AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 589
  • 719
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вече ми писна, аз се чудя как да агитирам за парфюма , както и за крема заради подаръците, а те -  направо са за  #2gunfire
Тоя номер за да те накарат да пуснеш втора поръчка е до болка познат.
И сега какво, ще се чудя дали да чакам по-късно или не, защото ми се искаше да хвана и намалението.

# 91
  • гр. Пловдив
Относно освобождаването на задържана ЕКДПРЕСНА поръчка с платежно пратено по мейл или факс, моят горчив опит показва, че това пред Ейвъновци не важи. Трябвало да им се отрази в системата. А това става след 3 работни дни.  #Cussing out Ако плащането е направено с кредитната карта, това веднага се отразявало в системата нищо, че баланса все още не е изчистен и тогава могат да освободят поръчката. Ако тя е РЕДОВНА, тогава взимали под внимание пратеното платежно. Само не мога да разбера какво значение има каква е поръчката. Нали има документ, с който се доказва плащане и го виждат.....
А това за бижутата....  censored censored

# 92
За жалост , пращането на платежното върши работа само и единствено при редовна поръчка , когато е експресна , само с Мастър Кард става да ти я освобдят

# 93
никои ли няма да снима к-16?

# 94
  • на североизток от Рая
защо толкова бързате да видите брошура 16?Още се работи по 14-та.Аз имам 16-та,бих я пуснала тук,но за съжаление не зная как да го направя.А и сигурно ще е трудоемко,защото тя е 200 стр.Дано поне да е успешна за всички! newsm51

# 95
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговорите  bouquetНяма да се напъвам да им пращам тогава платежното #Crazy.Приятна почивка .

# 96
защо толкова бързате да видите брошура 16?Още се работи по 14-та.Аз имам 16-та,бих я пуснала тук,но за съжаление не зная как да го направя.А и сигурно ще е трудоемко,защото тя е 200 стр.Дано поне да е успешна за всички! newsm51

защо ли? защото някои по-тарикати сравняват цените за да преценят от коя да си поръчат  newsm10 smile3502 smile3529

# 97
200 стр. - да не пускат и бельо вече

# 98
  • Бургас
Таман да правим и рекламации  на неставащи гащи  hahaha

# 99
  • плевен
Сигурно и гащите няма да влизат вече в сумата за процент.Те пълнят каталога с неща които не помагат smile3512

# 100
  • София
Аз се развихрих в другата тема, ама да дойда малко и тук.  Laughing Наистина, по дяволите, защо трябва да има неща, които не влизат в образуване на процента?!  #Cussing out Пък и продукти, които не влизат и за покриване на ниво за подарък?!  #Cussing out И най-много ме е яд, че Нетните също не влизат никъде, а като се размисли човек ние им помагаме да се оттърват от залежалата стока, която иначе няма къде да пласират?  #2gunfire Момичета и две момчета, няма ли как да направим нещо? Да поискаме среща с мениджърите ли, да им изпратим общо писмо ли? Нали уж разправят, че ние сме им най-ценни, че благодарение на нас Ейвън е това, което е (което си е истина)... Ами като е така, защо все по някакъв начин ни минават?  Naughty

# 101
  • Пловдив
Аз съм  клиент на Ейвън от години  , но само от 4-5 кампании представител и нещо взе да ми минава мерака . Разбирам, че Ейвън си има правила и те трябва да се спазват .Но как да  обясня на потенциален клиент ,който прави поръчка за 80 лв( и помоли да дойдат  по-бързо, защото щв пътува ) , че нещата ще  пристигнат неизвестно кога  smile3512.Иде ми в понеделник да звънна  по телефона и да искам да ми анулират поръчката.Аз няма  да загубя кой знае колко, но пък поръчка от 200 лв би трябвало да е важна за тях Sick

# 102
  • о`майна лунна нощ е
Имам въпрос по отношение на бланката за топ представители.
Бях си отбелязала, че в продуктите от к.15, които можем да поръчаме от нея в кампания 14, са детската пяна за вана и шампоанчето с диня и киви. Сега обаче НЕ ГИ НАМИРАМ в листата на топ бланката, което значи, че не могат да се поръчат. Сигурна съм, че бяха в нея! Къде са се затрили между кампаниите?!?!? В бланката няма нито един детски продукт сега  Shocked
В пълно невидение съм. Кажете  ми греша ли за това, че са били вътре, или повредата не е в моя телевизор?!

# 103
  • Бургас
  Нали уж разправят, че ние сме им най-ценни, че благодарение на нас Ейвън е това, което е
Съвсем правилно сама си отговаряш на питането (виж подчертаното)  Mr. Green

# 104
  • Бургас
Видях,че в К16 новия серум е в комплект с нощния крем за 40 лв. Praynig
 Много полезна информация, че щях да фалирам с поръчката-исках и двата продукта, и тройната антицелулитна терапия заедно с другия продукт за стягане, забравих името, извинявам се. Сега ще си взема тях за 45 лв.Много съм доволна, а това са продукти, при които ефекта се усеща след с ползане на повече от една опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт