да си разтълкуваме съня 2

• 103 497
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Всичките ми зъби бяха почернели,изронени и разклатени...
Предните отгоре вместо обичайната си форма,приличаха на кътници-големи и изронени...
Извадих ги сама с ръка... Не усещах болка,а едно чувство на загуба и празнота...
Видях сестра си някъде в този сън-беше с ефирни летни дрешки,красива... Но не мога да се сетя защо точно ми се мярна...
Моля разтълкувайте ми това!

П.П. Напоследък почти всеки ден ходя на зъболекар и преди два дни за първи път ми извадиха зъб-мъдрец! Беше много неприятно изживяване за мен,не толкова физическо,колкото емоционално... Може би това е продиктувало съня ми... Но все пак имам едно странно предчувствие! Cry

# 121
Здравейте,

Аз се надявам на помощ. Напоследък започнах да вярвам, че съществуват пророчески сънища.
Преди около 15 години сънувах, че ми пада преден зъб и като се събудих ми беше много странно. Прочетох в съновника, че означава болест или смърт на близък човек. Скоро след това баща ми получи инфаркт, за щастие не загина. Помислих, че е съвпадение.
Преди около 2 месеца сънувах, че съм булка и пак за мъжа си се омъжвам. Стана ми странно и се обърнах към съновника. Прочетох, че лично мен ме чака лоша болест. Дни след това разбрах, че съм бременна вече. Преди дни загубих детето, а днес доктора ми каза, че има проблеми и от манипулацията с вакуум - образувал се е един голям и няколко малки полипи. Жълтото тяло пък продължава да расте и ме боли кръста и спя всеки следобед по няколко часа... Вече не вярвам на съвпадения, а си мисля, че организма иска да ни предупреди за нещо със сънищата.
Откакто загубих детето сънувам странни и неприятни сънища. Но днешния следобеден сън си спомням частично. Моля ви дайте мнение -
Сънувах малко непознато дете да ме води - слизахме по вити стълби. В един момент почувствах нетърпение и минах пред детето и тогава видях че стълбите надолу са много тъмни, виждаше се само една малка свещичка в тъмнината. Тъкмо си мислех, че е опасно да продължа надолу и се чудих какво да правя и звънна мобилния ми телефон. Събудих се от него и не разбрах какво следва...

# 122
Записвам се и тук, ще търся помощ утре. Т.е. днес по-късно. Simple Smile

# 123
И аз често сънувам странни сънища...ще следя темата! Hug

# 124
Здравейте! За първи път се отбивам тук и разбира се поводът е ясен.
Снощи сънувах баща си, който е покойник , че ми съобщава за смъртта на своя баща /също отдавна починал/ . На помощ ми се притече един колега- той ми помагаше да приема новината / а не съпруга ми/. Тръгнах за селото на дядо и там вече се появи мъжа ми. С него гонихме една кокошка без пера /ужасно грозна/ . Извинявам се ,май е доста объркано, но...

# 125
Здравейте,Еммануелле ме "прати" тук,благодаря за което.  bouquetСамоцитирам се от другата тема:
Цитат
Сънувах змии,по скоро малки змийчета които буквално се излюпваха от една стена.Беше ме страх,но въпреки това ми бяха симпатични,наблюдавах ги само не съм ги пипала .Въпроса ми е знае ли някои какво може да значи съня ми.В интернет намерих само това:
ot tuk http://sanovnik.bg/l-6555-%D0%97%D0%BC%D0%B8%D0%B8

Цитат
Сънува ли жена змия, скоро ще зачене.
Цитат
Сънуваш ли малки змийчета, близък или колега ще се отннася злобно към тебе.

[/size][/color][/b]
Хубав ден на всички.

# 126
За съжаление тълкувателите на сънища не се появяват напоследък.

# 127
Може заради празниците да ги няма.  newsm78 Аз преди няколко дни сънувах паяк, по-скоро тарантула. Бях хванала някаква нишка, която като се разгъна стана на паяк, помня че много се уплаших. Гледах из нета, ама не видях нищо конкретно. Ще се радвам някой да ме светне, все ми се струва че паяци не са на хубаво. Дано да греша.  Praynig

# 128
Сунувах, че мой близък роднина влиза в затвора, какво ли значи? А аз изкоренявах растения от саксии...

# 129
Може заради празниците да ги няма.  newsm78 Аз преди няколко дни сънувах паяк, по-скоро тарантула. Бях хванала някаква нишка, която като се разгъна стана на паяк, помня че много се уплаших. Гледах из нета, ама не видях нищо конкретно. Ще се радвам някой да ме светне, все ми се струва че паяци не са на хубаво. Дано да греша.  Praynig
Паякът обикновенно е символ на предателство! Може да се разочароваш от някого ,но може и да греша !Не съм спец по сънищата

# 130
Снощи сънувах непознат мъж , беше във военна униформа. Гледахме се и аз се разплаках, защото го обичах. После погребахме някого-някаква жена. Бе6е ми много тъжно  Sad

# 131
Предните отгоре вместо обичайната си форма,приличаха на кътници-големи и изронени...
Извадих ги сама с ръка... Не усещах болка,а едно чувство на загуба и празнота...
Видях сестра си някъде в този сън-беше с ефирни летни дрешки,красива... Но не мога да се сетя защо точно ми се мярна...

П.П. Напоследък почти всеки ден ходя на зъболекар и преди два дни за първи път ми извадиха зъб-мъдрец! Беше много неприятно изживяване за мен,не толкова физическо,колкото емоционално... Може би това е продиктувало съня ми... Но все пак имам едно странно предчувствие! Cry

Не съм тълкувател... но сънуването на зъби при мен е доста болезнено

Преди 14 години сънувах че ми пада зъб - по скоро коронката на зъба.
в съновниците падането на зъб е свързано сос смърт на човек от семейството... може би защото при мен беше коронка... се оказа тежка болест при сестра ми.
14 години по късно.  на сън ми падна пломба - преди 2 месеца. - оказа се че е рецидив при сестричката ми, който в последствие се оказа доброкачествено образование. Та за мен сънищата и зъбите са пряко свързани.
Но пък знам , че когато си стресиран или превъзбуден от нещо случващо ти се - често го сънуваш. Ходенето ти на зъболекар е повлияло на сънищата ти според мен. Не се плаши! Смятам че това е тълкуването на твоят сън!

П.П. СИС- не видях че отговарям на теб.... Embarassed Embarassed

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 22:07 от JuliS

# 132

Не съм тълковател... но сънуването на зъби при мен е доста болезнено

Преди 14 години сънувах че ми пада зъб - по скоро коронката на зъба.
в съновниците падането на зъб е свързано сос сморт на човек от семейството... може би защото при мен беше коронка... се оказа тежка болест при сестра ми.
14 години по късно.  на сън ми падна пломба - преди 2 месеца. - оказа се че е рецидив при сестричката ми, който в последствие се оказадоброкачествено образование. Та за мен сънищата и зъбите са пряко свързани.
Но пък знам , че когато си стресиран или превъзбуден от нещо случващо ти се - често го сънуваш. Ходенето ти на зъболекър е повлияло на сънищата ти според мен. Не се плаши! Смятам че това е тълкуването на твоят сън!

П.П. СИС- не видях че отговарям на теб.... Embarassed Embarassed

Юле, и аз съм чувала ,че зъби е на лошо... Е нали ти разказах,как преди коледа ми видяха пак някаква сянка в гърдата,но слава богу се оказа кистичка и всичко е наред... Но честно казано доста се скосих тогава...

# 133
  • Linz
Сънувах, че пътувам с влак през блатиста местност- какво може да означава?
Често сънувам водни басейни- реки, блата, морета... понякога водата е застояла, друг път е бурна, с големи вълни.

# 134
 Рени, и аз често сънувам такива неща - води, морета, басейни, езера, ще ми е интересно да прочета някакво общо тълкуване.

Имам питане: Две нощи по ред, сънувам че се прекръствам на сън. Тази нощ беше между два гроба, единият от които на детето ми (което е живо и здраво да чукам на дърво). Какво може да означава?

Общи условия

Активация на акаунт