AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 580
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Имам въпрос по отношение на бланката за топ представители.
Бях си отбелязала, че в продуктите от к.15, които можем да поръчаме от нея в кампания 14, са детската пяна за вана и шампоанчето с диня и киви. Сега обаче НЕ ГИ НАМИРАМ в листата на топ бланката, което значи, че не могат да се поръчат. Сигурна съм, че бяха в нея! Къде са се затрили между кампаниите?!?!? В бланката няма нито един детски продукт сега  Shocked
В пълно невидение съм. Кажете  ми греша ли за това, че са били вътре, или повредата не е в моя телевизор?!

Дам, изчезват неща   Tired
Даже поръчани, в момента на поръчката светят зелено, уж всичко наред, а после във фактурата няма такъв продукт ...  ooooh!

# 106
  • София
Имам въпрос по отношение на бланката за топ представители.
Бях си отбелязала, че в продуктите от к.15, които можем да поръчаме от нея в кампания 14, са детската пяна за вана и шампоанчето с диня и киви. Сега обаче НЕ ГИ НАМИРАМ в листата на топ бланката, което значи, че не могат да се поръчат. Сигурна съм, че бяха в нея! Къде са се затрили между кампаниите?!?!? В бланката няма нито един детски продукт сега  Shocked
В пълно невидение съм. Кажете  ми греша ли за това, че са били вътре, или повредата не е в моя телевизор?!

Дам, изчезват неща   Tired
Даже поръчани, в момента на поръчката светят зелено, уж всичко наред, а после във фактурата няма такъв продукт ...  ooooh!

Не грешиш, защото аз си я разпечатах и там ги има /ше

# 107
Зравейте! Simple Smile
Бихте ли ми казали дали има % отстъпка за  продуктите от ЛОГО-колекцията?
Какъв е подаръка в  К15 за представите класирали се в клуб "Сребърна звезда"?
Успешна кампания на всички!

# 108
kakafon    bouquet

Е, бельо няма, но поне върнаха детската серия, за която страдам от години.  Joy
То още в 15К, но не съм споделила.

Симона, на лого колекциите няма отстъпки.

# 109
успешна кампания на всички   bouquet

дали новият in bloom  е като стария TTA in bloom...

# 110
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Нищо впечатляващо няма в 16 кампания, освен часовниците.. всичко е в комплекти! Tired

# 111
На мен пък много неща ми харесаха-в комплекти са, а и на много добри цени.Но всичко е въпрос на вкус.Между другото може ли някой да качи снимчици на чанта алисън??Благодаря предварително.

# 112
  • Някъде тук
Можете ли да ми кажете експресната поръчка пак ли е 120 лв?  newsm78

# 113
  • София
Да, пак.  Peace

# 114
Разгледах коледния каталог и съм Shocked Shocked Shocked Мале как са надули цените! Sick

# 115
не съм на твоето мнение
IN Bloom -45 лв+ гуш гел и лосион за тяло
новите бадеми 3 бр за 9.90 лв
и новите златни SSS 3 бр за 18.90 лв

това са нещата, който искам и никак не са с надути цени.като сега можеш да поръчваш за к14, к 15 е пред теб и виждаш К16,сама можеш да си направиш сметката кое кога можеш да си поръчаш на по изгодни цени.

# 116
Нищо впечатляващо няма в 16 кампания, освен часовниците.. всичко е в комплекти! Tired

Да...
Много ги мразя тия комплекти.99% от клиентите ми не ги харесват също...явно и тази Коледа ще ми е много слаба  Tired

# 117
Разгледах коледния каталог и съм Shocked Shocked Shocked Мале как са надули цените! Sick
Аз пък съм съгласна с теб, цените определено са мноооооооооооого надути, а уж е коледен каталог. Sick

# 118
Момичета, понеже в другата тема никой не ми отговори, питам тук. Интересува ме лосиона за крака с лавандула върши ли работа като концентрат за накисване?

# 119

Общи условия

Активация на акаунт