да си разтълкуваме съня 2

• 103 586
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
 И аз да се включа в темата...дано някой да ме успокои...
 В миналият четвъртък сънувах гаден сън .Още го мисля.С мъжът ми пристигнахме в някаква огромна непозната къща.Но тя уж беше на негови роднини.А вратата пък ми отвори моята колежка.Каза ми че трябва да готвим и правим сладкиши защото чакаме много хора.Не гости а точно хора-прозвуча много сташно .В това време мъжът ми изчезна някъде вътре и аз хукнах да го търся.Беше в една стая с някакъв мъж.Но беше легнал а дугият мъж просто ми каза че на мен ми няма нищо но мъжът ми е много болен.Усещането беше за безсилие.Още ме побиват тръпки...Кажете че не е страшно моля Ви!

# 196
Не е страшно!
Лошите сънища са страховити, но не предсказват лошо.
И аз сънувам напоследък баща ми все умрял, даже снощи сънувах бабата на една съседка умряла  Shocked
Сега ще проверявам какво значи това.

# 197
Art0fRali,така е  Peace ! Знам ,че когато някой умира в съня ти ,не е лош знак,възрастните хора казват,че ,,му е умряло злото".

# 198
Art0fRali,така е  Peace ! Знам ,че когато някой умира в съня ти ,не е лош знак,възрастните хора казват,че ,,му е умряло злото".

И аз знам това за сънищата, в които виждаш някой умрял. Но какво  е когато някой протяга ръка към теб и то от нещо, в което може да умре, както с моя сън, в който брат ми може да се задуши например?

# 199
petti,някъде бях чела,че сънищата са огледало на вътрешния ни свят,не случайно,когато ни мъчи нещо и имаме проблеми сънуваме повече,често инстиктивно ни предупреждават и за приближаваща опасност.Сигурно се притесняваш за брат си и си го сънувала(виждам,че сънят ти е доста объркан и с много събития),но си го измъкнала от препятствието,не си го оставила да се изгуби,може би ще му помогнеш да се справи с проблем на яве.

# 200
petti,някъде бях чела,че сънищата са огледало на вътрешния ни свят,не случайно,когато ни мъчи нещо и имаме проблеми сънуваме повече,често инстиктивно ни предупреждават и за приближаваща опасност.Сигурно се притесняваш за брат си и си го сънувала(виждам,че сънят ти е доста объркан и с много събития),но си го измъкнала от препятствието,не си го оставила да се изгуби,може би ще му помогнеш да се справи с проблем на яве.

Ами аз по принцип рядко сънувам такива наситени със събития сънища и в повечето случаи нещо се случва. Но дано не е нещо сериозно и наистина да успея да му помогна. Да, чувала съм и аз за връзката между съзнанието и съня, но малко се чудех как да си го обясня, при положение, че скоро не сме се виждали, а пък работата я напуснах отдавна. Благодаря, Ели, за отговора.   bouquet

# 201
  • Linz
На някой случвало ли му се е нещо по-особено в момента, в който заспива- точно на границата между будното състояние и съня?... Снощи имах някакво усещане, много силно и реалистично, но нищо не помня. Остана само усещането за емоцията, която предизвика- някакъв спомен, нещо много познато, много реалистично... тъкмо се докоснах до това и се разсъних. Сега ме е яд, какво е това, което не мога да си спомня, а ми е толкова близко! Не мога дори да го обясня, но не беше сън.

# 202
На мен ми се е случвало точно на границата между реалността и съня да изпитам нещо ужасно, и то не един път.
Просто си отварям очите и виждам всичко наоколо в стаята, искам да се мръдна, но едната ми ръка не се мърда(или пък не мога да си извъртя главата в друга посока). Опитвам се аз да я вдигна(ръката), мъча се, но не се движи, налага се с другата да си я повдигна, като гюле е. Много е плашещо, но след навярно секунди мъчение да се събудя, най-накрая това става и обикновено тази "мъртвата" ръка ми е изтръпнала  Shocked
Но иначе, когато съм сънувала хубави сънища и се събудя, искам пак да заспя веднага и да си продължа съня и се е слувало Simple Smile

# 203
  • Linz
Art0fRali, това сякаш е частична сънна парализа. Не ми се е случвало, но си представям колко е неприятно.

# 204
На мен ми се е случвало. Изпитах едно такова удовлетворение от живота, защото знаех, че някой ме обича, но това беше спомен от един сън.  Laughing В действителност много реалистично, не мога да го опиша с думи.

# 205
Здравейте, всички  smile3525

Някой може ли да ми разтълкува следния сън

Моя съпруг ми е подарил много - много скъп пръстен и го е сложил на моята дясната ръка точно до халката.
Пръстена е много голям с камък, но е чисто черен включително и камъка.

# 206

сънувах, че се женя за приятелката си и беше много романтично, но тя ми сложи халката на кутрето...... малко след това един приятел ми купи халка от едни магазинче, беше жълта и после изведнъж стана пластмасова
сигурен ли си че това е жената и сигурен ли си че ти си мъжа за нея

# 207
Ази нощ се сънувах булка и че отново се омъжвам за моя мъж.бях с рокля,ала бала.Чакахме си реда за църквата.Преди мен имаше други булки.
После помня,че нещо за бебето сънувах(бременна съм в 7мес).
Където и да проверя-нищо хубаво или успокоително не прочитам  Cry
ами притесненията ти сега са големи и предполагам че от това са ти тези лоши сънища,всички бременни сънуват кофти неща,защото имат нещо свято в себе си

# 208
not responding, мерси.
Пак сънувах, че се возя във влак (не ми се е случвало от години)- много странно. А след влака сънувах, че се качвам на огромен кораб.
Във влака си мислех за смъртта, а на кораба бях излязла на паубата точно на разсъмване- беше студено и се чувствах много уморена и си мислех колко искам да се прибера в къщи да си почина.
Сега като го пиша се сещам и аз за едно тълкуване, ама се надявам да не е правилно Confused
имала си възможност да тръгнеш по 2 пътя в живота си единия е лекомислен а другия те води сам и те учи на упоритост,пак ще имаш скоро избор

# 209
Цоп отново тук, хехе, темата я имало още!  bouquet
Хм, и аз напоследък пак сънувам и съм напрегната след това и подтисната.Тази нощ сънувах, че карам колата и бягам от някакви хора.Аз бягам-те ме гонят, настигат..В паника.И така се събудих. Tired

Общи условия

Активация на акаунт