да си разтълкуваме съня 2

• 103 558
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Определено нямам проблеми със закона  Laughing
hahaha
Гадая, може пък да означава, че имаш лоши приятели или колеги, които искат да те наранят, а ти се опитваш да избягаш. Абе предупреждение си е, така, че винимавай.

# 571
Ако може сега на мен някой да ми помогне ...
Има един младеж, който харесвам, но по ред причини не можем да сме заедно /с което аз съм се примирила/, но той се появява периодично в сънищата ми. Направо не знам как да спра да го сънувам ...  Confused
Та, сънувам го снощи пак, че играе футбол с приятели на площадката в квартала по вечерно време беше, после дойде у нас /ама в друг град/ аз му сервирах вечеря, но си спомням, че беше вечерта, а после тръгнахме на някъде и вече беше ден. Стигнахме на брега на морето в една гориста местност и точно на ръба на скалата имаше изоставена къща. Влязохме вътре и аз отворих един хладилник в който нямаше нищо, а после отворих фризера, който беше пълен със сладолед  Crazy Взех си аз един сладолед и започнах да го ближа и по едно време се озовахме в една стая и той легна на леглото и /сега това е много брутално, дано не ме баннат модераторите/ той поиска да му правя "  Whistling  " и аз като се наведох над него  Blush и видях, че има хем женски хем мъжки орган ... Ох направо ме е срам какво последва, предполагайте ...  Blush
Друг сън с него от преди 2 седмици: Отивам в една къща, пак изоставена, слънцето залязваше, дръпнах пердето да влезе светлина в стаята. Знам, че е моя ама нищо не знам къде е. Една така занемарена е къщата, нещо невероятно за мен. Покрай нея минава надземно метро, аз се качих на него и минахме покрай една купчина пръст върху която имаше трупове на хора, особено ми направи впечатление един рус и със сини очи  ooooh! ей така си лежеше възнак и на мен хем ми беше гадно да гледам хем погледнах.  Sick Имаше и една жена с дете, ама лежеше от другата страна на купчината и много не можах да я видя. Прибирам се пак в къщата и въпросния младеж ме чака там с брат си иаз като ги видях се стреснах в съня си и се събудих ...
Друг сън с него от преди месец: Стоим с него в една стая, на дивана спят майка ми и баща ми. Аз съм обута с червени обувки с висок ток. Той се приближава и се опитва да ме целуне, но не може защото устата му е пълна с лимки /стърклени топчета/  Crazy Той в реалния живот преди години спечели едно състезание по лимки ...
Много ще се радвам да чуя коментарите ви, моля ви. Опитвам се сама да стигна до някакъв извод, но стигам до там, че явно все още много съм увлечена по него. А не бива ...

# 572
божеее,наистина сънуваш много цветущо  и детайлно....и как помниш толкова подробности от съня си
за съжаление не мога да помогна с тълкувание, аз знам /от Фройд/, че сънуваш или това от което те  естрах и бягаш от него, или това, което искаш да стане....в твоят случай май  е второто

# 573
zorika не съм спец в тази област, но ще си кажа и аз мнението  Crazy  Явно този младеж много ти е легнал на сърце наистина  Heart Eyes , но и ти на подсъзнателно /а явно и на съзнателно  Crazy/ ниво се опитваш да поставиш ограничение. Всички тези странни неща които се случват преди да го докоснеш, целунеш или  Whistling може би подсказват, че ти си сложила една бариера. Явно ти тежи  Thinking тази бариера - знам ли  Thinking
И пак казвам - не съм експерт, но на пръв поглед така изглеждат нещата   bouquet

# 574
  • ВАРНА
Снощи сънувах отвратителен сън.
Майката на съпруга ми почина преди по-малко от месец. Снощи я сънувах. Бяхме ние тримата, аз детето и съпругът ми. Свекърва ми беше излязла за малко от гроба си и викаше съпруга ми да отиде при нея. На мен ми стана неприятно, че не ни вика всички. Следващата сцена, която си спомням, е че свекърва ми е за малко сред нас и после трябва пак да се прибере в гроба си. Сега като го написах ми звучи ужасно  Confused Страх ме е.

# 575
Прасунчо, много съжалявам за свекърва ти. Спомням си твоя странен сън със совата. Исках тогава да ти напиша, че не е хубав, но видях, че имаш бебе и не знаех как ще ти се отрази. Може и да съм сбъркала, но съжалявам, честно никога не съм била добра в съобщаването на лоши новини и често това ми е тежало. Като, че ли нямам достатъчно смелост...
Мисля, че снощния ти сън просто показва, че свекърва ти по някакъв начин ви е навестила, липсвате й и по-специално мъжа ти. Не бива да ти е неприятно, нормално е да обича него най-много от трима ви.

Аз пък сънувах баба ми /почина преди 12 години/, умряла в ковчега, после погребението й. После бях пак в стаята където беше поклонението, огледах се в едно голямо огледало и видях зад гърба си отражението на една жена, като се обърнах - нямаше никой. Все едно дух имаше зад гърба ми.
После сънувах тризнаци - две момчета и едно момиче на около 3-4 месеца. Знаех, че са мои, бях ги наредила едно до друго и ги гледах и те ми се усмихваха. Само да добавя, че в реалния живот имам проблем и не мога да имам деца.  Sad

# 576
Моят сън,който сънувам от известно време е...............кошмарен.Та става въпрос за това,че виждам смъртта на голямата си дъщеря,но нито е болна,нито нищо,просто умира в съня си.След това погребението,виждам се в траур,не смея да споделя с приятелките си,а детето трябва да тръгва на училище.
Събуждам се обляна в пот,сълзите текат от очите ми и ми е много страшно.Не смея да споделя със съпруга си този ужасен сън,но се надявам,че ще се случи нещо хубаво на детето ми.Ако някой може да го разтълкува,много ще съм благодарна!

# 577
Lina dm, днес доста прочетох за сънищата с умрели и погребения, предвид снощния ми сън. Информацията беше доста изобилна и най-вече тълкуванието е дълъг живот, здраве, успехи. Погребението беше приключване - финал на нещо, постигане на някакъв резултат от работа. За мен ако на сън много плачеш на яве ще се радваш.

# 578
уф, много страшни сънища сънувате...
дано Зорика е права и в живота ви да има само радости и успехи

# 579
zorika и на мен много ми харесват тълкуванията ти Hug Също така често ми се повтаря и друг сън-на плажа съм-морето,около мен има хора,не много.Времето е хубаво и му се наслаждавам.По някое си време от морето се надига буквално цунами,огрооомна вълна,извисява се над мен и тръгва да залива всички ни. Аз почва да катеря един стръмен склон,за да избягам,мъчително,трудно и бавно напредвам,буквално драпам с нокти с измъквам точно преди да ме лизне вълната,зад гърба си вече виждам как се разлива,без да ми навреди. Горе-долу си го обяснявам-успявам в последния момент да се измъкна от голяма трудност,може би.Но тоя сън често се повтаря,години даже,а по принцип обичам морето и покрай тоя сън като се заседя по-дълго да го гледам почва да ме плаши Thinking Какво  мислите?

# 580
  • ВАРНА
zorika Hug Hug Hug
много ми се иска и аз да мога да направя нещо за теб  Hug

# 581
zorika Hug Hug Hug
много ми се иска и аз да мога да направя нещо за теб  Hug
Ако можеш да ми кажеш какво мислиш сънищата, които съм споделила по-горе /за момчето с лимките/ ???  hahaha

# 582
  • София
аз пък сънувах, че раждам мъртво бебе Sad, а в съновника нищо не пише за такъв сън, и не знам какво значи.

# 583
Добро утро!
Сънувах много особен сън-все още съм в средното училище и съм се нагърбила с цял тон задължения към класа и самото училище.Там не помня много от съня,но в един момент завършвам и като излизам от сградата на училището виждам ,че вали сняг,а е месец август и е топло.Преди да започне да вали сняг малко валеше дъжд.
Е няма такъв компот!

# 584
аз пък сънувах, че раждам мъртво бебе Sad, а в съновника нищо не пише за такъв сън, и не знам какво значи.

бебето аз го свързвам с нещо ново, ново начало,промяна някаква...но щом е било мъртво - явно ще е  безуспешно /мое тълкуване/

Общи условия

Активация на акаунт