да си разтълкуваме съня 2

• 103 528
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Зорика, благодаря ти мила.Аз съм сигурна, че нещата ще се подредят добре, нз защо ,но имам някаква вътрешна увереност, че ще започна работа и всичко ще се нареди. Благодаря ти за отговора и успех и на теб! Hug

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 22:14 от zari_a

# 616
Сънувах следната измишльотина: Стоя вечерта на един баир с други хора, спомням си възрастен мъж, който беше облечен като чиновник, но разбирал от черна магия. Идва една жена и казва, че братовчедка ми изчезнала и не знят дали е умрала или какво се е случило с нея и за да не разбере семейството й че я нама трябвало да направят нейно копие - зомби. И като започва тоя чиновник да прави зомбито на тревата поръси едни неща под формата на човешко тяло и те започнаха да горят като бенгалски огън. От земята започнаха да излизат едни тухли и да растата на височина и покриха това "тяло" и се разгоря един огън като клада и изведнъж се взрижи и на светлината от огъня видях да излиза това зомби. И после дойде при нас и изглеждаше досущ като братовчедка ми. Отиваме да я водим в къщата при мъжа й рано сутринта и вратата ни отваря ... истинската ми братовчедка по халат, а зад нея мъжа й тъкмо станали от сън.  ooooh! Викам си сега какво ще го правим това зомби, а чиновника вика ще го унищожим. Обаче после като не може да различи истинската от зомбито, а те все двете ходят, хванати за ръце, подскачат и пеят песни, играят си като малки момиченца, а братовчедка ми е към 40 годишна.  ooooh! После стана обед и аз им казах спасявайте се, трябва да ходя на работа и като тръгвам с превозното средство - офис стол на колелца  ooooh! В Балчик има една улица, която води от болницата до автогарата, но е по-скоро черен път и аз с моя офис-стол минавам оттам, придвижвам се като се избутвам с крака. Времето е по пладне, късно лято, слънцето напича и хората са седнали пред една къща на кафе и ме гледат странно пък аз им викам: ей сега ще видите вие като тръгна по баира надолу  hahaha Стигнах до една бензиностанция и там стола ми спря, горивото ли му свърши не си спомням  hahaha Виждах моето любимо море в далечината, беше късен след обед, който е ходил в Балчик през лятото знае как става едно задушно, сухо, горещо и късно след обед излиза вятър от морето - моят любим сезон.

# 617
  • Бургас
Какво значи да сънуваш починал човек ?
Сънувах ,чв баба ми все още е жива. Всички сме около нея,хващаме се за ръце,за да й покажем ,че сме с нея и тя умира пред нас. С отворени очи.

# 618
Здравейте, любителки на сънищата! От много време не съм писала, но сънят ми тази вечер не мога да не споделя, и ако някой има представа за значението нека да сподели. Сънувам, че карам колата и светофарът светна червено, но аз пак си направих десния завой. Причината беше, че имаше хора на пешеходната пътека и колите пред мен бяха спрели. Това е, но скоро не бях сънувала толкова ясен сън и ми стана интересно какво ли ще означава той. Поздрави на всички!!!

# 619
А мен миналата вечер ме лазиха едни хлебарки,абе отвсякъде извираха,а как се побърквам като видя тия гадини ooooh! Какво ли значи Crazy

# 620
А мен миналата вечер ме лазиха едни хлебарки,абе отвсякъде извираха,а как се побърквам като видя тия гадини ooooh! Какво ли значи Crazy

При мен означават пари Simple Smile

# 621
Какво значи да сънуваш починал човек ?
Сънувах ,чв баба ми все още е жива. Всички сме около нея,хващаме се за ръце,за да й покажем ,че сме с нея и тя умира пред нас. С отворени очи.
Означава, че нов човек ще се появи в къщата ви. Предполагам, че го очаквате от доста време, за това и виждате баба си с отворени очи. Починал човек като сънувате, означава, е ще видите жив човек който не сте виждали дълго време.

# 622
Тази нощ сънувах: стоях и се гледах в огледалото изведнъж взех ножица и си подстригах косата до скалпа, но само половината глава...ужас в действителност имам коса до кръста.

# 623
Тази нощ сънувах: стоях и се гледах в огледалото изведнъж взех ножица и си подстригах косата до скалпа, но само половината глава...ужас в действителност имам коса до кръста.
Обвиняваш ли се за нещо? Загубила ли си нещо?
Мисля, че по някаква причина си изпаднала в криза. В съня си отрязваш косата, за която всъщност се грижиш от години, недей в действителния живот да спираш да вярваш в себе си. Ако нещо ти се е случило, нещо което ти тежи и изпълва мислите и съзнанието ти, явно се проявява в съня ти. Не се травмирай сама, нещата просто се случват и често ние нямаме власт. Може би ако се замислиш по дълбоко, по-далеч в миналото ще осъзнаеш как е започнало всичко, какви грешки си допуснала. Не си струва да съжаляваме за минали неща. По-важно е да се научим от грешките си. Що се отнася за половината подстригване, според мен се двуомиш, възможно е да си напериоди - ту се успокояваш, ту пак започваш да се обвиняваш.

# 624
При мен означават пари Simple Smile
И при мен означават пари. Даже се излъгах и пуснах тото, ама тц... А изпражнения като сънуваш, какво значи?

# 625
Shirley-Ann след, така да се каже, /простете за израза, дами   bouquet/ оакани сънища, само гадни неща са ми се случвали  ooooh! Дано при теб не важи  Peace

# 626
За съжаление явно и при мен е така. От известно време съм със здравословни проблеми, които станаха по-сериозни, сега съм по изследвания... Дано преминат нещата бързо и е само лош период.

# 627
Shirley-Ann съжалявам да го чуя  Hug Бързо разрешаване на всички здравословни проблеми  Praynig ти желая!

Аз пък, напоследък сънувам хумористични анимационни герои или разни други весели неща  Mr. Green Явно затормозения ми мозък си провежда  hahaha самосиндикална терапия след смазващото ежедневие. Определено е по-добре от колкото кошмари в кошмарите  Tired

# 628
Благодаря ти, Ilita!  Hug

# 629
Здравейте!
Сънувах преди два дена странен сън. Сънувах, че съм в магазин, обикновен квартален примерно, и магазинерката ми говореше на английски, може би съм се намирала някъде в чужбина, не знам...
Какво ли ще да значи това?

П.П: Чудженците в сънищата ми не спират - преди една седмица пък сънувах, че с мъжа ми се спускаме с парашути, беше яко, усещах го, накрая се приземихме в някаква поляна, красота. Интересното беше, че пилотите на самолетчето, от което скочихме, не бяха българи. Дори ни дадоха пари затова, че скочихме, и то колко мислите - по две големи сребърни монети, на които пишеше КРОНИ  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт