса /че имам доста снимки за вадене/,както и в  Ларедут  Mr. Green
Пристигнали са ми най-накрая снимките от 22.09  Party.Отивам да ги взема и да се мятам после за следваща поръчка Joy

Общи условия

Активация на акаунт