Клюки(щастлива,тъжна днес)8

• 12 169
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Вярно е, за самотни майки се броят само тези с баща неизвестен.

# 196
Това е тъпо. Има толкова "бащи" дето са просто донори.... както и да е.
Има ли някъде систематизирана информация за това какво ми се полага като самотна майка? Ако изобщо се водя такава след развода? Още не съм проучила нещата... някакви отстъпки? Привилегии/ Нещо, с което мога да си помогна финансово?
Питам вас, защото знам че сте минали през тези неща...

# 197
Доколкото знам нищо специално.
Издръжката, и соц. помощи например за отопление, детски и то ако отговаряш на опрелени критерии   newsm78

# 198
Това е тъпо. Има толкова "бащи" дето са просто донори.... както и да е.
Има ли някъде систематизирана информация за това какво ми се полага като самотна майка? Ако изобщо се водя такава след развода? Още не съм проучила нещата... някакви отстъпки? Привилегии/ Нещо, с което мога да си помогна финансово?
Питам вас, защото знам че сте минали през тези неща...
Освен, че ти се полага и другата половина от семейното легло - за друго не се надявай Laughing

Всъщност Бърди ти е отговорила:"за самотни майки се броят само тези с баща неизвестен". Някакви помощи например за отопление - брутен доход до 264лв общо за родител и едно дете.- т.е. само безработните. Повече виж в темата "какви привилегии имат самотните майки"
А емоционално добре ли си вече?

# 199
Ох, не3емна, разсмя ме.  hahaha Тъкмо се бях оплела в работа  Laughing

# 200
Неземна, и мен ме разсмя. Не помня откога не съм се смяла искрено   bouquet

Иначе емоционално съм "добре". Днес ревах само 3 пъти  Mr. Green

# 201
 offended, нормално е.
Аз първите месеци от раздялата ходех с рева на носа постоянно, въпреки че бях щастлива, че се разделихме, усетих спокойствието. Но в началото самата промяна те смазва.Поне при мен беше така.  Hug Наминавай по-често!  Hug

# 202
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Никакви привилегии нямаш за съжаление като самотен родител. Ако си с много ниски доходи или без такива можеш да взимаш социялни помощи и такива за отопление, но наистина трябва да си го закъсала тотално защото се изискват какви ли не документи и тн.
И да, нормално е в началото да ти е кофти и да си поплакваш - плачи си, но знай, че ще ти мине и после ще се чудиш за какво толкова си ревала.  Hug Лек ден и пийни едно довечера за здравето на социалната ни политика (ако не пиеш алкохол и една студена вода върши работа, нищо че ние си я пием всеки ден).   bouquet

# 203
.... И аз точно за рокли рових сутринта и се влюбих в  една, но търгът свършва чак утре...
Пате, Да ти честитя ли........... Laughing
На мене пък ми е едно пролетно и  отнесено..., що не ида на фризьор newsm78

# 204
  • София
Оф, кое беше смешното в изказването на неземна, че неразбрах? А ми трябва малко да се посмея, че ми се сговни от комуникациите с мъж ми по скайпа!
offended, навика е кофти нещо, когато нещата се променят и дърпа назад яко. Аз много се страхувам от него и да не го объркам с чувства.

# 205
Хайде на купон момичета! Днес ставам на 3...9! Mr. GreenЗа последно празнувам 30  Laughing

# 206
О, днеска две рожденички! Хайде да си жива и здрава и ти и последната ти година от 30те да е най-незабравима!

Момичета, днес ми е много тъпо. Едно такова ми е притеснено, а не знам защо... И ми е самотно. От къде ги вадите тези гаджета и то за отрицателно време? Кажете и аз да потърся там, където ги раздават... Всъщност не мисля, че още ми е време за гадже...

# 207
Честит рожден ден, Таня!
Надявам се, че ще ти се случват само прекрасни неща, че ще откриеш любов и ще се радваш на много приятели! Весел празник!  bouquet

Момичето ми вече е голямо Hug, само че тоя път не говоря за детето, а за кучето Laughing. Последна ваксина, първа разходка, 8.5 кг е станала Peace. Много е красива тази Ерика, много я обичам! Heart Eyes

# 208
Лелее, не съм забелязала, наистина сме две;
Надин, да си жива и здрава!Една свещичка повече гори! Една сълза в очите ти блести! Не си с година остаряла, ти просто повече си помъдряла! Hug

Благодаря, Mademoiselle Chocolate , Лято  Hug Hug, да ви се връща!

Аз днес записах детето във френското училище и утре я пускам в кацата, пък дано изплува.

# 209
Таня, честит рожден ден! Пожелавам ти успехи, здраве, щастие и много любов   bouquet
Разкажи за Франция - как е, къде живеете, какви са хората, как ви се отразява промяната, как се държи БНД?

Общи условия

Активация на акаунт