AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 579
  • 719
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ако някой има бланката за поръчки за к15-моля нека я качи.Благодаря ви предварително

много е дълго

# 691
Пуснах експресна от кампания 14 за 159.90 ст. а нямам подарък колие  newsm78

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 19:34 от Patenceto84

# 692
  • София
Пуснах експресна от кампания 14 за 159.90 ст. а нямам подарък колие  newsm78

Веднага се обади на координаторката или зоналната. Аз получих моето

# 693
Имаш ли продукти от специалните предложения, от нетна оферта, продукти от пнорамата, които също са нетни цени ?

# 694
Имаш ли продукти от специалните предложения, от нетна оферта, продукти от пнорамата, които също са нетни цени ?
Имам единствено 3-те химикалки за 3.30лв. всички други са от каталога предложенията с двойни продукти в тестови опаковки Solutions от панорама 15 имат ли отстъпка  newsm78

# 695
  • Sofia
ами те правят точно 9,90лв, колкото имаш над сумата.мисля, че подаръка се дава за поръчки над 150лв. т.е. поне 150,01 лв. поне.

# 696
не 3-те броя правят 3.30

# 697
Да, наистина сметни колко е поръчката ти без химикалките и ни напиши сумата, за да преценим дали проблема е в теб или в Ейвън и съответно да се опитаме да помогнем в решаването на проблема ти.

# 698
Оххх, дай ни общата сума на поръчката ти БЕЗ химикалките.

# 699
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Имам питане, понеже вече са сменили в секцията новини панорамите и вече не мог ада видя, но.. искам да поръчам Демо, новите гланцове за устни във втората поръчка на К 14, но вече нито виждам номера, нито нищо.. дори не мог ада прочета на колко гланца имам право, предполагам на 1, но ми се иска повече цветове д апусна. хахахха

# 700
156.60

# 701
Имам питане, понеже вече са сменили в секцията новини панорамите и вече не мог ада видя, но.. искам да поръчам Демо, новите гланцове за устни във втората поръчка на К 14, но вече нито виждам номера, нито нищо.. дори не мог ада прочета на колко гланца имам право, предполагам на 1, но ми се иска повече цветове д апусна. хахахха

От демо продуктите имаш право на по 1 продукт да, аз съм пускал повече, но ен ги фактурира.  #2gunfire

# 702
156.60

Свързваш се с координатор или зонален мениджър и описваш проблема. Най-вероятно те ще ти дадат подаръка. Аз само не разбрах колието го нямаше в кашона ти или в фактурата ?

# 703
http://www.avon.bg/SLSuite/static/images/PDF_Files/panorama14.pdf

# 704
  • о`майна лунна нощ е
Kate pogledni v Panorama 14 v saita na AVON. Tam su6to trqbva da gi ima

Общи условия

Активация на акаунт