Клюки(щастлива,тъжна днес)8

• 12 191
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви момичета  Hug
Ами не празнувах. Снощи бях на сватба, досега спах, времето е отвратително. С Евангелина сме си вкъщи, гушкаме се и ни е хубаво. Това ми стига  Simple Smile

# 121
еlеonоrа, честит празник!
Надявам се, че ще реализираш всичките си мечти, след това ще имаш нови и ще се радваш и на тяхното сбъдване!

Ние се върнахме от кален уикенд извън града. Беше интересно и различно, доста се посмяхме. Сега работя, въпреки късния час и се опитвам да слагам обърканите си мисли в ред. Последното е ужасно трудна задача Crossing Arms

# 122
Пу първа за понеделника Simple Smile
Добро утро !!!   bouquet
Аз уикенда  бях  на гроздобер.... и дано  се получи винцето , че много си го обичам  през зимата !!!  Wine Glass
Ама сме се и намерили във Фейса ...само дано не  ви бъркам , че то никове , истински имена .... #Crazy #Crazy #Crazy
ЕЛИ... на патерица малко ....ама ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!!
ДА СИ ЖИВА И  ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА !!!! newsm38 newsm51 smile3525
ВЕНИ, Фейса открих и аз случайно - покрай брат  ми  ... и той  е там .. Simple Smile намерих  си  и  доста  стари приятели ,  с които рядко се виждаме , както и роднини  които не живеят  в БГ ,  а да не говорим и за съученици ...! Simple Smile
Айде  черпя ви кафенце !!!  food010 Coffee

# 123
Добро утро и успешна нова седмица на всички!

# 124
  • София
Добро утро!
Предадох фронта - вече ме има във фейсбука! Търсете ме - Венера Ганева! Леле и любимата беше там- игнорирах я!

# 125
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро, ей ма и мен!  Hug

Еlеonоrа, честит рожден ден (на патерица)! Много щастие и прекрасни моменти ти желая!
  newsm59
Ние прекарахме един мързелив уикенд общо взето в нищоправене  Laughing

Относно правенето на всичко сам, както се свиква, така предполагам и се отвиква. На мен Георги като беше бебе и много ми се чудеха как свалям 20-килограмова количка със се бебе и чанти (а на качване и пазар) сама 3 етажа, ама я качвах - сега и аз се чудя как съм го правела, та отвиква се.  Peace

Пате, кексчето изглежда страхотно! Ммммммммммм! Мляс, мляс (и ми текат лигите).  Grinning

Виждам, че се намирате и във фейсбук, да са наместя и аз значи - rada.stefanova ми е заглавието там - кой мъ иска, да мъ зима!  Mr. Green

# 126
  • София
Аз отдавна не съм се разписвала, ама още всичко ми е хаос. А сега за капак Ина тръгна на детска градина и прави такива истерии, че като я заведа едвам успявам да се кача в колата и почвам да рева. Как не съм се размазала някъде още не знам Tired Баща й въобще не си дава труд да се поинтересува какво се случва и как се адаптира. А по повод справянето сама - аз и преди сама си мъкнех тубите с вода, сами си оправях и въобще си бях сама. В този момент също много  ми тежи това, че съм сама, но и да не бяхме прекратили съжителството си, положението нямаше да е по-различно. Не знам обаче защо не намирам сила в себе си да се захвана с развода и все си намирам безумни причини да отлагам. Искам го определено, ама като да ме е страх newsm78 Луда работа. Ще се захващам за работа и след 2-3 месеца пак ще пиша Laughing

# 127
Вени, не мога да те намеря във Фейса  newsm78 , но иначе открих Не съм !  Peace

# 128
Вени, не мога да те намеря във Фейса  newsm78 , но иначе открих Не съм !  Peace

Ей сега ти я пратих  Mr. Green

# 129
Мерси ,  вече ви добвих всички !!!  Peace Hug

# 130
  • София
И аз!

# 131
Пратете и на мен момичетата, че и аз се затрудних!

# 132
Добър обяд от мен!  Hug

Не съм, дбавихте, но Вени не мога да я намеря.Някой да помага  Praynig
Вени, любимата ли е искала контакт с теб?

Днес ми е вътрешния изпит на листовките.Стискайте ми палци!
Отивам да доучвам Simple Smile

# 133
Стискаме палци Пате !!!! Ще успеееееш !!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 134
 Стис, стис,  стис, стис Пате, ще се справиш!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт