Гадая, може пък да означава, че имаш лоши приятели или колеги, които искат да те наранят, а ти се опитваш да избягаш. Абе предупреждение си е, така, че винимавай.
Взех си аз един сладолед и започнах да го ближа и по едно време се озовахме в една стая и той легна на леглото и /сега това е много брутално, дано не ме баннат модераторите/ той поиска да му правя "
" и аз като се наведох над него
и видях, че има хем женски хем мъжки орган ... Ох направо ме е срам какво последва, предполагайте ... 
ей така си лежеше възнак и на мен хем ми беше гадно да гледам хем погледнах.
Имаше и една жена с дете, ама лежеше от другата страна на купчината и много не можах да я видя. Прибирам се пак в къщата и въпросния младеж ме чака там с брат си иаз като ги видях се стреснах в съня си и се събудих ...
Той в реалния живот преди години спечели едно състезание по лимки ...
Явно този младеж много ти е легнал на сърце наистина
, но и ти на подсъзнателно /а явно и на съзнателно
/ ниво се опитваш да поставиш ограничение. Всички тези странни неща които се случват преди да го докоснеш, целунеш или
може би подсказват, че ти си сложила една бариера. Явно ти тежи
тази бариера - знам ли 
Също така често ми се повтаря и друг сън-на плажа съм-морето,около мен има хора,не много.Времето е хубаво и му се наслаждавам.По някое си време от морето се надига буквално цунами,огрооомна вълна,извисява се над мен и тръгва да залива всички ни. Аз почва да катеря един стръмен склон,за да избягам,мъчително,трудно и бавно напредвам,буквално драпам с нокти с измъквам точно преди да ме лизне вълната,зад гърба си вече виждам как се разлива,без да ми навреди. Горе-долу си го обяснявам-успявам в последния момент да се измъкна от голяма трудност,може би.Но тоя сън често се повтаря,години даже,а по принцип обичам морето и покрай тоя сън като се заседя по-дълго да го гледам почва да ме плаши
Какво мислите?

, а в съновника нищо не пише за такъв сън, и не знам какво значи.Препоръчани теми