да си разтълкуваме съня 2

• 103 567
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Здравей, ще се включа и аз с някакво тълкувание, което за мен е доста по-ясно от обобщенията в съновниците.
Според Пиер Дако /френски психолог/:
Пръстен е символ - или знак - на обич и вярност. Да носиш пръстен означава, че си „свързан" с някого. Да си спом­ним за брачната халка или за пръстена на епископа. В съня пръстенът показва, че установяваме връзка със себе си, че се „взимаме в ръце", след като сме решили да осъществим един­ството си. Най-често е кръгъл и като такъв съдържа и симво­ликата на кръга.
Кръгът представлява овалните све­тове. Никакъв ъгъл не нарушава формата му. Кръгът е свързан със съвършенството. Той е развитието на централната си точка. Той е Мандала. Разпространен символ е на небесните цикли и на обстоятелството, че всичко във Вселената се върти, от електроните до планетите, от звез­дите до галактиките.                                         
Според много вярвания кръгът притежава магически свойства и прави неуязвим всеки, който се намира вътре в него (вълшебен кръг, огнен кръг и пр.). Обиколката му няма нито начало, нито край.

Накратко за мен ти започваш постепено да се съвземаш след трагедията която те е сполетяла в рамките на тази година и половина. Явно има хора на които да разчиташ, но отказа ти ясно показва желанието ти да се справиш сама. Ясно ти е че живота е един кръговрат, раждаме се, живеем, умираме. След всичко което си преживяла най-сетне идва момента в който заслужаваш да си щастлива. Осъзнаваш го и за това се питаш "С КАКВО МАМКА МУ ЗАСЛУЖАВАМ ВСИЧКО".  Бъди щастлива. Вярвам, че родителите ти там някъде искат същото за теб.
Спи спокойно и не мисли за глупости.

# 556
  • Пловдив
СИС  съня ти е много ясен и казващ какво се иска.Мъжа ти трябва да направи това което си сънувала и да отиде да то сложи в тази църква ..Наречете си го за нещо което твоето семейство искате много да стане и направете дарението в тази църква.Дарение в храм е много свято нещо и  Бог ще ви се отплати за добрината Peace

# 557
СИС  съня ти е много ясен и казващ какво се иска.Мъжа ти трябва да направи това което си сънувала и да отиде да то сложи в тази църква ..Наречете си го за нещо което твоето семейство искате много да стане и направете дарението в тази църква.Дарение в храм е много свято нещо и  Бог ще ви се отплати за добрината Peace

Подкрепям с две ръце  Peace

# 558
val_stef , с теб си поговорихме на лични, но искам още нещо да ти кажа.
Вярно е това, което говорихме, че явно живота ти се върти около нещо познато, старо и "мръсно" така да се кажа, което не ти прави впечатление и си го приела за даденост.
Мисля че сънят ти ти подсказва да погледнеш в себе си, да слушаш интуицията си, а не все да се криеш и да се заравяш като щраус.
Явно и другите хора около теб така правят, щом и на тях не им прави нищо впечатление от случващото се.
Имаш шарени вързанки в шкафа си, ще рече че има нещо в теб, някаква мая, но не я използваш в правилната посока, използваш я пак да "завързваш" и да се криеш.
За това че не си се качила в асансьора мисля че е пак за добро, имало е много хора които отиват някъде, явно ти си различна и ще се справиш сама, без общоприетите норми, този мъж, който го е хлопнал те е принудил, но впоследствие той ти е дал избор да има движение, не да заседнеш или да следваш тълпата.
Отърви се от страхът в живота си.
Разгъни се на друга страна, послушай някой човек, който иска нещо да ти каже и ще излезеш от кръгът.
Може би това ще стане сега , в периода когато е починал свекарът ти, може и той "да ти прати" някаква вест за промяната.
Успех! Hug

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 09:05 от Маргало

# 559
Бъди щастлива. Вярвам, че родителите ти там някъде искат същото за теб.
Спи спокойно и не мисли за глупости.

подрепям, успех  Peace

аз пък тези дни сънувах бълхи, пуснах тото - и нищо

# 560
Сънувах, че мъжът ми ще ражда Crazy и аз като хукнах да пазарувам за бебето, защото нямаме нищо. Напазарувах аз, прибирам се и виждам, че за креватчето на бебето няма ни постелки, нито нищо и се притесних. Бебето така и не го видях. Забравих да кажа, че креватчето стоеше в хола на място на което в момента имам 2м.палма. newsm78 #Crazy

# 561
Сънувах, че мъжът ми ще ражда Crazy и аз като хукнах да пазарувам за бебето, защото нямаме нищо. Напазарувах аз, прибирам се и виждам, че за креватчето на бебето няма ни постелки, нито нищо и се притесних. Бебето така и не го видях. Забравих да кажа, че креватчето стоеше в хола на място на което в момента имам 2м.палма. newsm78 #Crazy
За мен бременност и раждане означава ново начало. Щом ти толкова си приела присърце факта и си хукнала да пазаруваш ще подкрепиш съпруга ти в начинанието, даже може и да се престараеш - да направиш едно, а да забравиш по-важното.

# 562
Много ти благодаря за отговора Зорикаbouquet

# 563
Чсто ме случва да сънувам,че шофирам,при това се справям безупречно. А не съм карала от години..Чудя се какво ли значи?

# 564
Чсто ме случва да сънувам,че шофирам,при това се справям безупречно. А не съм карала от години..Чудя се какво ли значи?
Ти кажи? Не е задължително да примеш съня в буквалния смисъл. Може друго да управляваш безупречно - живота си, кариерата, семейство, приятелство, талант, чувства  ...

# 565
Зорика, много ми харесват тълкуванията ти....да не би да си се занимавала с нещо от сорта на психология,философия

# 566
Ти кажи? Не е задължително да примеш съня в буквалния смисъл. Може друго да управляваш безупречно - живота си, кариерата, семейство, приятелство, талант, чувства  ...
Не се бях замисляла за това значение,чак безупречно нищо не успявам да управлявам,като,че ли Thinking

# 567
Няколко нощи поред сънувам , че се крия от куче - немска овчарка , бягам от нея , все не успява да ме ухапе .

# 568
Зорика, много ми харесват тълкуванията ти....да не би да си се занимавала с нещо от сорта на психология,философия
Благодаря.
Интересувам се от сънища, чета подобна литература, предимно Пиер Дако. Много сънувам, всяка вечер, различна история, живописна с много елементи. Предполагам, че тълкуването на собствените ми сънища ме е научило по някакъв начин да "виждам" и тълкувам сънищата на другите. Имам много приятели които ми се обаждат да им тълкувам сън. Когато човека ми го разкаже, просто казвам първото нещо което ми дойде на ум, естествено има сънища които изискват задълбочено тълкуване и не на всички отговарям. Рядко прибягвам към съновник, но понякога се налага, като там информацията е обобщена, а конкретен сън изисква задълбочено тълкуване.
Например съня с кучето. Обикновено куче е свързано с верен приятел, но от друга страна защо пък ще гони да хапе??? Кучето например е пазач на ада, може да е предупреждение за някаква опасност, все не успява да ухапе сънуващата, предупреждение да внимава. Немска овчарка използват полицатите, да няма проблеми със закона ??? Също самата сънуваща да се замисли: крие се бяга, от какво?
Сънищата са проекция на реалния живот, само дето доста ни объркват.
sladurka, може би това ти предстои или просто трябва като се захванеш с нещо да го докараш до край за да се убедиш в собствените си възможности.

# 569
Определено нямам проблеми със закона  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт