да си разтълкуваме съня 2

• 103 512
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!!!Аз рядко сънувам или не си спомням почти нищо.Даже като се събудя някой ден ми се струва,че нещо важно съм забравила.А когато си спомням цял ден не мога да се оттърся от съня.
Един  сън-Седя в църква и се опитвам да запаля свещ,но тя не се пали и така многократно,но все не става.Започвам да рева.Даже се събудих,но като заспах пак продължавам да рева.И най накрая преди да изляза от църквата свещичката ми се запали/но не се сещам много ясно дали наистина се запали/
Другият ми сън-Седят баба ми, пра баба ми и дядо ми/които са починали/седнали са в кръг пред някакво огнище,говорят ми нещо,но не си спомням.Изведнъж се появява синът ми или дъщерята/също не ми е много ясно/и започват да потдържат детето за да проходи,на мен ми е притеснено,че не може,нослед много опити прохожда и бабите се усмихват.

# 166
Моля Ви за съвет. Днес сутринта сънувах нещо и не спирам да плача. Напоследък съм доста , нестабилна психически. Сънувах, че аз и майка ми вървим по един каменен мост, но трябва да скочим тъй като не стига до края. Скачаме, а водата е дълбока едва ли не до моста. Усещах как потъвам как не правех нищо,за да излезна на повърхността. Не се давех, само потъвах. Спомням си че си повтарях как трябва да излезна, видях и ръка, но не съм сигурна, че ми помагаше. В крайна сметка мисля че излезнах незнайно как и някой в съюия момент простреля баба ми в гърдата й. Моля Ви какво означава този сън. В съновниците пише, че ме очаква гибелна опсност ако сънуваш, че се давиш. Но точно там е проблема, че аз просто потъвах, не се давех. И факта, че го сънувах сутринта от значение ли е? Благодаря ви предварително

# 167
  • София
Здравейте! Втора вечер подред сънувам запушена тоалетна. Но запушена здраво с плочки, та дори и облепена с тиксо. Мисля, че означава нещо, защото досега не ми се е случвало да сънувам едно и също нещо две поредни нощи. В момента наши близки имат голям проблем с детето си и постоянно мисля за тях, трябват им много много пари. Дали има някаква връзка? Четох в съновниците, че тоалетната предвещава богатство, но като е запушена... може би точно обратното...? Също така сънувах и че до тоалетната една жена продава куки, направени от кабел. Имаше различни цветове, но аз си избрах бяла. Знаех, че с нея ще трябва да бъркам в тоалетната у нас, за да извадя нещо(не знам какво)  newsm78 Ако може някой да разтълкува, ще бъда много благодарна!

# 168
Моля Ви за съвет. Днес сутринта сънувах нещо и не спирам да плача. Напоследък съм доста , нестабилна психически. Сънувах, че аз и майка ми вървим по един каменен мост, но трябва да скочим тъй като не стига до края. Скачаме, а водата е дълбока едва ли не до моста. Усещах как потъвам как не правех нищо,за да излезна на повърхността. Не се давех, само потъвах. Спомням си че си повтарях как трябва да излезна, видях и ръка, но не съм сигурна, че ми помагаше. В крайна сметка мисля че излезнах незнайно как и някой в съюия момент простреля баба ми в гърдата й. Моля Ви какво означава този сън. В съновниците пише, че ме очаква гибелна опсност ако сънуваш, че се давиш. Но точно там е проблема, че аз просто потъвах, не се давех. И факта, че го сънувах сутринта от значение ли е? Благодаря ви предварително
незнам точно какво означава, обаче явно е важен щом така ти е подействал. по-добре ги остави съновниците, а помисли какви асоциации ти навяват нещата от този сън и какви чувства си изпитвала по време на него.

незнам дали е коментирано преди по темата, но искам да спомена книгата на Пиер Дако - Тълкуване на сънищата.
на мен лично ми помогна да започна да разглегдам сънищата си като нещо важно и от по-друга гледна точка. сега намирам повече смисъл в тях, въпреки, че не винаги успявам да ги разтълкувам, а и не съм съвсем сигурна, че ги тълкувам правилно. Simple Smile

# 169
Здравейте, много моля за съвет ако някой е наясно - снощи сънувах моя приятелка от детството /с която и сега сме близки, но се виждаме много рядко/ че е облечена в бяла булчинска рокля и много хора около нея я снимат. Аз не бях гост на сватбата , а случайно я видях на улицата и много се учудих че се жени, защото по принцип те с мъжа й не са правили сватба, а само подписаха и си имат и малко момиченце. Пък и като съм си говорила с нея ми е казвала, че сватба едва ли някога ще направят. Миналата седмица една приятелка ми каза че не е на хубаво да сънуваш сватба и сега се чудя какво би могло да значи...  Rolling Eyes чета най-различни неща навсякъде...

# 170
Искам да споделя с вас един мой сън, който въпреки, че сънувах преди време /може би преди повече от 2год./ все още го усещам така силно и тръпки ме побиват. Пътувахме тримата (аз , съпругът ми и дъщеря ми- голямата, когато го сънувах бебето още не беше родено) по магистрала. Изведнъж чувам силен писък на орлица и виждам как всички коли спират, хората излизат, всички сочат към небето и гледат така, сякаш става чудо. Тук искам да кажа, че никога до сега сънят ми не е бил толкова реален. Писъкът на орилцата го чувах така силно и реално все едно съм там. Слязохме и ние от колата. Аз държа дъщеря ми в ръце. Поглеждаме и ние нагоре и точно над нас кръжи една много голяма орлица с разперени крила. Аз твърде превъзбудено започвам да соча нагоре и да обяснявам на дъщеря ми да я погледне, имах усещането за ставащо чудо, а и всички около мен  гледаха на ставащото като чудо и много държах и тя да я види. Точно в този миг над нас от небето се спусна момченце с ангелски крила. Беше точно над нас,  пърхайски с крила. Ветрецът от крилата отмяташе косата ми. Та това момче ни се усмихваше и изведнъж започна летейки да се издига пак нагоре, но не искаше, плачеше и искаше да остане при нас, протягаше ръце, но трябваше да тръгва. Дъщеря ми се уплаши и тя започна да плаче. Съответно и аз се уплаших, качихме се в колата и потеглихме. И отново се чу този силен писък на орлицата. Всъщност тогава се стреснах точно от този писък. И орлицата  ( в това всъщност не съм много сигурна), имаше нещо червено на гърдите си. Може би дни след като сънувах този сън не знаех къде се намирам. Всичко беше така реално, дори все още потръпвам и усещам  този писък в ушите си. Сигурна съм, че този сън значи нещо, но не зная какво. Моля се само да е нещо добро.

Всъщност сега се сещам, че момченецто го държеше жена, но не виждах лицето й, но знаеш че е жена.

Може би малко объркано го написах, но все още много се вълнувам.

# 171
Снощи сунумах много стрранен сън.Отивам на екскурзия.По пътя спираме в някакъв огромен магазин за всичко-от дъвки до мебели.Отивам аз на щанда с кърпи и хавлии и взимам розова,оранжева и жълта.Розовата е със Стела от Уинкс (ако се сещате) и след малко идва един продавач и ми вика да участвам в някакво томбола.Трябва да напиша числа-аз пиша 7 и 42. След малко същият продавач ми казва че нямам късмет и няма да мога да се прибера при селейството си.И до там. Нещо да кажете какво може да означава?  newsm78

# 172
  • Linz
Сънувах, че пътувам с влак през блатиста местност- какво може да означава?
Често сънувам водни басейни- реки, блата, морета... понякога водата е застояла, друг път е бурна, с големи вълни.
Пак сънувах, че се возя във влак (не ми се е случвало от години)- много странно. А след влака сънувах, че се качвам на огромен кораб.
Във влака си мислех за смъртта, а на кораба бях излязла на паубата точно на разсъмване- беше студено и се чувствах много уморена и си мислех колко искам да се прибера в къщи да си почина.
Тия дни отново сънувах, че се возя във влак и вагонът, в който бях- последният, потъна в езеро ooooh!Събудих се много уплашена Confused

# 173
Напоследък сънувам все море,дали мътно,дали синьо,но все море newsm78

# 174
  • София по рождение
аз за втори път, през няколко дни, че си купувам дамска чанта...сигурно ми се иска  Simple Smile

# 175
Да споделя и аз за сънищата ми ..  Flutter  Изключително много ми влияе преживяното през деня..
Миналата вечер сънувах че имам бебенце и се опитвам да го кърмя , накрая успях .. казах на приятеля ми, той каза- ауу аман, аман, недей, млади сме  Laughing
Така става като чета много във форума ..

Снощи сънувах че преспах с един познат и не ми беше гузно ( а по принцип съм твърдо против подобни фриволности ) , а през деня просто си говорихме за него с една приятелка.. Ееей много ги преживявам нещата, които ми се случват през деня..

Напоследък съм на вълна исторически филми, крале, кралици, там какви сънища имам, мале..  Crazy

# 176
Здравейте,нова съм в този форум,но реших да се допитам до вас.Снощи сънувах сън, че съм получила писмо от бившия си приятел,отворих го и го почетох.Спомням си само първия ред в който пишеше"шшшшт тихо не казвай нищо(пък дали и не ми го каза самия той,защото и него видях)",другото ми се върти в главата но не си го спомням.2 дни преди този сън сънувах същия човек.Как мислите ?

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 17:42 от zlatna30

# 177
Онази вечер сънувах, че се разхождам из градския парк.Зад мен в една колона бяха мои познати и приятели, кои ме целеха със стрели  Shocked Стрелите не ме улучиха.
Какво означава това? newsm78

# 178
  • плевен
Добро утро.Сънувах много особен сън-говоря с баща си по телефона и понеже той е в друг град ми казва че никога няма повече да го видим,защото бил болен от някаква тежка болест и всеки момент ще умре.Никога не ми се беше присънвало такова нещо.Събудих се цялата мокра-доста си бях поплакала....Помагайте моля ви Praynig

# 179
А ето къде била темата
Сънувах че ми тече кръв от гърдите, все едно че е кърма когато ти пробие само че кръв. Някой знае ли какво означава. Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт