Викам си сега какво ще го правим това зомби, а чиновника вика ще го унищожим. Обаче после като не може да различи истинската от зомбито, а те все двете ходят, хванати за ръце, подскачат и пеят песни, играят си като малки момиченца, а братовчедка ми е към 40 годишна.
После стана обед и аз им казах спасявайте се, трябва да ходя на работа и като тръгвам с превозното средство - офис стол на колелца
В Балчик има една улица, която води от болницата до автогарата, но е по-скоро черен път и аз с моя офис-стол минавам оттам, придвижвам се като се избутвам с крака. Времето е по пладне, късно лято, слънцето напича и хората са седнали пред една къща на кафе и ме гледат странно пък аз им викам: ей сега ще видите вие като тръгна по баира надолу
Стигнах до една бензиностанция и там стола ми спря, горивото ли му свърши не си спомням
Виждах моето любимо море в далечината, беше късен след обед, който е ходил в Балчик през лятото знае как става едно задушно, сухо, горещо и късно след обед излиза вятър от морето - моят любим сезон.
Какво ли значи 
Какво ли значи 

Бързо разрешаване на всички здравословни проблеми
ти желая!
самосиндикална терапия след смазващото ежедневие. Определено е по-добре от колкото кошмари в кошмарите 
Препоръчани теми