''Парфюмни размисли и страсти'' 46

• 34 138
  • 710
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мале, ти ако знаеш това какъв аромат е.... Shocked  #Crazy  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes И цената му е страхотна, направо съм много щастлива, дано само го шипнат.... Praynig  Praynig  Praynig И дано дойде.... Praynig  Praynig  Praynig
Е, надявам се да го тествам, щото имам една приятелка, дето току що си го купи Wink Laughing каква му е цената? Над 100$?

Оу, стига да дойде със сигурност ще го тестваш...!  Hug

# 286
  • София
Излезе ми 75лв....! Леле, разтупка ми се сърцето..... #Crazy Heart Eyes
Завид  Joy
Дай, Боже, да дойде мнооооого бързо и да си го пръскаш с голям кеф Party

Hug Мерси, Ди! Ааа, честито и на теб, страхотна нова придобивка...!   bouquet С много удоволствие!

Леле, дано останат до утре поне две бройки...!  Praynig

Шипнаха ми го....!  smile3544

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 22:07 от Noir

# 287
# 288
  • София
Леле, как припада от кеф  Laughing  Hug

# 289
  • при морето
Поръчах една разкошна стотица от товааааа:

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Егати щастиетоооооо! Остава само да ми го шипнат!  Praynig  Praynig  Praynig
I na men tozi razkosh mi go e kupil sina mi!!! :love:Na mama zlatoto! newsm53
sorry za latinicata,ama ne shte da mine na bg... :ooooh:Ama shisheto e ubiec napravo!

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 03:53 от Winter fairy

# 290
Добро утро на всички парфюмни феи Hug
Тази сутрин си откраднах малко от това на половината : www.fragrantica.com/perfume/Jil-Sander/Sander-for-Men-617.html  
Нищо мъжко не откривам в него, само сочни екзотични плодове Heart Eyes

Вчера бях в Драката в Скай Сити...тествах много неща.
Новото на Булгари не ме впечатли кой знае колко. Наистина- много свеж и елегантен, но въпреки всичко познат Tired
Розовият Ангел и Демон- готин, но май е за пролет-лято.
Розата на Пол Смит- абсолютно Chloe, но в по-лек вариант ooooh!

....и още 5-6 ухания, които искам Whistling

# 291
  • Балчик
И как не ги е срам точно сега да го пуснат това Гучи, когато нямам пари в картата и са почивни дни. Вчера както е известно на всички нямах интернет до тази сутрин. И сега видях на имейла,ч е имам писмо от Фрагнансек, че са го пуснали и има само 1 бройка гледам, което не е гаранция де. може да са я кушпили и да ми откажат поръчката. Но така или иначе не мога да си внеса пари днес. Ще се изям от яд.

# 292
  • Sofia

Аз смятам да внеса малко ерес, ама не с голия Тиери Мюглер /той е за по-късно Mr. Green/, а с масовката Crystal Noir. Mr. Green

Даа, всяко нещо с времето си.
В "зората" на парфюмните теми като пишех, че го обожавам -  никой не споделяше възторга ми, защото беше непознат кристалът.   Grinning
Всъщност превръщането на нещо в масовка показва, че се харесва на много хора и наистина има достойнства.
Но на някои егото не може да понесе, че вкусът им съвпада с този на доста други хора.  Joy
Всеки е уникален за себе си.  Wink

Дайте да видя Тиери гол, че изтървах!

# 293
Кристал ноар е един от любимите ми парфюми ! Това ,че е масовка не ме дразни.Дразни ме ,че в масовка го превърнаха имитациите ! Поне са ги докарали що годе добре  Mr. Green Навремето заради супер гадни имитации на разните му там Галерия и др намразих Ангела и Лайт блу ! А са хубави парфюми !

# 294
Добро утро на всички Grinning, Ноар опитах да типиша на лични, но ти е изчерпан лимита, по -късно пак ще пробвам Hug

Даа, всяко нещо с времето си.
В "зората" на парфюмните теми като пишех, че го обожавам -  никой не споделяше възторга ми, защото беше непознат кристалът.   Grinning
Всъщност превръщането на нещо в масовка показва, че се харесва на много хора и наистина има достойнства.
Но на някои егото не може да понесе, че вкусът им съвпада с този на доста други хора.  Joy
Всеки е уникален за себе си.  Wink

това толкова пъти съм го казвала, евала! Peace

# 295
Кристал ноар е един от любимите ми парфюми ! Това ,че е масовка не ме дразни.Дразни ме ,че в масовка го превърнаха имитациите ! Поне са ги докарали що годе добре  Mr. Green Навремето заради супер гадни имитации на разните му там Галерия и др намразих Ангела и Лайт блу ! А са хубави парфюми !

аз така заради имитациите без малко да се откажа от Ръш и Мадмоазел! и двата баща ми ми ги донесе от чужбина доста преди тук да нашумеят - пръскам се малко време и изведнъж бум! всичко живо оставя следа от къде оригинален, къде блудкав фалшив аромат беше ужасно! в този момент и двата ги затварях в едно шкафче и чакам да премине всеобщата страст, за да си ги ползвам с кеф  Crazy

# 296
  • Балчик
Ехеее, айде и аз в кюпа, намерих карта да платя, но не е през Пей пал. Рискувам много, но парфюмът си заслужава. Дано дойде, че иначе много главоболия ме чакат. Сега остана и да го шипнат това желано отдавна Гучи.

П.П Май успях да взема последната бройка, веднага след поръчката в сайта се отрази, че вече не е в наличност. Случва ми се за втори път. Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 11:14 от Джемма

# 297
  • Sofia
А как различавате , че някой е с имитация?

# 298
за мен лично, фалшивите имат много гнусна блудкава нотка  Sick; оригиналите имат един изтънчен завършек, много фин и съвсем леко остър  Rolling Eyes

# 299
В повечето случаи имитациите само първоначално приличат на оригинала..а после или се превръщат в нещо нескопосано и неприятно.Особено Ангела ..
Има  и много сполучливи имитации ,които няма как да различиш ! На Рефан -Кристал ноар е много сполучлив ! Аз лично не го различих ! Ако колежката не беше ми казала,че е Рефан..

Общи условия

Активация на акаунт