да си разтълкуваме съня 2

• 103 527
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, отново!   bouquet
Много откачен сън сънувах, за това пиша тук, че не мога да му схавана посланието....
Сънувах, че се разхождам по една поляна, до някаква река или езеро...мътно ми е ...но водоем беше и изведнъж нещо прелетя и ми се заби в дясното ухо...много болеше и нечувах  #Crazy въртях се и виках, накрая с едни пинсети го извадих (не знам от де ги взех) и се оказа (много идиотско, но факт сънувах го  #Crazy Sick) оказа се, рибка като златна, ама със зъби като пираня  #Crazy newsm78 Crazy
После седях със шефката ми на оперативка и изведнъж започнах да с е превивам от болки в стомаха, чак пот ми изби....и се събудих (но нямах физическа болка в стомаха на яве).....
Май мозъкът ми не е наред?  #Crazy newsm78 Embarassed

# 181
  • Бургас
Здравейте!
Снощи сънувах,че съм ходила на лекар и са ми установили бременност.И съм си мислела,да не казвам на никой,тъй като е още рано.Дори ми показаха снимката с малката точка.
Обяснявам си го със силното желание за още едно детенце.

# 182
Здравейте!
Снощи сънувах,че съм ходила на лекар и са ми установили бременност.И съм си мислела,да не казвам на никой,тъй като е още рано.Дори ми показаха снимката с малката точка.
Обяснявам си го със силното желание за още едно детенце.

Ирина, дано е било предвещание за една точица и наяве!

А аз сънувах, че мъжо ми брои пръстите на краката, дори и гъдела усещах, мнго се смях като се събудих, сценката изглеждаше страшно комично! Ако има и тълкувание някакво, ще е върха!

# 183
Знае ли някой какво е да сънуваш огромни скачащи жаби и костенурки? Laughing ПРеследваха ме, но се самоунищожаваха.

# 184
  • Sofia
Понеже ми се е набил напоследък един сън, ще ви разкажа за него. Сънувах, че съм бременна, но доста, да кажем 8 месец. И както си ходя падам и правя спонтанен аборт. Имаше много кръв. Прочетох в съновника, че това значи загуба на близък човек. Е, в момента съм на етап, в който е много вероятно да се случи точно това, уви....И понеже зная, че кръвта е скорошно сбъдване, да кажа че това го сънувах миналата седмица, а проблемите ми се появиха точно след 5 дни.
Друг случай - сънувам една приятелка, че много трудно си носи бременния корем, едва ходи. На сутринта се убих да и звъня, изключени телефони...И след 1 час ми се обади да ми каже, че е родила.
Е това е от мен Peace

Аз принципно имам силна интуиция, която не винаги ми помага. Но сънищата ми доста често ми подават инфо за действителността.

# 185
ами искам да ви кажа какво сънувах снощи и искам да ми помогнете да ми кажете какво узначава сънят.значи бях  в училище и закъснявах за час пред мен вървяха момчето което харесвам и най-добрия му приятел от неговия клас. пред тях  вървеше едно момиче. приятелят му го попита нещо дали харесва това момиче и момчето което харесвам кимна в знак на съгласия влязох в час и в междучасието чух как я пита дали искат да станат гаджета бях съкрушена и се обърнах настрани, но когато погледнах пак към тях и те вече се целуваха и тогава се събудих. моля ви помогнете ми да разталкувам съня си. благодаря предварително

# 186
ами искам да ви кажа какво сънувах снощи и искам да ми помогнете да ми кажете какво узначава сънят.значи бях  в училище и закъснявах за час пред мен вървяха момчето което харесвам и най-добрия му приятел от неговия клас. пред тях  вървеше едно момиче. приятелят му го попита нещо дали харесва това момиче и момчето което харесвам кимна в знак на съгласия влязох в час и в междучасието чух как я пита дали искат да станат гаджета бях съкрушена и се обърнах настрани, но когато погледнах пак към тях и те вече се целуваха и тогава се събудих. моля ви помогнете ми да разталкувам съня си. благодаря предварително
Значи да си гледаш училището и да не закъсняваш за час. Mr. Green Шегувам се, нямам представа. Laughing

# 187
Здравейте...искам да споделя с вас какво сънувах тази нощ, дано някой ми помогне с разтълкуване  Praynig  bouquet

Първият ми сън беше, че имам въшки в косата си  Confused Rolling Eyes Бяха огромни, приличаха по-скоро на хлебарки  Sick Постоянно си мислех как трябва да се оттърва от тях, но момента все не идваше, все имах нещо за вършене.
Вторият ми сън - още по странен - бащата на детето ми ( с който сме на кръстопът от дълго време) - сънувах го бременен с огромен корем  Shocked а в същото време, знаех че това бебе си е мое, т.е. направили сме го заедно  Mr. Green

Незнам какво да си мисля...предполагам е свързано с факта, че  от около седмица като че ли влязох в труден емоционален период...какво ли показват тези сънища ...?  Hug Дано ми отговорите..

# 188
Арлена първо много се дразниш от наглостта на хората ! Това във връзка с хлебарките и въшките!

С мъжа ти имате проблеми някакви.Чакаш той да вземе някакво решение ,а от друга страна мислиш,че би трябвало и ти да участваш във взимането на това решение!

# 189
Little_Girl_   Hug Hug Hug

Оказваш се страшно права и за двете неща!
за наглостта - преди два дни ми се случи нещо, което ме разтресе цялата и още не мога да го преглътна, ето значи какво било..

И за второто си е така...

Благодаря ти!   bouquet жалко че съня не ми показва насоки за действие  ..ехх

# 190
И аз да разкажа пресен сън.Сънувах,че сме отишли с майка ми и сестра ми горе при съседката (с която нямаме приказка изобщо) и си говорихме.Те имат малко момиченце и сестра ми като я погали,тя я ухапа.А после момиченцето го сложиха в ръцете ми  #Crazy . Малко объркан сън.  ooooh! Да знаете какво означава  newsm78

# 191
Здравейте, отдавна не съм се включвала, само ви чета, но снощи сънувах нещо, което ме обезпокои и бих искала да го споделя, та яко някой разбере нещо да ме светне.  Praynig
Сънувам, че с мъжът ми сме пред старата ми работа /хотел е/, но сградата не е същата, но знам че е точно този хотел. С него си говорим нещо, като през това време брат ми, който е по-малък от мен с 3 години обикаля насам-натам и отвреме-навреме се подава, за да го виждаме. По едно време изчезна и около половин час не се появи и аз тръгнах да го търся, но сама без мъжът си. Отворих вратата към хотела, оказа се обаче нещо като мазе или изба, към коята се слиза по един стръмни стъпала надолу. Повиках го няколко пъти, но никой не ми отговори. Обиколих целия двор, но пак не го намерих. Накрая слязох в мазето или избата, като постоянно го виках. Там видях една наша съседка, с която отскоро си ходим на гости, да работи като готвачка, тя в действителност е такава. Попитах я къде е брат ми, а тя каза, че не го е виждала. Започнахме да обикаляме стаите - въпреки че беше изба имаше доста стаи. Накрая отворох една стая, в която по пода имаше брашно и в момента, в който влизам вътре и викам брат ми по име се подават две ръце от брашното. Веднага ги дръпнах, извадих го и започнах да го тупам и да го питам помни ли ме коя съм и как е, а той започна да ми говори малко несвързано като малката. И беше по-нисък от мен, а той по принцип е цяла глава над мен. И тогава се събудих. Много се притесних гори си мислех да звъня на майка ми да ги видя как са, той живее с нашите. Моля, ако някой все пак намери някакъв смисъл във всичко това ще съм му благодарна да ми обясни. Не знам как изобщо да търся по съновници, сънят е много объркан. А и да вметна само, че тази работа съм я напуснала преди почти една година, така че мисля, че не ми е повлияла с нещо, за да сънувам мястото.
Благодаря предварително.  Hug

# 192
И аз имах странен сън.Сънувах,че карам кола и съм по някаква улица и има жена на земята,която по-рано е била повалена и все жще стои там и аз като тарам не я виждам и я убивам  ooooh! . Тогова моите родители много се ядосват и ме завеждат на село.Там явно  е майка й,която се пада моя леля и леля ми ми слага да ям,но по-късно като разбира за трагедията,ме наказва без да ям и да се кача в горната стая.Там тя ми се кара и ме наказва,а после слиза долу и започва да се забавлява с моите родители  ooooh! ooooh! Ужасно странен сън  ooooh!
Можете ли да ми кажете нещо за този страшно странен сън?  newsm78 newsm78 И за другите,коитопо-рано бях описала.  Praynig Praynig

# 193
Сънувах че ми идва цикъла. Течеше много кръв и аз я гледах. Какво означава това?

# 194
Че скоро ще ти дойде  Grinning
И аз сънувам понякога така преди да ми дойде.

Общи условия

Активация на акаунт