Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk

• 39 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Бихте ли могли да поканите и мен  tsefffty@abv.bg

# 586
  • На черешатааа
Здравейте! Бихте ли могли да поканите и мен  tsefffty@abv.bg
Имаш я  Laughing

# 587
Като я махна ми ги резва отвсякъде по малко
С какъв апарат са снимани /компактен или огледално рефлексен/ и с какви размери се опитваш да ги пуснеш?
Не знам дали е компактен или огледално рефлексен.Искам да ги пусна 6/4,но не мога да ги накарам да изглеждат така
http://community.webshots.com/photo/fullsize/2073826410084655174APJLAm
Резолюцията е 1024/768,ако това има някакво значение де.Резва ми ги от главата и крачетата

# 588
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Получих си първата поръчка, хареса ми качеството и се захващам да подбирам още снимки...

Арабела, какво значение има с каква камера са правени снимките?

# 589
С какъв апарат са снимани /компактен или огледално рефлексен/ и с какви размери се опитваш да ги пуснеш?
Не знам дали е компактен или огледално рефлексен.Искам да ги пусна 6/4,но не мога да ги накарам да изглеждат така
Резолюцията е 1024/768,ако това има някакво значение де.Резва ми ги от главата и крачетата

А ти рязала ли си снимките в Пикник-а?Аз като ги режа ми прави така.Иначе си ми излизат нормални.

# 590
Не съм ги рязала.Трия ги,пак ги качвам,пробвах всякакви варианти,но така си ми ги реже и това е.А на някои снимки човечето ми е оранжево и пише Medium quality image,а като цъкна на нея пише low.Май качеството не е добро,но мога ли да направя нещо,за да се подобри?Има ли значение резолюцията на снимките?

# 591
Някой иска ли покана?  Grinning

# 592
Не съм ги рязала.Трия ги,пак ги качвам,пробвах всякакви варианти,но така си ми ги реже и това е.А на някои снимки човечето ми е оранжево и пише Medium quality image,а като цъкна на нея пише low.Май качеството не е добро,но мога ли да направя нещо,за да се подобри?Има ли значение резолюцията на снимките?

На знам миличка Rolling EyesНе съм толкова в час,съжалявам.Нека някой който е наясно да се включи  Hug

# 593
Ами няма да можеш да ги извадиш 6х4, без да ги кропне.
Ако мога да се изразя по-разбираемо, матрицата на твоя апарат използва съотношение на страните 4/3.  Затова най-подходящия размер за снимките ти е 6х4.5
В противен случай, при 6х4, ти се опитваш да ги извадиш в съотношение 3/2 и ако се запази това съотношение, без да ти се кропне снимката, тя ще изглежда много несъразмерно - на височина ще ти се свие и нали се сещаш как ще изглеждат хората - с едни къси краченца и сплескани лица, примерно  Laughing
Нещо като това, да се опиташ да промениш картината на телевизора от нормална, на 16:9  Laughing
Затова, явно автоматично, като се опитваш да ги вадиш в този размер, машината кропва снимката.
Ако държиш на размера /6х4/, то единственото, което можеш да направиш е чрез Crop this photo, да поразместиш кропа /т.е. ти да прецениш какво точно да се отреже/, за да изглежда максимално добре, а не примерно автоматично да резне главата през челото и т.н  Mr. Green

# 594
........
Ако държиш на размера /6х4/, то единственото, което можеш да направиш е чрез Crop this photo, да поразместиш кропа /т.е. ти да прецениш какво точно да се отреже/, за да изглежда максимално добре, а не примерно автоматично да резне главата през челото и т.н  Mr. Green

Много полезна информация   bouquet

# 595
........
Ако държиш на размера /6х4/, то единственото, което можеш да направиш е чрез Crop this photo, да поразместиш кропа /т.е. ти да прецениш какво точно да се отреже/, за да изглежда максимално добре, а не примерно автоматично да резне главата през челото и т.н  Mr. Green

Много полезна информация   bouquet
За първа страница!!!  Heart Eyes

# 596
 Grinning Айде и аз да се изфукам, че успях да пусна поръчката с малко зор в качването, че поне на 2 пъти ми спираше и почвах наново, та 2/3 ги качих по 2 пъти и т.н. , ама накрая нагласих 50 различни и ги пуснах.
Благодаря още веднъж на Ева за поканата.   bouquet
Сега живот и здраве в понеделник ли да чакам поща?

Признавам, че не следя стриктно темата и съжалявам, ако сте го обсъждали, но дава, че имало някаква стачка и можели малко да се забавят, при вас пише ли го същото?  Rolling Eyes

# 597
Благодаря ти,мила за изчерпателния отговор.Дано това бъде полезно и на други.Ако ги извадя 6/4,5 няма да ми се съберат в албумчето Grinning,та затова исках 6/4. А когато резолюцията е малка,напр.640/480 ще излязат ли добре снимките,че една приятелка ме помоли да и извадя няколко снимки,а гледам,че са с различна резолюция и то доста ниска

# 598
За стачката пишеше и при мен,но много бързо дойдоха-за няколко дни,че и до нас ми ги донесоха  Peace

# 599
Благодаря ти,мила за изчерпателния отговор.Дано това бъде полезно и на други.Ако ги извадя 6/4,5 няма да ми се съберат в албумчето Grinning,та затова исках 6/4. А когато резолюцията е малка,напр.640/480 ще излязат ли добре снимките,че една приятелка ме помоли да и извадя няколко снимки,а гледам,че са с различна резолюция и то доста ниска
мойте дойдоха в този формат и не се събраха ,малко ги резнах  Embarassed  за щастие на дъщеря ми на която и се стори много забавно
А от резолюцията зависи качеството на снимката и мисля че няма да излезат много сполучливи,но не съм разбирач ,нека Арабела се включи .
Арабела Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт