За предразсъдъците

• 9 080
  • 153
  •   1
Отговори
# 60
Да, тъй вярно Mr. Green
Разбрахте ме, де.
Фаворит ми е обнародвАха - чух го поне 3 пъти в една югозападна община.

Моя колежка много се беше впечатлила, когато беше чула думата "КатастрофирАхме".

# 61
Имам си, разбира се.

Например не мога да се отърся от усещането, че хората, които допускат правописни грешки са глупави.

От някои предразсъдъци успях да се отърва. Например този срещу връзката с разведен мъж с дете. Смятах, че почти задължително една такава ситуация е съпътствана с грозни отношения и простотия. Оказа се, че все пак зависи и от хората-участници. И че може да има много цивилизовани бивши двойки ... (друг е въпроса какво усилие е коствало това на всяка страна)

# 62
Да, тъй вярно Mr. Green
Разбрахте ме, де.
Фаворит ми е обнародвАха - чух го поне 3 пъти в една югозападна община.

Моя колежка много се беше впечатлила, когато беше чула думата "КатастрофирАхме".

При първия ми "сблъсък" с този диалектен изговор и аз обърнах внимание ... думички от сорта на "казАх", "написАх", "хлЕб", "млекО"(в последната ме впечатлиха и "е"-то и ударението, защото аз казвам млЯко и млекА), "одъртЕх", "уйдЕ", "заминА" и прочие ... тогава реших, че хората просто се правят на интересни и оригинални  Mr. Green
Хайде, изговор може да се обясни с диалект или някакво местно наречие нещо ... но грешен правопис и грешна пунктуация (не пунктоация) - не може.

# 63
"-Имате ли предразсъдъци?
- Да.
- Тогава дайте ми едно кило!
- Лев и петдесе ше ви струва.
- Е*аси евтинийката, мерси!"

Уникално е!  Party Позволяваш ли да го копирам в подписа ми?

# 64
Най-често предразсъдъците , с които лично съм се сблъсквала са били заради ръста ми. Обикновено на повечето хора, които не ме познават им трябва малко време, за да спрат да ме възприемат като келеш. Като цяло към дребните хора се подхожда с по-малко доверие, или пък се смята, че след като си по-нисък, съответно можеш да бъдеш по-лесно смачкан или изтикан настрана.

Авсолютно невярно твърдение. Хората изпитват необяснимо по-голямо доверие към дребни жени и едри мъже. Правени са изследвания от компание, набираща търговски и застрахователни агенти. Лично аз например, като видя миньонка, изпадам в по-голяма гтовност да й помогна, да я зещитя, или нещо такова.
Абсолютно невярно, нали. А защо не ми вярваш като ти казвам? Laughing

# 65
Защото не те виждам.  Shocked

# 66
Е защото съм много мъничка, за това.
Моите наблюдения са такива. Може би си прав за шефовете. Дребосъците като цло сме воини. Но пък в разни учреждения или пред непознати хора един дребен човек в първия момент се губи пред едрия, внушителен великан. Аз самата се хващам, че подхождам с по-голямо доверие към едри мъже-мечоци. Наперените, енергични хора, понякога са плашещи. Аз дори съм минавала за подозрителна пред органи на реда немалко пъти, и то без никакво основание. Абе, тъмен субект отвсякъде.

# 67
Превърни ръста си в оръжие, воине. Искай помощ, дори да нямаш нужда от нея - просто за да привлечеш вниманието върху себе си. Ще я получиш и ще го получиш.
Дребните развиват по-голяма мощност на килограм живо тегло. Дребно гадже може да бъде подрусвано на крака, носено из къщи. Вариантите за ласки и секс са повече.

# 68
"-Имате ли предразсъдъци?
- Да.
- Тогава дайте ми едно кило!
- Лев и петдесе ше ви струва.
- Е*аси евтинийката, мерси!"

Уникално е!  Party Позволяваш ли да го копирам в подписа ми?

Нямам авторски права (затова е в кавички), срещала/чувала съм го някъде, но не виждам проблем да се ползва под  наем. Впечатляващо е нали, някак си по нашенски  Confused

Е защото съм много мъничка, за това.

buttinsky и аз съм джобен формат. Смятам го за предимство и то не само заради всепризнатото правило, че скъпите парфюми са в малки шишенца  newsm08  bouquet

# 69
Имам предразсъдъци за хората които не знаят или поне поназнайват чужд език. Мисля ги за глупави и мързеливи. Знам че е тъпо да мисля така, но какво да направя

# 70

Имам предразсъдъци за хората които не  могат да съставят система уравнения за една логическа задача, да решат един интерал или диференциално уравнение. Мисля ги за глупави и мързеливи. Знам че е тъпо да мисля така, но какво да направя

# 71

Имам предразсъдъци за хората които не  могат да съставят система уравнения за една логическа задача, да решат един интерал или диференциално уравнение. Мисля ги за глупави и мързеливи. Знам че е тъпо да мисля така, но какво да направя

Леле ужас... аз дори не съм убедена дали знам цялата таблица за умножение  Embarassed Embarassed Embarassed Тъпа филоложка  ooooh!

# 72

Това си беше чисто заяждане!

# 73

Това си беше чисто заяждане!

Get used to it Laughing

# 74
Ще отричам до дупка. Предразсъдък е.

Общи условия

Активация на акаунт