да си разтълкуваме съня 2

• 102 704
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • София
   Едно време,като сънувах,че пътувам с автобус и на другия ден получавах писмо/от гаджето/ Не знам това ли значи наистина,но така се случваше.
   Не всички сънища предсказват.По голямата част-не.

# 691
Ето ме отново тук. Почти всяка нощ сънувам ,но този сън ми беше много противен. Спомням си, че исках да взема някакви неща сгънати одеяла или дрехи не помня и изведнъж от тях излязоха купища, ама наистина много хлебарки и ме полазиха и аз естествено се разпищях. Някаде назад бях чела ,че някой сънувал хлебарки, но немога да намеря къде. Ако някой знае какво означават нека пише.

# 692
  • София
  Може би се усещаш в застой?
Може и да е така като се замисля.... Мерси.

# 693
Сънувах катастрофа.В колата бяха баща ми, дядо ми, чичо  и негов приятел.Връщаха се от Турция.Трябваше да пристигнат към седем- осем, но се забавиха и ние не знаехме какво е станало.Малко по-късно ни се обадиха към 12 и съобщиха новината.

# 694
катастрофата аз я възприемам като някаква спънка,пречка за нещо, към което се стремиш или си започнала,като начинание...т.е. искаш да стигнеш до някаква крайна точка, но не става...В случая - твоите роднини

# 695
  • ул. "Мечтание"
Може да значи и че има отклонения от курса така да се каже. Не е задължително да са пречки, а ти сама съзнателно да се отклониш по някакъв начин или да имаш нужда от такова отклонение.

# 696
Сънувах, че един потребител, който много ме мрази ми прави смешки и не мога да си взема въздух от смях. И той започна да се смее. Каквото и да значи бе чуден сън Simple Smile

# 697
  • София
   Значи,че си добър човек.Не си злопаметна и си склонна на компромиси.В днешно време това се среща все по рядко.

# 698
Яжка, благодаря ти от сърце ! Hug 

# 699
Миналата нощ и аз сънувам, че се заливам от смях, чак сълзи ми потекоха. Аз знам, че когато насън се смееш, наяве ще плачеш. Дано да има и друго тълкование този сън.

# 700
  • София
Някой знае ли какво означава да сънуваш, че изневеряваш? Или по-скоро, се опитваш да не изневериш?

# 701
ЗДРАВЕЙТЕ-ВЕЧЕ СЕ УСТАНОВИХМЕ-ИМАМ НЕТ bowuu Grinning ЩЕ ВИ ГАДАЯ СЪНИЩАТА ВЕЧЕ

# 702
Ето ме отново тук. Почти всяка нощ сънувам ,но този сън ми беше много противен. Спомням си, че исках да взема някакви неща сгънати одеяла или дрехи не помня и изведнъж от тях излязоха купища, ама наистина много хлебарки и ме полазиха и аз естествено се разпищях. Някаде назад бях чела ,че някой сънувал хлебарки, но немога да намеря къде. Ако някой знае какво означават нека пише.
според мен някой ще ти навлезе в личното пространство и ще ти изкара"кирливите ризи"

# 703
Странни сънища сънувам напоследък Rolling Eyes
Тази вечер сънувах,че вървя по неутъпкана пътека на 10 см . ток, срещам непознати хора и виждам,че единият от тях са го полазили скорпиони,докато го предупреждавам,полазват и мен,но ги махнах преди да ме ухапят.Знам,че не е на хубаво,но все пак някой ,ако може да го разтълкува...

# 704
Странни сънища сънувам напоследък Rolling Eyes
Тази вечер сънувах,че вървя по неутъпкана пътека на 10 см . ток, срещам непознати хора и виждам,че единият от тях са го полазили скорпиони,докато го предупреждавам,полазват и мен,но ги махнах преди да ме ухапят.Знам,че не е на хубаво,но все пак някой ,ако може да го разтълкува...
там където си често(работа,обкръжение)има някой който ще го сполети болест или ще се забърка в нещо,пази се вземи превантивни мерки за себе си-(ще отървеш кожата)

Общи условия

Активация на акаунт