да си разтълкуваме съня 2

• 103 516
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Снощи сънувах ,че раждам много лесно момченце и в съня си бях щастлива.
 Laughing А пък сутринта като разказах на приятеля ми и той ми каза:" идната нощ да пресънуваш съня пак но с момиченце"

Eто какво намерих аз в съновник:
Ако жена сънува, че самата тя ражда - ще сключите щастлив брак
Насън как ражда момченце - добър резултат в работата й 
Лесно и безпроблемно раждане - че скоро можеш да се надяваш на промени

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 14:07 от labella

# 151
Наскоро сънувах как вдишвам аромата на подправки.Беше много силно и реално усещане.
Проверих в съновника-нужна ви е промяна.

# 152
Здравей divayla!

Благодаря ти предварително да се опиташ да ми помогнеш с тълкуването на моите сънища   bouquet
Напоследък ме налегнаха едни съдбоносни събития - за една година хиляда важни съдбоносни неща ми се случиха. И не се спрях да сънувам странни сънища, които ми правят впечатление. Ще започна с цитат от съобщение, което бях пуснала преди време и ще го завърша с по-скорошни сънища.
Преди около 15 години сънувах, че ми пада преден зъб и като се събудих ми беше много странно. Прочетох в съновника, че означава болест или смърт на близък човек. Скоро след това баща ми получи инфаркт, за щастие не загина. Помислих, че е съвпадение.
Преди около 2 месеца сънувах, че съм булка и пак за мъжа си се омъжвам. Стана ми странно и се обърнах към съновника. Прочетох, че лично мен ме чака лоша болест. Дни след това разбрах, че съм бременна вече. Преди дни загубих детето, а днес доктора ми каза, че има проблеми и от манипулацията с вакуум - образувал се е един голям и няколко малки полипи. Жълтото тяло пък продължава да расте и ме боли кръста и спя всеки следобед по няколко часа... Вече не вярвам на съвпадения, а си мисля, че организма иска да ни предупреди за нещо със сънищата.
Откакто загубих детето сънувам странни и неприятни сънища. Но днешния следобеден сън си спомням частично. Моля ви дайте мнение -
Сънувах малко непознато дете да ме води - слизахме по вити стълби и доколкото помня прескачахме по няколко наведнъж. В един момент почувствах нетърпение и минах пред детето и тогава видях че стълбите надолу са много тъмни, виждаше се само една малка свещичка в тъмнината. Тъкмо си мислех, че е опасно да продължа надолу и се чудих какво да правя и звънна мобилния ми телефон. Събудих се от него и не разбрах какво следва...
Сега да допълня, че преди седмица разбрах, че и втората операция за отстраняване на остатъците от бременността ми е неуспешна (беше хистероскопия, останали са още части). А преди операцията сънувах нещо разтърсващо - баща ми седи срещу мен на една маса, наоколо тъмно. Изведнъж някой светна и аз видях, че около нас плуват много риби -  такива красиви и спокойни. Докато се оглеждах на разстояние от нашата маса видях на дъното някакво гадно морско голямо същество и май загасихме, казах си че е по-добре да не виждам. Обаче после изведнъж от устата на баща ми почна да излиза бяла пяна, направо си я бълваше. Помислих, че умира и се развиках майка да дойде. И се събудих.

А тези дни пък сънувах, че съм в колата си и двама мои приятели (не близки, живеят в Япония от години) се опитват да отворят. Помислих си, че искат да ме убият и проверих дали свети копчето за заключени врати. Успокоих се, че е заключено и отпраших с колата.

Това е в основни линии.

здравей първо искам да те питам-кръстена ли си в църква?

# 153
Здравей ,divayla!

Сънувах моя близка,която няма деца а много иска и скоро и предстои инвитро процедура.Сънувах я,в едно много мътно,бурно море в една лодка и в ръцете си държи едно бебе.Аз съм на брега на морето ,след като се обръщам я гледам как лодката се обръща и тя се дави с бебето.Отивам да я спася.Спасявам е нея,но бебето умира.Моля те,моля те разтълкувай ми сънят.Какво значи.
Попитах една жена,която е възрастна и ми каза,че ще се роди нов човек/в смисъл,щом бебето е умряла/,но не беше сигурна дали е така.
Молбата ми към теб е да разтълкуваш този сън,какво значи?Благодаря ти предварително. Hug Очаквам с нетърпение.
мисля че тая твоя близка е сгрешила много със средата в която е решила да живее и да се обкръжи,но след проблемите дотук ще падне "товара"й-ще има бебе но трябва да си даде равносметка за грешките си

# 154
divayla92, добре дошла. Липсваше ни.

Снощи сънувах, че след като се изкъпах и облякох, преди да си легна, посетих тоалетната. Установих, че е запушена и като се наведох да видя какво става отзад, пуснах водата от казанчето и целия се оплесках с ............
Бялата ми тениска стана на петна.
ще трябва да се потрудиш малко-да се поизцапаш но пари ще вземеш

# 155
Снощи сънувах ,че раждам много лесно момченце и в съня си бях щастлива.
 Laughing А пък сутринта като разказах на приятеля ми и той ми каза:" идната нощ да пресънуваш съня пак но с момиченце"

Eто какво намерих аз в съновник:
Ако жена сънува, че самата тя ражда - ще сключите щастлив брак
Насън как ражда момченце - добър резултат в работата й 
Лесно и безпроблемно раждане - че скоро можеш да се надяваш на промени

живо и здраво да е ,пък каквото Бог ви го даде,дано да дойде скоро

# 156
Наскоро сънувах как вдишвам аромата на подправки.Беше много силно и реално усещане.
Проверих в съновника-нужна ви е промяна.
според мен ще имаш някакво разнообразие,което включва осъзнаване на нови чувства

# 157
Здравей divayla!
Благодаря ти предварително да се опиташ да ми помогнеш с тълкуването на моите сънища   bouquet
Напоследък ме налегнаха едни съдбоносни събития - за една година хиляда важни съдбоносни неща ми се случиха. И не се спрях да сънувам странни сънища, които ми правят впечатление. Ще започна с цитат от съобщение, което бях пуснала преди време и ще го завърша с по-скорошни сънища.
Преди около 15 години сънувах, че ми пада преден зъб и като се събудих ми беше много странно. Прочетох в съновника, че означава болест или смърт на близък човек. Скоро след това баща ми получи инфаркт, за щастие не загина. Помислих, че е съвпадение.
Преди около 2 месеца сънувах, че съм булка и пак за мъжа си се омъжвам. Стана ми странно и се обърнах към съновника. Прочетох, че лично мен ме чака лоша болест. Дни след това разбрах, че съм бременна вече. Преди дни загубих детето, а днес доктора ми каза, че има проблеми и от манипулацията с вакуум - образувал се е един голям и няколко малки полипи. Жълтото тяло пък продължава да расте и ме боли кръста и спя всеки следобед по няколко часа... Вече не вярвам на съвпадения, а си мисля, че организма иска да ни предупреди за нещо със сънищата.
Откакто загубих детето сънувам странни и неприятни сънища. Но днешния следобеден сън си спомням частично. Моля ви дайте мнение -
Сънувах малко непознато дете да ме води - слизахме по вити стълби и доколкото помня прескачахме по няколко наведнъж. В един момент почувствах нетърпение и минах пред детето и тогава видях че стълбите надолу са много тъмни, виждаше се само една малка свещичка в тъмнината. Тъкмо си мислех, че е опасно да продължа надолу и се чудих какво да правя и звънна мобилния ми телефон. Събудих се от него и не разбрах какво следва...
Сега да допълня, че преди седмица разбрах, че и втората операция за отстраняване на остатъците от бременността ми е неуспешна (беше хистероскопия, останали са още части). А преди операцията сънувах нещо разтърсващо - баща ми седи срещу мен на една маса, наоколо тъмно. Изведнъж някой светна и аз видях, че около нас плуват много риби -  такива красиви и спокойни. Докато се оглеждах на разстояние от нашата маса видях на дъното някакво гадно морско голямо същество и май загасихме, казах си че е по-добре да не виждам. Обаче после изведнъж от устата на баща ми почна да излиза бяла пяна,
 направо си я бълваше. Помислих, че умира и се развиках майка да дойде. И се събудих.

А тези дни пък сънувах, че съм в колата си и двама мои приятели (не близки, живеят в Япония от години) се опитват да отворят. Помислих си, че искат да ме убият и проверих дали свети копчето за заключени врати. Успокоих се, че е заключено и отпраших с колата.

Това е в основни линии.

здравей първо искам да те питам-кръстена ли си в църква?
Здравей. Да, кръстена съм, но не заради вярата, а защото щях да ставам кръстница на сватба. Освен това в последния момент се оказа, че на приятелката ми кръщелното й го няма и друг човек ми стана кръстник.

# 158
Здравейте! Тази нощ сънувах собствената си сватба, но не съвсем. Много ми е объркан съня и не си спомням ясно целия. Сънувах, че се омъжвам пак за същия мъж. Някъде ходехме, по задачи и цялата тълпа с гости и тя с нас. И за сватбата все не оставаше време. Ходих до някаква река, смътно си спомням, че имаше много хора и някакъв стар кораб. След това отидох до апартамента на дядо ми, който отдавна е починал. Той беше там, жив. Баща ми също беше там. Дядо ми нещо му каза, искаше нещо, но този момент ми се губи. След това бяхме на някакво заведение. На съседната маса имаше много хора, повечето от тях бяха облечени в еднакви розови ризи. Аз станах и тръгнах да търся същия плат да си купя, за да си ушия такава риза. Прерових много платове в един магазин, но не намерих такъв. Следващия момент вече е при попа, аз и мъжа ми отпред и всички гости отзад. Ние ще се женим, обаче си спомням, че нямаше време, бързахме много. Аз нямах време да се приготвя, нямах време да си облека роклята и да си оправя косата. Даже по едно време се сънувах по бельо пред всички гости, защото не си бях облякла роклята. Търсихме контакт, за да включим камерата да снимаме. Включихме, но незнам защо не я насочихме към нас да снима, а някъде напред, в нищото...
Другите моменти не си ги спомням, знам че има още, дълъг беше сънят ми, но ми се размива.

Притеснена съм какво означава тази сватба, реката, хората...

# 159
  • Бургас
Сънувах положителен тест за бременност.
Преди седмица ми откриха 6см киста в левия яйчник и сепритеснявам опредлено,а то това било причината да не става бебето.Искам трето детенце много,незнам може би съня ме успокоява,ще се се получи.

# 160

тази нощ сънувах че сме много хора на погребение  Sad
след това продължавахме да сме на същото погребение, но на един от един от приятелите ми, който го била блъснала кола и който беше на предишното  ooooh!
нямаше роднини

# 161
Здравейте, включвам се и аз във вашата тема.
Снощи сънувах, че трябва да ходя на абитюрентската си /която мина преди 5 години/, и преди това си търся дрехи, с които да се облека. Открих всички дрехи, но не можах да намеря сутиен. Отидох до някаква постройка оградена с ограда, подобно на музей или казарма  #Crazy там се разрових в един сак и си намерих бял сутиет на цветя  Laughing, облякох се и отидох в двора на училището си, където прегърнах класаната, директоракта и други хора. Интересното беше също че сънувах себе си не като ученичка, а както съм сега... де да знам мн странно ми се стори, ако може д ми разтълкувате Hug

# 162
Какво е тълкуването, когато сънуваш мъртвите ти роднини? newsm78

# 163
Здравейте, момичета!!! bouquet

Ще съм благодарня, ако някоя от вас ми помогне с моят сън от преди няколко месеца:
"Сънувах, че раждам на 15.08, момиченце, сънувах и името на бебето"
Но сега не съм бременна, поне това показа теста от вчера, може би август догодина

Имах подобен сън и няколко месеца преди да забременея със сина ми!
Тогава сънят беше следният:
"Сънувах две прекрасни дечица, които са някак горе, (сякаш са ангелчета), много красиви с бузки и руси къдрици, питаха се кое да дойде първо, в съня си им казах да дойдат и двете...", после се събудих, а след няколко месеца разбрах, че съм бременна, после се роди синът ми!

Какво е тълкуването, когато сънуваш мъртвите ти роднини? newsm78

Мисля, че значи, че скоро ще видиш някой познат/близък, който не си виждала от доста време!

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 21:47 от Bulechka™

# 164
  • Бургас
Аз снощи сънувах отново положителен тест!Със сигурност е,заради голямото ми желание за бебе!

Общи условия

Активация на акаунт