Клюки(щастлива,тъжна днес)8

• 12 179
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Кухавелка съм - трябва на латиница да го напишете!

# 136
Аз и на латиница пробвах, но не стана.

Не съм я намерих вече.

Пате, леко учене.

Бубче - ще отмине този период. Има ли възможност няколко дни да постоиш малко с детето в градината. Примерно по един час сутрин? Мисля, че това е много добър вариант по принцип. Така практикуват в Германия например. Преди да пуснат децата сами в градината, ходят с майките си там за няколко дни, за да свикнат, да се запознаят с учителките и децата и да го приемат по-домашно. Помага със сигурност.

# 137
Изядох цял, огромен шоколад Shocked
Сега ми е лошо

# 138
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 На мен пък ми е едно такова отнесено, май ще пийна едно слетобедно кафе въпреки, че нямам този навик.  Tired

# 139
  • София
За съжаление и дума не може да стане да остана с нея. Практиката е колкото по-бързо се изпариш, толкова по-добре Tired Цял ден само тя ми е в главата, за 5 стотинки работа не съм свършила...

# 140
Аз пък изядох само половин шоколад и много се гордея със себе си, че се спрях навреме Simple Smile

Бубче, ще отмине това. Дай и време, големите се чувстват некомфортно на нова работа, на ново място, малките по същия начин. Като си намери приятелчета, като се сприятели с лелките и ще се чувства по-добре.

# 141
Записах си час за фризьор. В четвъртък ще съм чисто нова и прекрасна Sunglasses

# 142
Хаха, лято, ти да не ме преследваш!  Laughing Аз пък бях на фризьор! И от сега ти казвам - мисля да си купувам нови обувки! Ето ти поле да ме изпревариш  Mr. Green

# 143
Аз си купих преди 10-тина дни.
Но сега съм харесала едни сиви сладурски боти. Чакам заплата и ги атакувам  Simple Smile

# 144
Аз си купих преди 10-тина дни.
Но сега съм харесала едни сиви сладурски боти. Чакам заплата и ги атакувам  Simple Smile
аз пък експериментирах с един цвят - боти си купих , някакъв евтинджос  newsm78 ама са ей такова зелено  Sick
и чанта  в такова  Sick зелено имам ..... а шалчето и то  Sick направо съм супер  Mr. Green авангардна  #Crazy hahaha hahaha

# 145
Стелс, вкараваш мода, а?   Laughing

И аз съм си нагласила един шоколад, но чакам Алекс да заспи, че не яде такива щуротии.  Crazy

Взех го, взех го!  Whistling Изпитът беше вътрешен, но пак съм много доволна от себе си.  Party

И чакам някой да ми предложи Вени за приятел във ФБ, че не я намирам.

# 146
Честито честито честито !!!! Ще вземеш и другия - аз знам !!!
Вени  я търси на латиница ..Венера - или  я виж в моите приятели и и прати покана

# 147
Добро утро на всички  Hug
Искам да споделя нещо, което намерих в друга тема от нашия форум.Направи ми впечатление.

'ВАШИТЕ ДЕЦА не са ваши деца.
Те са синове и дъщери на копнежа на живота да съществува.
Те идват чрез вас, но не от вас.
И въпреки че са с вас, те не ви принадлежат.
Можете да им дадете любовта си, но не и вашите мисли, защото те имат свои собствени мисли.
Можете да дадете подслон на телата им, но не и на душите им, защото душите им обитават дома на утрешния ден, който вие не можете да посетите дори в мечтите си.
Можете да се стремите да бъдете като тях, но не се опитвайте да ги направите като себе си, защото животът не върви назад, нито чака отминалия ден.
Вие сте лъковете, от които децата ви като живи стрели излитат надалеч...'
'Пророкът', Халил Джубран

Шомон, ще прощаваш   bouquet

Лек и успешен ден на всички! Hug

# 148
  • София
Пате, дай ми твоето име, на което отговаряш там, аз съм Venera Ganeva! Лято, ти имаш ли профил? Напишите ми кой кой е! Стела е стелс-белс, ама другите?!

# 149
Добро утро!
Спала съм само 4 часа, но се чувствам чудесно Sunglasses

Таня, много ми харесва този цитат  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт