да си разтълкуваме съня 2

• 103 502
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Ази нощ се сънувах булка и че отново се омъжвам за моя мъж.бях с рокля,ала бала.Чакахме си реда за църквата.Преди мен имаше други булки.
После помня,че нещо за бебето сънувах(бременна съм в 7мес).
Където и да проверя-нищо хубаво или успокоително не прочитам  Cry

# 136
аз пък сънувах ,че майка ми почина ,а тя е починала отдавна - вече 14 години ......много тъп сън ,какво ли значи??????????????????
 а тези дето сънуват вода-  водата е символ на женското начало ,анимата !
нали всички се раждаме от водата ...ако е спокойна ,чиста значи имате мир с женското  си начало,ако е бурна или мътна ,застояла значи сте в конфликт с анимата си или нещо ви тревожи душевното равновесие и имате нужда от пречистване.Така е  накратко според психоанализата на Пиер Дако доколкото си спомням.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 11:36 от not responding

# 137
Може заради празниците да ги няма.  newsm78 Аз преди няколко дни сънувах паяк, по-скоро тарантула. Бях хванала някаква нишка, която като се разгъна стана на паяк, помня че много се уплаших. Гледах из нета, ама не видях нищо конкретно. Ще се радвам някой да ме светне, все ми се струва че паяци не са на хубаво. Дано да греша.  Praynig
Паякът обикновенно е символ на предателство! Може да се разочароваш от някого ,но може и да греша !Не съм спец по сънищата

Това за разочарованието се оказа вярно! Разочаровах се от дългогодишен приятел, след като разбрах това онова за него. Не е много приятно, но дано това да е било значението на паяка, а не нещо по лошо.  Praynig

# 138
  • Linz
not responding, мерси.
Пак сънувах, че се возя във влак (не ми се е случвало от години)- много странно. А след влака сънувах, че се качвам на огромен кораб.
Във влака си мислех за смъртта, а на кораба бях излязла на паубата точно на разсъмване- беше студено и се чувствах много уморена и си мислех колко искам да се прибера в къщи да си почина.
Сега като го пиша се сещам и аз за едно тълкуване, ама се надявам да не е правилно Confused

# 139
Аз напоследък сънувам се умрели хора   и ги питам дали искат да ядът или да пият нещо , а те не искат 
а ми казват да им помогна за нещо ,но се се събуждам точно преди да ми кажат за какво да им помогна   

е кажете това какво трябва да значи 

# 140
Корабът е символ на майката - цитирам -той държи мореплавателя в морето на живота в успокоителните обятия на корпуса си!Корабът позволява да се извърши преход,който в сънищата ВИНАГИ бележи ВАЖНА промяна.Олицетворява и майчината гръд,която ни носи сигурност при някой рискован преход,а също е символ на закрилническата утроба .Кораб,шибан от бурята ,но здрав и непоклатим-това ни навежда на мисълта за човешките същества блъскани от живота ,но намерили сигурно увежище в майчините обятия,които са се срастнали с личността им под формата на доверие и надежда !КАК СЕ извършва прехода ,каква е водата ,знае ли сънуващият къде отива или блуждае вув водата,в какво състояние е кораба ?
Влакът е символ на нашата еволюция,символизира и социалния ,колективния ни живот.Понякога неумолимо се движи,машинистът е неопитен,локомотивът става неуправляем- това означава ,че сме въвлечени въпреки съзнателната си воля във пътешествия,които биха могли да бъдат пагубни.Ако е претъпкан-може да се преведе като трудност в приобщаването към социалния живот,ако не успява да се качи на влака ,да си намери място сред тълпата - най- вероятно сънуващият лесно отстъпва в живота от страх да не изгуби състезанието.Така ,че влакът сочи нашите успехи,провали,принуди,тревоги.Това според ПИер Дако.
А АКО ЗАМИНАВАМЕ значи искаме да напуснем нещо или някого- става дума за неосъзнати желания!

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 16:49 от not responding

# 141
Преди два дни сънувах странен сън. Обикновенно поглеждам в съновник - и си разтълкувам сама нещата, но
сега беше толкова "реален" съня, че чак страшно ми беше през следващите дни. И не мога да си го обесня.
Конкретно - в съня ми бе казано, че съм БОЛНА ОТ РАК НА КРЪВТА !!!!!!!!!!!
Имах чувството, че цяла нощ продължи съня ми и ми правеха изследвания.....и плачех и плачех.......

Някой може ли да ми помогне с разтълкуването?!
Confused

# 142
  • Linz
Корабът е символ на майката - цитирам -той държи мореплавателя в морето на живота в успокоителните обятия на корпуса си!Корабът позволява да се извърши преход,който в сънищата ВИНАГИ бележи ВАЖНА промяна.Олицетворява и майчината гръд,която ни носи сигурност при някой рискован преход,а също е символ на закрилническата утроба .Кораб,шибан от бурята ,но здрав и непоклатим-това ни навежда на мисълта за човешките същества блъскани от живота ,но намерили сигурно увежище в майчините обятия,които са се срастнали с личността им под формата на доверие и надежда !КАК СЕ извършва прехода ,каква е водата ,знае ли сънуващият къде отива или блуждае вув водата,в какво състояние е кораба ?
Влакът е символ на нашата еволюция,символизира и социалния ,колективния ни живот.Понякога неумолимо се движи,машинистът е неопитен,локомотивът става неуправляем- това означава ,че сме въвлечени въпреки съзнателната си воля във пътешествия,които биха могли да бъдат пагубни.Ако е претъпкан-може да се преведе като трудност в приобщаването към социалния живот,ако не успява да се качи на влака ,да си намери място сред тълпата - най- вероятно сънуващият лесно отстъпва в живота от страх да не изгуби състезанието.Така ,че влакът сочи нашите успехи,провали,принуди,тревоги.Това според ПИер Дако.
А АКО ЗАМИНАВАМЕ значи искаме да напуснем нещо или някого- става дума за неосъзнати желания!
Благодаря Hug Интересно тълкуване.
С влака сънувах, че минавам по много висок мост. С кораба се прибирах от някакво далечно място. И на двете места срещах непознати хора. И много вода, все различна- бистра, мътна, застояла, в движение...

# 143

[/quote]
Благодаря Hug Интересно тълкуване.
С влака сънувах, че минавам по много висок мост. С кораба се прибирах от някакво далечно място. И на двете места срещах непознати хора. И много вода, все различна- бистра, мътна, застояла, в движение...
[/quote]
според мен най- добре сама ще си отговориш защо точно сънуваш това ,защото ти си наясно с вътрешния си живот
на мене отстрани както го описваш ми се струва ,че
,изживяваш някакъв преход и имаш нужда от сигурност,защита ,опора

# 144
Преди два дни сънувах странен сън. Обикновенно поглеждам в съновник - и си разтълкувам сама нещата, но
сега беше толкова "реален" съня, че чак страшно ми беше през следващите дни. И не мога да си го обесня.
Конкретно - в съня ми бе казано, че съм БОЛНА ОТ РАК НА КРЪВТА !!!!!!!!!!!
Имах чувството, че цяла нощ продължи съня ми и ми правеха изследвания.....и плачех и плачех.......

Някой може ли да ми помогне с разтълкуването?!
Confused
Себе си ако сънуваш болен от някаква болест-означава здраве,спокоен живот и успешно завършване на работите си.Да плачеш на сън е много хубаво.С една дума,с каквото си се захванала ще има успешен край.Успех!

# 145
Аз напоследък сънувам се умрели хора   и ги питам дали искат да ядът или да пият нещо , а те не искат 
а ми казват да им помогна за нещо ,но се се събуждам точно преди да ми кажат за какво да им помогна   

е кажете това какво трябва да значи 

Живи хора,които не си виждала отдавна ще те помолят за помощ.

# 146
здравейте мили мамиНезнам от къде да почна,така че всеки след това съобщение ще му тълкувам съня.Аз се завърнах  Hug Joy

# 147
Здравей divayla!

Благодаря ти предварително да се опиташ да ми помогнеш с тълкуването на моите сънища   bouquet
Напоследък ме налегнаха едни съдбоносни събития - за една година хиляда важни съдбоносни неща ми се случиха. И не се спрях да сънувам странни сънища, които ми правят впечатление. Ще започна с цитат от съобщение, което бях пуснала преди време и ще го завърша с по-скорошни сънища.
Преди около 15 години сънувах, че ми пада преден зъб и като се събудих ми беше много странно. Прочетох в съновника, че означава болест или смърт на близък човек. Скоро след това баща ми получи инфаркт, за щастие не загина. Помислих, че е съвпадение.
Преди около 2 месеца сънувах, че съм булка и пак за мъжа си се омъжвам. Стана ми странно и се обърнах към съновника. Прочетох, че лично мен ме чака лоша болест. Дни след това разбрах, че съм бременна вече. Преди дни загубих детето, а днес доктора ми каза, че има проблеми и от манипулацията с вакуум - образувал се е един голям и няколко малки полипи. Жълтото тяло пък продължава да расте и ме боли кръста и спя всеки следобед по няколко часа... Вече не вярвам на съвпадения, а си мисля, че организма иска да ни предупреди за нещо със сънищата.
Откакто загубих детето сънувам странни и неприятни сънища. Но днешния следобеден сън си спомням частично. Моля ви дайте мнение -
Сънувах малко непознато дете да ме води - слизахме по вити стълби и доколкото помня прескачахме по няколко наведнъж. В един момент почувствах нетърпение и минах пред детето и тогава видях че стълбите надолу са много тъмни, виждаше се само една малка свещичка в тъмнината. Тъкмо си мислех, че е опасно да продължа надолу и се чудих какво да правя и звънна мобилния ми телефон. Събудих се от него и не разбрах какво следва...
Сега да допълня, че преди седмица разбрах, че и втората операция за отстраняване на остатъците от бременността ми е неуспешна (беше хистероскопия, останали са още части). А преди операцията сънувах нещо разтърсващо - баща ми седи срещу мен на една маса, наоколо тъмно. Изведнъж някой светна и аз видях, че около нас плуват много риби -  такива красиви и спокойни. Докато се оглеждах на разстояние от нашата маса видях на дъното някакво гадно морско голямо същество и май загасихме, казах си че е по-добре да не виждам. Обаче после изведнъж от устата на баща ми почна да излиза бяла пяна, направо си я бълваше. Помислих, че умира и се развиках майка да дойде. И се събудих.

А тези дни пък сънувах, че съм в колата си и двама мои приятели (не близки, живеят в Япония от години) се опитват да отворят. Помислих си, че искат да ме убият и проверих дали свети копчето за заключени врати. Успокоих се, че е заключено и отпраших с колата.

Това е в основни линии.

# 148
Здравей ,divayla!

Сънувах моя близка,която няма деца а много иска и скоро и предстои инвитро процедура.Сънувах я,в едно много мътно,бурно море в една лодка и в ръцете си държи едно бебе.Аз съм на брега на морето ,след като се обръщам я гледам как лодката се обръща и тя се дави с бебето.Отивам да я спася.Спасявам е нея,но бебето умира.Моля те,моля те разтълкувай ми сънят.Какво значи.
Попитах една жена,която е възрастна и ми каза,че ще се роди нов човек/в смисъл,щом бебето е умряла/,но не беше сигурна дали е така.
Молбата ми към теб е да разтълкуваш този сън,какво значи?Благодаря ти предварително. Hug Очаквам с нетърпение.

# 149
divayla92, добре дошла. Липсваше ни.

Снощи сънувах, че след като се изкъпах и облякох, преди да си легна, посетих тоалетната. Установих, че е запушена и като се наведох да видя какво става отзад, пуснах водата от казанчето и целия се оплесках с ............
Бялата ми тениска стана на петна.

Общи условия

Активация на акаунт