За предразсъдъците

• 9 054
  • 153
  •   1
Отговори
# 75
Пред.. разсъдъци.   Пред..  какво?   Пред осмислянето?   На възката Laughing
    Знаем , че става въпрос за, Религия, обич ,любов,

# 76
Ще отричам до дупка. Предразсъдък е.

Значи тогава имам и други предразсъдъци! Какво да се прави, човек съм!

# 77

Имам предразсъдъци за хората които не  могат да съставят система уравнения за една логическа задача, да решат един интерал или диференциално уравнение. Мисля ги за глупави и мързеливи. Знам че е тъпо да мисля така, но какво да направя

Отивам да си взема "Беретта"-та и ще я насоча право в черепната си кутия! Joy

# 78
Предразсъдък ли е, че предразсъдъците са нещо лошо?
Щото аз не мисля така.
....

Рожба на чувството ми за самосъхранение са.
Не понасям диалекти, правописни грешки и занижена хигиена.
Също мъже, изпаднали в крайна бедност, алкохолизъм и битови скандали. Ако са физически и психически здрави, значи проблемът с несправянето с живота е в главата.
Имам огроооомен издут предразсъдък към чалга маниаците. Независимо, че слушали и/или и друго.
Май най-силните ми предразсъдъци са свързани с глупаците.
 Щото Сашо Чирков ми е приятел.

# 79

Не понасям диалекти, правописни грешки и занижена хигиена.
Също мъже, изпаднали в крайна бедност, алкохолизъм и битови скандали. Ако са физически и психически здрави, значи проблемът с несправянето с живота е в главата.

Това са следразсъдъци  smile3521 

# 80

Това са следразсъдъци  smile3521 

Joy
Хайде още един, тогава- наричам ги разговори "стерео", провеждат се от мобилен телефон, в градска среда- обекта на разговор (обърнете внимание, обекта, щото субекта е моя обект на предразсъдък  Mr. Green ) чува и от апарата, и на живо Mr. Green-независимо колко далеч се намира(обикновено не е в същия град).
В състояние съм да сменя любимата си кръчма и да я забравя навеки, ако някой "съсед" по вечеря реши да запознава мен и  останалите гости с душевното си състояние, мисли, чувства или ежедневие.
За говорещите високо иде реч.

Не ходя на кино от поне 3 години, тъй като хрупането, мляскането и изобщо храненето на места с различно предназначение ме отвращава. Купих си кино у дома и се чувствам комфортно. И децата го предпочитат даже  Laughing
Преди две вечери в театъра скастрих изключително грубо една девойка (още ми е мъчно, ама не за девойката, а за изневярата към собствената ми природа), която беше решила да си спомни детските спектакли, в които всички деца дружно репликират актьорите, та така и сега отговаряше чинно със завидна яснота и височина на гласа на всеки риторичен въпрос в спектакъла. На излизане не исках да се допира до мен.
Следразсъдъчна съм. Simple Smile

# 81
Че майките, които извеждат децата си, когато са болни (грип, "сополи"... и други преносими болести) сред други деца, са безразсъдни. Мигом ми падат в очите.

# 82
Че майките, които извеждат децата си, когато са болни (грип, "сополи"... и други преносими болести) сред други деца, са безразсъдни. Мигом ми падат в очите.

Tова ми напомни, че имам силен предразсъдък за майките, които пушат около децата си. ОК- да са си пушачки, но да се отдалечат а не да им кадят наоколо! За мен това няма оправдание!

# 83
Първенството на предразсъдъците ми сред майките държи  публичният линч над детето. Причината във всички случаи няма никакво значение. Улицата не е място за демонстриране на възпитателни методи. Или изпускане на нервите. Децата не са опитен материал.

# 84
  • София
Е защото съм много мъничка, за това.

buttinsky и аз съм джобен формат. Смятам го за предимство и то не само заради всепризнатото правило, че скъпите парфюми са в малки шишенца  newsm08  bouquet
[/quote]
И аз съм миньонче.Никога не съм драматизирала ръста си.Чувствам се чудесно,даже си купих последно съвсем равни обувки.Иначе ето един предразсъдък.В един от класовете,които предавах след време едно момиче ми сподели,че като ме видяли дребничка и решили,че ще съм много злобна,проклета и  заядлива,то пък се оказало точно обратното.

# 85
О, аз не драматизирам и съм доволна от ръста си. Просто се е случвало често други хора да ми обръщат внимание и да се съмняват дали ще се справя с нещо или някак си снизходително да подхождат. Имало е изрази като се започне от: " Ти пък от земята не се виждаш, сценарий ще правиш" или " А, вие дребните само спалнята ставате" и се стигне до съвсем приятелски закачки за това колко сантимера ме деляли от лилипутите и други, на които винаги съм реагирала с чувство за хумор, защото и никога не са звучали злобно. А това за дребното и злобата си е чист предразсъдък, че от злоба не можело да пораснеш.
Драматизирам само когато се стигне до простирането на прането и даже доста пресилвам тогава, за да пробутам това задължение на мъжа ми, който хем е висок, хем с дълги ръце- какво щастие само!

# 86
  • София
Драматизирам само когато се стигне до простирането на прането....
Малко извън темата.Едно от първите неща,които научих детето е да ми подава дрехите като простирам.Аз си имам малко столче,качвам се ,а тя отдолу подава.Експлоатация на детския труд. Mr. Green

# 87
Пълна съм-ако си нароча някой за ограничен, никога не мога да общувам с него. Малки нокти, тъп поглед, бавно говорене-вече съм готова-човекът е окачен на пангара и забравям за него.

С тъп поглед да попитам какво означава "малки нокти"  newsm78
Ниско изрязани, или какво?

# 88
Може би дълъг нокът на малкия пръст?  Sick

# 89
Имам си предразсъдъци и едно наум по доста въпроси. Изобщо не мога да си представя да се отърся от тях, от години са ми. Примерно имам си едно наум за хората, които взимат пари назаем и после не ги връщат.

Общи условия

Активация на акаунт