Клюки(щастлива,тъжна днес)8

• 12 177
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
на4и правилно съм казала - на вси4ки родени в октомври. да бях уто4нила седми октомври.

4рд, таня, 30- 40 - какво толкова?!
жива и здрава и хубави дни.

аз от едно известно време - като станах на 27 (преди 7-8 години) и спря да върви времето - знам 4е съм на пове4е, ма на колко то4но питам майка ми, 4е без калкулатор не мога да смятам.

# 211
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Таня, чeстит рожден ден! Много щастие, здраве и любов ти пожелавам!  newsm59

И късмет на детенце в новото училище!  Hug

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 09:28 от Не съм

# 212
Добро утро, момичета!

Танче, честит рожден ден на патеричка!   bouquet

Добре че беше рожденният ти ден, за да си спомня къде съм те виждала.Като видях поста ти с прекрасната торта и получих дежа вю от тортената.
Аз я посещавам само когато имам повод.  Grinning  Тортата е вълшебна! И цветът...незнам как си го постигнала, но е уникален.

не3емна, не ми я честити, загубих я. Стана голяма лъжица за моята уста, пък и не беше толкова хубава  Mr. Green ( то гроздето зелено, зелено  Laughing )

Вени, за изказването на не3емна..Незнам, стана ми смешно. Извинявай, ако сме те обидили с нещо.И на мен има моменти, в които изобщо не ми е до смях за тези неща.Просто се опитвам през по-голяма част от времето да приемам нещата и да мисля от хубавата страна на нещата. Вярвай ми, за много от нас ситуацията има и хубава част.Особено за такива като мен, които са преживели тормоз, пиянство, побои... Hug

Милк, кога е твоят РД?  Thinking

# 213
 Добро утро дами!  Hug

Днес детенце си е в къщи, има гадни сополи, ама по-гадното е, че сутринта му бяха доста гурлясали очите, та може и конюктивит да има. Слетобед сме на доФтор да видим какво що. Уф, омръзнаха ми тези болести! Tired

# 214
Добро утро!
Честито на рожденичките на патерици ! Освен здраве и щастие ви желая и много тръпки   bouquet

Днес ми е тръгнал деня на никъде. Хлапето го е хванал яко бебешкия пубертет явно. Всичко е "не", "не искам", "
няма"... не ще да става, не ще в тоалетната, не ще да се облича..... ужас. Закъснях за работа.....

Иначе съм се обградила с приятели и всячески се опитват да ми вдигнат настроението. Започвам да се смея по-често.... абе като се махне топката дето ми е свита в корема постоянно може и да стана пак същия човек, който бях Simple Smile
И започвам да се усещам, че почва да ме наляга голяма злоба към моя бъдещ бивш мъж. Една приятелка е бременна с второ... толкова й се радвам.... а в същото време като си помисля, че винаги съм мечтала да имам още едно дете, а няма да имам... иде ми да яхна метлата и да го размажа този човек дето ми обърна живота на опаки. Ей, много ме е яд....

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 09:52 от offended

# 215
... иде ми да яхна метлата и да го размажа този човек дето ми обърна живота на опаки. Ей, много ме е яд....

Хей, вчера и аз бях така. Чудех се дали да отида да го зашлевя или просто да му пусна смс колко го мразя. И едва се спрях. След 9 месеца мисля, че ми идва времето да се спра с тези мисли и да мисля само за себе си и детето.
Мацки, кога си отива омразата. Изобщо някога отива ли си? Искам тотално безразличие. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 10:47 от Supernova

# 216
.... а в същото време като си помисля, че винаги съм мечтала да имам още едно дете, а няма да имам...
Кой каза, че няма да имаш?
Животът е пред теб!  Hug

# 217
  • Sofia
Аз пък не мразя БНД - знаете ли какви хубави деца ми е направил  Blush
Или може би аз ги раждам хубави  Flutter
offended те първа ще видиш колко е хубаво да живееш в спокойствие и без напрежение. Все по-често ще започнеш да се смееш и излизай, кани си приятели в къщи ако нямаш възможност да излизаш навън
Аз също в началото много плачех и имах един измъчен изстрадал вид. Не знам как излезнах от дупката, но определено сега в монета изглеждам много по-добре отколкото докато бяхме заедно с БНД, сякаш се подмладих. Наскроо си гледах едни снимки от последните семейни почивки - ами не се харесах - подпухнала, напълняла и в лицето едно напрежение. Сега съм като дете пу-пу.
а в същото време като си помисля, че винаги съм мечтала да имам още едно дете, а няма да имам... иде ми да яхна метлата и да го размажа този човек дето ми обърна живота на опаки. Ей, много ме е яд....
ще имаш второ дете, но от друг мъж. Аз също ще имам още едно дете, усещам го

# 218
Щях да напиша "Добро утро", но забелязах, че вече е обяд.
Навън е толкова усмихнато и слънчево, есента е толкова прекрасна тази година, че доброто ми настроение се събужда преди мен Sunglasses
Поздрави на всички!

# 219
Благодаря за пожеланията на всички  Hug

Пате, много ми се иска аз да я бях направила тази торта, но истината е, че не съм.И аз я взех от тортените  EmbarassedАз съм по супите  Laughing и по тестените изделия.

Ели, живеем в едно северно предградие на Париж.Толкова негативи бях набрала в Бг, че тук ми се вижда песен.Там нищо не вървеше както трябва и се бях изнервила до крайност.Вече ми се отразяваше физически, бях получила страхова невроза. Все пак тук има на кого да се облегна.Неее, не си мислете, че това е БНД  Mr. Green, разчитам на майка му.Тя е човека, който работи и ни храни, търси работа и за мен...Дъщерята на една приятелка ми помага с езика и благодарение на нея записахме детето на училище...и така.

Да, Милк, кога е твоят РД?

Мдаа, и на мен ми се искаше да си имам още едно детенце, но вече на 40- едва ли, пък и няма от кого  WinkДокато намеря моята половинка, годините си минаха.

# 220
Дори не смея и да мечтая за друго дете. Първо,защото не вярвам в това,че ще намеря мъж,който да е до мен в бъдеще и после...сложно е...много сложно.Скоро си гооврех с малката дали не иска едно братче например,но и тя е категорична ,че не иска.Щял да и взема играчките,пък и да се нааква....каза-не искам.Помислих си,че ако продължава да мисли по този начин....ще стане голям егоист.

# 221
Oх, болна тема.
Аз много исках второ, че и трето  Sad   Ама сега, все повече се съмнявам че ще се навия на това. С едно дете и сама се справям, ама с повече не се виждам, и не знам защо все мисля в тази посока. И аз не вярвам че ще намеря такъв мъж, в когото да съм сигурна. Пък и вече усетих вкуса на свободата   Crazy  Трудно ще се обвържа пак. 

# 222
Мамчо, прокурорски истории ли ще има?  Party

# 223
 Мамчо, ще чакаме добри новини!

Относно децата и аз по принцип искам много, но надали ще ги имам. Ама за сега изобщо не мисля по въпроса, аз съм млада, имам време (надявам се).

# 224
  • Sofia
Мамчо успех, цял уикенд ли планувате да сте заедно?

Общи условия

Активация на акаунт