да си разтълкуваме съня 2

• 102 767
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, аз пък от 2 години сънувам бивше гадже, поне по 3 пъти в седмицата...и странно, но той никога не говори с мен в съня ми! Просто го виждам някъде, той си седи и сякаш не ме вижда.

Благодаря, предварително!

# 106
Според мене означава нещо ново, или новина, или някакво раздвижване в живота ти...

# 107
Снощи сънувах, че аз лежа на дивана, а заека ни се е качил на перваза на прозореца откъм терасата и настървено гризе дървото на живота. А аз се чудех дали сам ще се откаже, да отида да го изгоня, или да го оставя да го изяде.

# 108
Снощи сънувах много кофти сън. Гонеха ме бикове.Успях да вляза вкъщи, но едния бик разби вратата и влизаше все по-навътре (преходен ни е апартамента).Като погледнах през терасата и имаше цяло стадо бикове долу.Реших да се направя на умряла и легнах на земята. Shocked
После се събудих.
А преди това в съня си гледах двумесечното бебе на една приятелка и го изпуснах!!! #Crazy
Нищо не му стана, но много се изплаших.(това го свързвам с притеснения дали ще мога да се справя, защото в момента съм бременна)
Ако някой може да ми го разтълкува, ще съм благодарна! Praynig

# 109
  • По света и У нас
Аз пък наскоро сънувах много странен сън. Отивам на погребение, но не на близък, а на някой друг,който май не познавам,не си спомнчм точно. И минавам през някакъв вход на блок, където има много некролози, а хората от снимките се движат  #Crazy Май май съм прекалила с филмите за Хари Потър Simple Smile

# 110
...има много некролози, а хората от снимките се движат...
Новата услуга на погребалните дружества - дигиални снимки за некролози.

Къде се изгубиха разбиращите от сънища?

# 111
Здравейте!   bouquet Нова съм, но темата е супер и няма как да я подмина!   bouquet
Искам да попитам за един скорошен сън:
Малко поразпокъсано го помня, но е следното:
Аз и мъжът ми правим любов на една нива,  Embarassed около нас слънчогледи и пшеница...беше много красиво  Heart Eyes след това тръгнахме на някъде с колата, аз карах, но тя всякаш вървеше сама, не се поддаваше на контрол, а сама си вървеше... отидохме пак на някаква поляна и там мъжът ми застана на ръба на една скала, хвърли въдица в едно приказно езеро, под скалата и хвана огромна риба, приличаща на шаран.....ами-това е...ако може да ми кажете какво е нивата, пшеницата, слънчогледът, сексът, колата и езерото с голямата риба.
  bouquet

# 112
Здравейте!   bouquet Нова съм, но темата е супер и няма как да я подмина!   bouquet
Искам да попитам за един скорошен сън:
Малко поразпокъсано го помня, но е следното:
Аз и мъжът ми правим любов на една нива,  Embarassed около нас слънчогледи и пшеница...беше много красиво  Heart Eyes след това тръгнахме на някъде с колата, аз карах, но тя всякаш вървеше сама, не се поддаваше на контрол, а сама си вървеше... отидохме пак на някаква поляна и там мъжът ми застана на ръба на една скала, хвърли въдица в едно приказно езеро, под скалата и хвана огромна риба, приличаща на шаран.....ами-това е...ако може да ми кажете какво е нивата, пшеницата, слънчогледът, сексът, колата и езерото с голямата риба.
  bouquet
Нива-видиш ли насън ще просперираш.Слънчоглед на нива ако видиш-ще ти завиждат или ще имаш съмнителни приятели.Езеро-ще имаш спокоен и уравносен живот.Риба-печалба.Голяма риба-са знак за големи надежди.

# 113
Аз пък наскоро сънувах много странен сън. Отивам на погребение, но не на близък, а на някой друг,който май не познавам,не си спомнчм точно. И минавам през някакъв вход на блок, където има много некролози, а хората от снимките се движат  #Crazy Май май съм прекалила с филмите за Хари Потър Simple Smile
Погребение видиш ли насън-ще научиш неприятни новини.Ако присъстваш на погребението-ще загърбиш досегашните си познанства или занимания.Некролог-ще чеуш радостна новина за близки хора.

# 114
Снощи сънувах много кофти сън. Гонеха ме бикове.Успях да вляза вкъщи, но едния бик разби вратата и влизаше все по-навътре (преходен ни е апартамента).Като погледнах през терасата и имаше цяло стадо бикове долу.Реших да се направя на умряла и легнах на земята. Shocked
После се събудих.
А преди това в съня си гледах двумесечното бебе на една приятелка и го изпуснах!!! #Crazy
Нищо не му стана, но много се изплаших.(това го свързвам с притеснения дали ще мога да се справя, защото в момента съм бременна)
Ако някой може да ми го разтълкува, ще съм благодарна! Praynig
Бикове-ще станеш обект на нападки в работата,също така предложение за брак.Ако те гонят-скоро ще имаш властта да се розпореждаш с други хора.

# 115
Много ти благодаря, Мира!  Hug  bouquet
Надявах се нивата и пшеницата да са плодовитост, плодородие  fertilization preggo    Rolling Eyes , но и тези тълкования са добри, а големите надежди наистина ги имам, дано се оправдаят! newsm32  Mr. Green   Praynig

# 116
Скоро сънувах, че се изкачвам по една планина, а отнякъде се чуваше силен гръм... много истински сън.

# 117
Скоро сънувах, че се изкачвам по една планина, а отнякъде се чуваше силен гръм... много истински сън.
Да се изкачваш по планина е хубаво,а ако си била на високо още по хубаво.Но гръм да чуеш-означава ,че ще чуеш някаква неприятна вест.

# 118
Миналата вечер сънувах, че се крия от един вълк - не ме видя, след вълка попаднах на мечка, но и от нея се скрих, а после видях един бизон- той също не ме видя. Много странно ми беше, ако някой може да каже какво значи-благодаря предварително  Simple Smile

# 119
  • София по рождение
Миналата вечер сънувах, че се крия от един вълк - не ме видя, след вълка попаднах на мечка, но и от нея се скрих, а после видях един бизон- той също не ме видя. Много странно ми беше, ако някой може да каже какво значи-благодаря предварително  Simple Smile
имаш неприятели, които ти мислят лошо

Общи условия

Активация на акаунт