Клюки(щастлива,тъжна днес)8

• 12 170
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
о , и аз спах  малко но не се чувствам  добре - бях  забравила какво  е да  го бполи детето  ухо .... от  2 години нямахме нищо подобно  а снощи изпищя ... Трябва  пак да  хвана лампата за нагревки.... Сега ми се спи много ....ще повторя  кафенцето че не ми стигна нещо

Вени ...Лято  е Галя ....  Rolling Eyes

# 151
Добро утро и от мен!

Танче, чела съм го това някъде.Много е хубаво.Кажи каксте вие.Снимки от Париж няма ли  Hug Как е учениката?

Вени, ей сега пак ще се шмугна да те потърся.Там съм Christina Fidosieva.  Peace
Алма е Деница .  Peace 

Тази сутрин съм като парцал.Уж се наспах, но и кафете не ми се пие даже.  Tired Но пък иначе си дадох един ден почивка от учене и се ровя да си пазаря нещичко.  Whistling

# 152
за капак момичета снощи е имало пълнолуние - за туй сме толкоз "свежи"  Rolling Eyes

# 153
аз си купих рокля Heart Eyes

# 154
и аз харесвам  рокли!!! А честито!!! Аз пък  след обяд ще отивам за капшки за уши .... дали ще ми дадът Берлицитин без рецепта ?? newsm78 newsm78

# 155
и аз харесвам  рокли!!! А честито!!! Аз пък  след обяд ще отивам за капшки за уши .... дали ще ми дадът Берлицитин без рецепта ?? newsm78 newsm78
пуля се аз - какви са тез каишки за уши  Shocked
тъй де - аз съм вече на 3 кафета, ама само ги хабя.- май още спя.  Laughing
стелс, ти каква зодия си, че ти действат пълнолунията като на мен (аз съм рак)

# 156
пуля се аз - какви са тез каишки за уши  Shocked
тъй де - аз съм вече на 3 кафета, ама само ги хабя.- май още спя.  Laughing
стелс, ти каква зодия си, че ти действат пълнолунията като на мен (аз съм рак)
оф, ами и аз още спя ...нали почти не спах  заради  болното ухо на малкия  а може в комбинация  с пълнолунието .... КАПКИ за Уши  ама ако има и КАИШКИ против Ушебол ще ги изпробвам и тях !  bowuu
Аз съм зодия Козирог  с асцендент Рак .....и може и заради това водно асцендентче да ми влияе Луната !  bowuu

# 157
Здравейте и от мен  Simple Smile На мен май пълнолунието не ми действа,снощи с детето сме заспали в 21:30 ч. Embarassed и за капак днес не ми се и работи...

# 158
A, хубава работа!Пълнолуние било!  Confused Аз снощи вечерта и цяла сутрин спорих с милото, че не е  Laughing Познал е!

Лято, дай да я видим тази рокля! И аз точно за рокли рових сутринта и се влюбих в  една, ни търгът свършва чак утре.Ще си почакам, заслужава си.

За портокола-Дева съм и определено ми влияе пълнолунието.

# 159
  • София
Дева!
отивам да издирвам Патето из фейсбука!

# 160
Аз съм Стрелец.
Не спах не заради пълнолунието, а защото работих до много късно. Легнах си и се започна една смс атака... Blush

# 161
Много странно  Thinking Около мен пък наблюдавам масивно наспиване  newsm78 Снощи и аз откъртих рано както никога и днеска съм свежарка.

А иначе пълнолунията със сигурност ми действат.

Явно тук се развива някаква шопинг вълна. Днес и аз бях по магазините, но не успях да намеря, каквото търсех.

# 162
Лято, твоя човек да не работи нощни смени или гледа някое по-специално тв, че се сеща за теб посред нощите. Laughing
Пате, ти откъде пазаруваш он-лайн - доволна ли си?

# 163
Да, почти и само онлайн пазарувам - и-бей  Peace
Много съм доволна.

# 164
На Лято пък атакуващия работи нощем като Есемесар  bowuu bowuu , сигурно го болят пръстите  newsm78 .....от копчетата на телефона ....  Wink Wink Wink

Леле... на моите  капки за уши са им  спрели  вноса отдавна ...!  Confused

Общи условия

Активация на акаунт