Според Пиер Дако /френски психолог/:
Пръстен е символ - или знак - на обич и вярност. Да носиш пръстен означава, че си „свързан" с някого. Да си спомним за брачната халка или за пръстена на епископа. В съня пръстенът показва, че установяваме връзка със себе си, че се „взимаме в ръце", след като сме решили да осъществим единството си. Най-често е кръгъл и като такъв съдържа и символиката на кръга.
Кръгът представлява овалните светове. Никакъв ъгъл не нарушава формата му. Кръгът е свързан със съвършенството. Той е развитието на централната си точка. Той е Мандала. Разпространен символ е на небесните цикли и на обстоятелството, че всичко във Вселената се върти, от електроните до планетите, от звездите до галактиките.
Според много вярвания кръгът притежава магически свойства и прави неуязвим всеки, който се намира вътре в него (вълшебен кръг, огнен кръг и пр.). Обиколката му няма нито начало, нито край.
Накратко за мен ти започваш постепено да се съвземаш след трагедията която те е сполетяла в рамките на тази година и половина. Явно има хора на които да разчиташ, но отказа ти ясно показва желанието ти да се справиш сама. Ясно ти е че живота е един кръговрат, раждаме се, живеем, умираме. След всичко което си преживяла най-сетне идва момента в който заслужаваш да си щастлива. Осъзнаваш го и за това се питаш "С КАКВО МАМКА МУ ЗАСЛУЖАВАМ ВСИЧКО". Бъди щастлива. Вярвам, че родителите ти там някъде искат същото за теб.
Спи спокойно и не мисли за глупости.

и аз като хукнах да пазарувам за бебето, защото нямаме нищо. Напазарувах аз, прибирам се и виждам, че за креватчето на бебето няма ни постелки, нито нищо и се притесних. Бебето така и не го видях. Забравих да кажа, че креватчето стоеше в хола на място на което в момента имам 2м.палма.