AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 572
  • 719
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте казвам се Галя и съм от Ловеч,нов представител съм, Simple Smileна 25 г. и чета форума от една седмица.

# 646
Здравей скъпа Галя, радваме се, че още едно младо момиче е решило да споделя с нас, добре дошла.

# 647
може те ли да ми кажете като цяло как са мъжките часовниците в смисал  покритието нали не се прецаква бързо? Интересува ме часовника Марлон .

# 648
може те ли да ми кажете като цяло как са мъжките часовниците в смисал  покритието нали не се прецаква бързо? Интересува ме часовника Марлон .

Не е хубаво да се мокрят, защото стават на нищо.

# 649
Тани, прочети поста преди теб. Теоретично и в най-чист вариант в програмата за колието са вкл. парфюми и т.в. Не разчитай на пълната стойност на комплектите, за да не те изненадат неприятно.
ooooh!
Ами то от бързане....не чета...
Стига ми да влиза тоалетната вода от комплекта,а дезодоранта и рол-она...не правят кой знае колко.И половината цена от комплекта да е пак ще ми стигне.
Мерси!

# 650
  • Стара Загора
Някой ще може ли да ми каже защо ми излиза надпис "Нямате поръчани брошури. Искате ли да изпратите поръчката?" като натисна бутон Изпрати, а всъщност имам поръчан комплект от 10 брошури?

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 18:46 от sisi_91

# 651
Някой ще може ли да ми каже защо ми излиза надпис "Нямате поръчани брошури. Искате ли да изпратите поръчката?" като натисна бутон Изпрати, а всъщност имам поръчан комплект от 10 брошури?

Явно не си ги запазила в самата поръчка.

# 652
  • плевен

На въпроса ЗАЩО едва ли някой ще ти отговори,и ако ще си по-спокойна и на мен всеки път ми го изписва ако си въведа каталожен номер на брошурите  Peace

# 653
  • Стара Загора
Запазила съм ги към самата поръчка, те излизат на Мостри и помощни материали... Пращам я, пък във фактурата трябва да излязат.

# 654

Явно не си ги запазила в самата поръчка.
Нещо системата се е бъгнала,щото и на мен ми го изписваше,но видх,че си фигурират в поръчните продукти и си продължих нататък и си ми дойде всичко. Hug

# 655
Вярно сайта нещо се е бъгнал. Въвжох код на продукт, дадох актуализирайте, за да видя цената и името, обаче неще да се актуализира, пу.

# 656
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Коя поръчка пускате? Втора за 14 каталог ли?

# 657
Не пускам поръчка, просто гледам цени.

# 658

Имаше и пост от Мая Проданова: 101-150

Нямам  представа каво целят тези постове из цялата тема, но процентите - нива за отстъпка са:

25% за поръчка над 190,00 лв

20%  за поръчка от 100,00 до 189,99 лв

15%  за поръчка от 50,00* до 99,99 лв

# 659

Имаше и пост от Мая Проданова: 101-150

Нямам  представа каво целят тези постове из цялата тема, но процентите - нива за отстъпка са:

25% за поръчка над 190,00 лв

20%  за поръчка от 100,00 до 189,99 лв

15%  за поръчка от 50,00* до 99,99 лв

Това са постове на потребители, четящи темата, искащи да ни кажат тяхната поръчка в какъв ценови диапазон е, но нежелаещи да се регистрират.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 09:24 от XuHuH

Общи условия

Активация на акаунт