да си разтълкуваме съня 2

• 103 582
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Сънувaх,4е пия ОК<но въпреки товa виждaм две 4ерти4ки.Отивaм нa док и той потвърждaвa,4е съм бременнa.Товa дaли е нa хубaво newsm78

Страхуваш ли се наистина от непланирана бременност? Иначе, да сънуваш,че си бременна - означава проблем, затруднение, в което ще изпаднеш.

# 541
Сънувам ,че съм на село,често си ходех там,когато баба беше жива,не съм стъпвала там от 10 год.,вървя по главната улица и стигам до къщата на сестрата на баба ми,поглеждам в двора и виждам каменна чешма с 13 чучура,в първия момент си мисля,че са надгробни паметници,които образуват кръг,но след това забелязах водата,беше бистра,но имаше кал,там където коритата преливаха,влизам в къщата,а там са много мои починали роднини-родителите ми,вуйчо,баба ,дядо и сестрата на баба ми,като че ли празнуваха нещо,имаше много торти,които разрязваха,не говореха много с мен,а аз знаех в съня си ,че са починали и гледах странно,почувствах се объркана,когато се събудих.Някой знае ли какво означава тази чешма ?

# 542
Аз пак с моите странни сънища..  Whistling
Сънувах два съня в една вечер и нямаха абсолютно нищо общо  Crazy
Ето го и първият,малко объркан ми е:
На една приятелка,сестра и заедно с ратовчедка и искат да кандидадстват в някакъв университет.В стечение на обстоятелствата и аз се намирам там,където ще кандидатстват и чувам,че роднини не може да бъдат приети в един университет  Crazy И отивам аз при изпитвашите и казвам,че така и така тук има две момичета които са братовчедки,но ще кандидатстват.Питам възможно ли е,да кандидадстват и да ги приемат в един университет,а те веднага ме отрязоха и ме накараха да отида да им ги покажа кои са тези момичета.Отидох,показах ги и след 5-10 мин. ,идва едното момиче и ми казва,че съм направила най-ужасното нещо,тя толкова е учила,искала е да влезе в някой хубав университет,а сега съм разбила всичко..Другото момиче по същия начин..Аз нямах какво да кажа,и отидох и седнаха на една пейка.Почувствах се аадски гузна,че съм направила такова нещо,.Не ем свърташе на едно място.Момичетата вече си бяха тръгнали,защото изпита започваше,а тя няма да могат да се явят на негоо..След като изпита свърши,аз реших да отида при директорката и да попитам дали е възможно да се явят на изпита,защото те много са се подготвяли за него,учили са здраво,а това че роднини не може да се приемат,да се реши заедно с тях какво да се прави.Дълго я умолявах,защото ми беше много зле,че съм провали плановете им и след дълго умоляван,директорката реши да се явят на следващия изпит след няколко седмици.Почувствах се добре,но сега ме очакваше да отида при момичетата и да се изправя пред тях..Отивам аз и те ме гледат адски настръвено,за което аз ги разбирам,казвам и така и така какво е станало,и че могат да се явят на изпита,и те двете много се зарадваха.Тогава ми олекна.
И така това я първият шантав сън,не знам даже дали има някакъв смисъл  ooooh!

Вторият:
В момента харесвам адкси много едно момче,но проблема е че не знам какво изпитва той..В същото време ние сме мноого добри приятели,И е малко объркано положението.Преди един месец,всичко беше супер.Писахме си в скайп..Но след това,ааз пове1е не съм писала,защото исках той да се сети за мен,но уви..Нито той се сеща да ми пише,нито аз ще му пиша.Колко пъти тръгвам да пиша..но..ме възпира всичко.Изпитвам нещо,което не мога да го опиша с думи,но в очите на приятелите ми,изглеждам адски влюбена.А те даже не го познават  Crazy .. И така снощи сънувах сън с въпросния човек.Не помня много добре,как се беше развило началото,но помня,че му казвах какво изпитвам към него,а той ме гледаше ей така  Shocked , може би не е очаквал ли,не знам..Изпях си всичко,което ми тежеше и което имах да му кажа и си тръгнах...Беше ми адкси странно,защото аз говорех,а той безмълвен..Та прибрах се,и на другия ден какво стана пак се срещнахме.Но този път съвсем странно беше,защото не съм очаквала.И нали вървя аз,и го гледам и той срещу мен върви.След като ме стигна ми каза,че той изпитва същото но го било срам да ми каже.След това ми каза,да отида да спа в тях  Crazy И аз се прибрах вкъши,събрах багажа и отидох.Вечерта,майка му ми беше приготвила леглото,всичко..След като тя излезе от стаята,той дойде,прегърна ме и искаше да ме целуни,но аз от неопитност не можах..После майка му дойде и той си тръгна от стаята..
Какъв сън само   Crazy Crazy
Не знам дали имат някакво значение тези сънища,но реших да ги споделя,може би пък да казват нещо.  Party

# 543
  Voltarena и Мира, дръжте ни в течение Simple Smile
  Според мен да сънувах, че си бременна е хубаво, нещо ново се заражда в теб.
  Бобишана, според мен преработваш страхове.

# 544
Побутвам темата.

Спощи сънувах следното:
Отивам на село,но тъй като нямам много приятели стоя на пейката.По едно време идва едно момиче и ми казва даотидем на горната улица.Отиваме и тав всички се оказаха мои приятели.Не знам как,но се оказаха.Преди изобщо не съм разговаряла с тях,даже не бяхме и в добри отношения и сега хоп-приятели  Shocked ..Останах аз на улицата и привечер дойде идин мъж,който ми каза да разкажа живота си на испански. Rolling Eyes Започнах аз,и след малко този мъж изчезна и така сънят ми свърши.  Outta Joint
Аз пак с моите странни сънища..  Whistling
Сънувах два съня в една вечер и нямаха абсолютно нищо общо  Crazy
Ето го и първият,малко объркан ми е:
На една приятелка,сестра и заедно с ратовчедка и искат да кандидадстват в някакъв университет.В стечение на обстоятелствата и аз се намирам там,където ще кандидатстват и чувам,че роднини не може да бъдат приети в един университет  Crazy И отивам аз при изпитвашите и казвам,че така и така тук има две момичета които са братовчедки,но ще кандидатстват.Питам възможно ли е,да кандидадстват и да ги приемат в един университет,а те веднага ме отрязоха и ме накараха да отида да им ги покажа кои са тези момичета.Отидох,показах ги и след 5-10 мин. ,идва едното момиче и ми казва,че съм направила най-ужасното нещо,тя толкова е учила,искала е да влезе в някой хубав университет,а сега съм разбила всичко..Другото момиче по същия начин..Аз нямах какво да кажа,и отидох и седнаха на една пейка.Почувствах се аадски гузна,че съм направила такова нещо,.Не ем свърташе на едно място.Момичетата вече си бяха тръгнали,защото изпита започваше,а тя няма да могат да се явят на негоо..След като изпита свърши,аз реших да отида при директорката и да попитам дали е възможно да се явят на изпита,защото те много са се подготвяли за него,учили са здраво,а това че роднини не може да се приемат,да се реши заедно с тях какво да се прави.Дълго я умолявах,защото ми беше много зле,че съм провали плановете им и след дълго умоляван,директорката реши да се явят на следващия изпит след няколко седмици.Почувствах се добре,но сега ме очакваше да отида при момичетата и да се изправя пред тях..Отивам аз и те ме гледат адски настръвено,за което аз ги разбирам,казвам и така и така какво е станало,и че могат да се явят на изпита,и те двете много се зарадваха.Тогава ми олекна.
И така това я първият шантав сън,не знам даже дали има някакъв смисъл  ooooh!

Вторият:
В момента харесвам адкси много едно момче,но проблема е че не знам какво изпитва той..В същото време ние сме мноого добри приятели,И е малко объркано положението.Преди един месец,всичко беше супер.Писахме си в скайп..Но след това,ааз пове1е не съм писала,защото исках той да се сети за мен,но уви..Нито той се сеща да ми пише,нито аз ще му пиша.Колко пъти тръгвам да пиша..но..ме възпира всичко.Изпитвам нещо,което не мога да го опиша с думи,но в очите на приятелите ми,изглеждам адски влюбена.А те даже не го познават  Crazy .. И така снощи сънувах сън с въпросния човек.Не помня много добре,как се беше развило началото,но помня,че му казвах какво изпитвам към него,а той ме гледаше ей така  Shocked , може би не е очаквал ли,не знам..Изпях си всичко,което ми тежеше и което имах да му кажа и си тръгнах...Беше ми адкси странно,защото аз говорех,а той безмълвен..Та прибрах се,и на другия ден какво стана пак се срещнахме.Но този път съвсем странно беше,защото не съм очаквала.И нали вървя аз,и го гледам и той срещу мен върви.След като ме стигна ми каза,че той изпитва същото но го било срам да ми каже.След това ми каза,да отида да спа в тях  Crazy И аз се прибрах вкъши,събрах багажа и отидох.Вечерта,майка му ми беше приготвила леглото,всичко..След като тя излезе от стаята,той дойде,прегърна ме и искаше да ме целуни,но аз от неопитност не можах..После майка му дойде и той си тръгна от стаята..
Какъв сън само   Crazy Crazy
Не знам дали имат някакво значение тези сънища,но реших да ги споделя,може би пък да казват нещо.  Party

# 545
Утре ще ти отговоря ...
Вече е утре ...

Алетеа, не знам на колко години си, но според мен отдаваш голямо значение на това да се харесаш на другите, нещо което е присъщо на младостта. Според мен сънищата ти са свързани по-скоро с неизказани чувства от твоя страна и от страна на хората които те заобикалят. Ако си интроверт, по-вероятно е хората около теб да не знаят как да подходят към теб, защото не знаят как ще реагираш. Явно си добър човек, искаш да намериш нови приятели, опитваш се да завързваш нови познанства, но не ти се получава. Това се случва в сънищата ти - виждаш хора с които се сприятеляваш, разказват ти живота си /интересуваш ли се от чужди езици?/, обясняват ти се в любов ...
Бъди по открита и ще видиш как всичко ще се промени. Не е необходимо да бъдеш приятел с целия свят. Аз лично се опитах, но не ми се получи. Освен това ако наистина харесваш някое момче и искаш да бъдеш с него, защо чакаш той да действа първи??? Ако пък той няма чувства, да не е единствен на света я ...
Успех
пп. Всичко много хубаво си описала, но обикновено сънищата си имат предистория, спомни си твоята ...

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 11:05 от zorika

# 546
Здравейте, днес сънувах един гаден сън. Налях в едно шише от чешмата вода и я изпих, после налях за детето и тогава видях, че е кална, кафява. Не помня дали тя не пийна и не й я издърпах, или изобщо не пи...
В съновниците чета гадни неща за мътна вода... и нещо ме хвана шубето....та се надявам тук да ме успокоите  Sad

# 547
Здравейте, днес сънувах един гаден сън. Налях в едно шише от чешмата вода и я изпих, после налях за детето и тогава видях, че е кална, кафява. Не помня дали тя не пийна и не й я издърпах, или изобщо не пи...
В съновниците чета гадни неща за мътна вода... и нещо ме хвана шубето....та се надявам тук да ме успокоите  Sad

Водата е символ на майката, закрила, опора, сигурност, също начало - околоплодните води. Мътната вода - вътрешна несигурност. Според мен просто се подценяваш, не си сигурна в себе си и че ще се справиш с това с което си се захванала. Успокой се, всеки има момент в който губи вяра в себе си, само ти знаеш как да преодолееш това.

# 548

Водата е символ на майката, закрила, опора, сигурност, също начало - околоплодните води. Мътната вода - вътрешна несигурност. Според мен просто се подценяваш, не си сигурна в себе си и че ще се справиш с това с което си се захванала. Успокой се, всеки има момент в който губи вяра в себе си, само ти знаеш как да преодолееш това.
Благодаря ти  Hug Успокои ме, важното е да сме живи и здрави, другото ще го преминем  Simple Smile

# 549
Преди година и половина загубих баща си от рак на панкреаса...,бях на 25. Тази година загубих майка си от рак на белия дроб. И двамата млади......и двамата бяха на легло.....
Снощи сънувах , че мой втори братовчед ми ми подарява годежен пръстен, който обаче е халка....Аз тръгвам да я слагам на ръката си , но моята си е там! Онази ми е много голяма и я свалям. Оставям я на масата и казвам /незнам на кого, мисля че беше на майка ми..../ че не мога да се оженя за братовчед.
Събудих се и какво да видя в интернет съновниците - ще се грижиш за болен, предстояща скръб или за семейните развод.
Добре , питам се..........С КАКВО МАМКА МУ ЗАСЛУЖАВАМ ВСИЧКО ! Та аз спя нормално и без хапчетаа едва от няколко дни! А още не са минали 40 дни на майка ми.! Дори немога пълноценно да се грижа за малкия....
Наистина ли ме чака това....?
Случвало ли ви се е да сънувате нещо, което да вещае лошо и все пак да не се сбъдне......

# 550
По принцип съм от хората, които не си помнят сънищата, но тая нощ сънувах много, дори имам чувството, че това ми е първият най-свързан и дълъг сън през моя живот и значи нещо...та да ви разкажа:

В една стара сграда сме аз, мъжа ми и свеки (но действителност не е тя). Аз и той не сме женени, ами приятели, ще излизаме, но в един момент свеки си слага някаква рокля с гол гръб и го пита дали ще я придружи до приема...той с изненада и казва, че много се радва че ще отиде (баща му е починал и си е мислил, че тази година ще го пропусне) - свекъра в действителност е починал, но преди 7-8 години. Тя му казва, че ще иде и че баща му също са му разрешили да иде на приема и ще се срещнат там. Излизаме от старата стая и сме в голямо мрачно фоайе, чакаме за асансьор, на вратата има много хора. След дълго чакане асансьора идва, но един мъж затвори вратата преди да сме се качили...много се ядосах, че не ни изчака. Слязохме пиша по стълбите. Излязохме на улицата, те тръгнаха да ме изпращат до вкъщи...целият път е кален и прашен, но за нас е някак нормално...движим се пеша по път успореден с река, и голям парапет виждаме мъж който се качил на парапета и скача от него - самоубива се, но за нас не ни прави впечатление, нито на другите хора по мръсната и мрачна улица...продължаваме напред. Срещнахме някакви мъже, аз нещо направих, но ми се губи не мога да си спомня какво се случва тук...Изведнъж вече сме в моя дом. Мръсна, мрачна и неуютна къща, уж моя а не знам нищо къде се намира. Мен ме е страх от умрели и те ми предложиха да завържат вратите, за да не ме притеснява свекъра докато съм сама. Отворих един стар шкаф е най долното чекмедже имаше връзки за обувки, дълги и дебели, в различни цветове, след това отворих другото чекмедже, от там извадих нещо пак като вързанки за обувки. Почнахме да вържем вратите и прозорците появи се някакво момче, уж приятел на приятеля ми, искаше спешно да ни обясни нещо през прозореца, но ние бързахме да завързваме вратите и не му обръщахме внимание, защото те закъсняваха за приема, за който мъжа ми трябваше да придружи само по пътя свекърва ми, за да иде при свекъра...

И това беше, малката ме събуди и край, странното ми е че запомних почти всичко и някак съм убедена, че значи тоя сън много, затова го споделям с вас....

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 11:15 от val_stef

# 551
Преди година и половина загубих баща си от рак на панкреаса...,бях на 25. Тази година загубих майка си от рак на белия дроб. И двамата млади......и двамата бяха на легло.....
Снощи сънувах , че мой втори братовчед ми ми подарява годежен пръстен, който обаче е халка....Аз тръгвам да я слагам на ръката си , но моята си е там! Онази ми е много голяма и я свалям. Оставям я на масата и казвам /незнам на кого, мисля че беше на майка ми..../ че не мога да се оженя за братовчед.
Събудих се и какво да видя в интернет съновниците - ще се грижиш за болен, предстояща скръб или за семейните развод.
Добре , питам се..........С КАКВО МАМКА МУ ЗАСЛУЖАВАМ ВСИЧКО ! Та аз спя нормално и без хапчетаа едва от няколко дни! А още не са минали 40 дни на майка ми.! Дори немога пълноценно да се грижа за малкия....
Наистина ли ме чака това....?
Случвало ли ви се е да сънувате нещо, което да вещае лошо и все пак да не се сбъдне......
Няма_ме, не се притеснявай, невинаги сънищата са предсказателни! Има дни, в които, ако сънуваш, не се сбъдва Wink
Аз напослдеък сънувам само и предимно кошмари, ужасно е, мисля, че проблемът е в мен де, но може би човек сам усеща дали ще му се случи нещо гадно или просто сънува това, защото му се е случило гадно! Надявам се при теб да е отражение на лоши емоции и повече нищо лошо да не ти предстои в живота!!!
Успех!  Hug

# 552
Дано си права мила,.......защото съм много притеснена.
Но и друго си мисля.....не съм сънувала нито годежа нито венчавка. На практика такова не е имало. Получих само предложение за брак. Бяхме двамата само. Аз взех пръстена, видях че ми е широк и казах че не приемам да се омъжа за него....Като причина изтъкнах това че сме роднини.
Тоест на практика сватба, годеж, или венчавка не съм сънувала и не е имало. Сега се опитвам да се самоуспокоя май...

# 553
Няма ме и аз съм подкрепям написаното Art0fRali ...може да означава съвсем различно нещо и то положително...аз за лоши неща, знам съвсем други символи! Прегръдки и от мен!   bouquet

# 554
В последно време все ме спохождат религиозни сънища... Thinking Вярваща съм,но не съм чак толкова запалена по черковните работи... Rolling Eyes
Та сега за съня... В петък срещу събота през нощта сънувам мъжа ми и едно от момчетата ,което работи в нашия цех да изпълняват някаква поръчка./имаме цех за мебели/.
Та гледам аз ,че са направили разни там шкафове,а до тях една дъска,цялата с дърворезба...
Останах много учудена,защото съпругът ми отдавна вече не се занимава с резбарство...
Попитах ги каква е тази дъска и че много ми харесва,а Иван,така се казва работникът ни,ми отговори,че са я направили специално за олтара на църквата в с.Пирин... Shocked Казва:"От толкова години в селото ни олтарът е направен нисък ,и като се минава през него,трябва да се наведеш за да не се удариш... Shocked Нали е срамота,при толкова млади хора ,да не си направим по-висок..."
Не мога да си обясня какво означава този сън,защото никога не съм ходила в тяхната църкав и въобще не знам в какво състояние е... Нито пък в това село живеят млади хора-то е доста отдалечено от най-близкия град и по-младите отдавна са напуснали от там и живеят в града...
При това аз или семейството ми нямаме никаква по-специална връзка с това село...
Някой да помага ,ако има отговор на тази религиозна загадка... Peace

Общи условия

Активация на акаунт