AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 613
  • 719
  •   1
Отговори
# 135
От Кърджали съм. Искам да попитам, а таксата обработка колко е? И при условие че съм представител по евтино мога да си поръчвам само от нетната, или и от каталога???  Thinking

# 136
Моля ви някой да ми обясни какви са изискванията за да стана консултант на Ейвън, и дали това че съм вече на Орифлейм ще ми попречи???

Няма да ти попречи. А ако искаш да направиш услуга на колегите, в началото на страницата има координатори, избери си някой и се регистрирай като представител негов, така и той ще има полза. Иначе, може и от сайта на Ейвън, но тогава печели само фирмата... Ако ти трябва още инфо, питай тук или на лични - уточнявам, аз не съм координатор.

# 137
От Кърджали съм. Искам да попитам, а таксата обработка колко е? И при условие че съм представител по евтино мога да си поръчвам само от нетната, или и от каталога???  Thinking

Ех, изписали сте темата докато отговоря. Та на темата - можеш да си поръчваш с отстъпка както от каталога, така и ще печелиш, ако някой поръчва през теб. От нетната може да си взимаш каквото искаш, но тя си е нетна. Разходите за месеца, ако получаваш вкъщи, заедно с добавените разходи е около 5 лв грубо. Те се избиват много бързо, както може да се досетиш, щом си представител на Орифлейм.

# 138
  • плевен
. Искам да попитам, а таксата обработка колко е? И при условие че съм представител по евтино мога да си поръчвам само от нетната, или и от каталога???  Thinking

НИВА НА ОТСТЪПКА

OTСТЪПКА НА ПРЕДСТАВИТЕЛЯ ОТ ЦЕНАТА В БРОШУРАТА

25% за поръчка над 190,00 лв

20%  за поръчка от 100,00 до 189,99 лв

15%  за поръчка от 50,00* до 99,99 лв

* Приемаме поръчки от 30 до 49,99 лв., за които има 15% отстъпка.
За тези поръчки ще бъде удържана такса обработка 3,75 лв.

# 139
Повечето ролкови дезодоранти светят жълто, а портмонето Габриела от нетната даже свети червено- все не мога да го хвана.

# 140
Мерси момичета , много сте мили и ослужливи   bouquet Искам да попитам относно каталозите, как се поръчват и по колко можеш да си всемеш за една кампания и цената им разбира се ?

# 141
  • плевен
Мерси момичета , много сте мили и ослужливи   bouquet Искам да попитам относно каталозите, как се поръчват и по колко можеш да си всемеш за една кампания и цената им разбира се ?

Каталозите се поръчват под номер(всяка кампания има приложение към бланка за поръчки и там има номера),няма ограничения за бройката, а цените са:10бр=5.90лв,5бр=3.50лв,а 1бр=1.40лв ако не се лъжа Peace

# 142
 Hug Голямо Благодаря

# 143
  • плевен

Съжалявам за спама. Embarassed Мила изчисти си кутията

# 144
  • Пловдив
Здравейте момичета!Имам един въпрос към вас.Играя тази игра със звездите на AVON,но това филче зa,което пише никъде немога дa го намеря.Побърквам се от яд каква е тази парола която трябва да се намери в този филм незнам.Пише потърсете фила в интернет.Да ама не мога да го намеря бясните ме хващат направо.благодаря ви! Hug

# 145
  • Пловдив
Може ли да се сменя координатор?Моята беше любезна, докато ме зариби  SickВъобще нищо не обяснява  , а като звъня даже не си вдига телефона или е изключително кратка и делова .Всичко ,което ме интересува научавам от Вас , тогава тя за какво ми е?

# 146
на нея и  е достатъчно, че печели пари от твойте продажби. моята е същата за съжаление

# 147
  • София
Направи ми впечатление,че в кампания 16 мъжкият ТТА е за 29.90лв. с подарък душ гел и афтършейв балсам - никога не е бил толкова евтин!  Heart Eyes Обаче и друго ми направи впечатлени ТТА Тудей с лосион за тяло струва 70.00лв!  #Crazy Това пък защо? Винаги са били на редовни цени (49лв) с подарък към тях... А, да има и "луксозна кутия', сигурно тя струва 21 лв.  hahaha

Няма никакво движени в линка към сайта на Спиди. Странна работа, уж утре трябва да си взема поръчката - Нито изпратена, нито приета в офис...  Thinking

# 148
  • Пловдив
на нея и  е достатъчно, че печели пари от твойте продажби. моята е същата за съжаление

Това е ясно, ама не е ли по-добре да ги печели човек,който си ги е заслужил по някакъв начин .Така и аз и  клиентите и тя ще сме доволни.

# 149
до -добре е
направи си нова рег при друг координатор.
сега съмс е загледала че не мен не ми се отразява оборота за влизане в клубовете от К13 и К14.  newsm78
други с такъв "проблем"?
утре ще питам кол центъра. сега е момента да се сменя координатор

Общи условия

Активация на акаунт