да си разтълкуваме съня 2

• 103 528
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
   ... А изпражнения като сънуваш, какво значи?
Многократно съм чувала, че означават пари.
И съотношението, е колкото повече, толкова повече пари.

# 631
Напоследък сънувам много.....не искам , но нали не зависи от мен...........последно снощи от много сънища сънувах, че една позната са я полазили хлебарки...... Mr. Green

# 632
Сънувам падащ сняг,вече четвърта нощ..... Thinking

# 633
Сънувам падащ сняг,вече четвърта нощ..... Thinking
Предупреждава те за предстоящ проблем, предполагам щом го сънуваш толкова често значи да внимаваш много. Дай детайли за да се опитам да дам насоки от къде.

# 634
Здравейте!
Сънувах преди два дена странен сън. Сънувах, че съм в магазин, обикновен квартален примерно, и магазинерката ми говореше на английски, може би съм се намирала някъде в чужбина, не знам...
Какво ли ще да значи това?

П.П: Чудженците в сънищата ми не спират - преди една седмица пък сънувах, че с мъжа ми се спускаме с парашути, беше яко, усещах го, накрая се приземихме в някаква поляна, красота. Интересното беше, че пилотите на самолетчето, от което скочихме, не бяха българи. Дори ни дадоха пари затова, че скочихме, и то колко мислите - по две големи сребърни монети, на които пишеше КРОНИ  Laughing
Чужденец
Ако видите чужденец в съня си, представлява аспект от личността ви, която е чужда за вас и все още не сте я опознали. Може би пренебрегвате или не обръщате внимание на важни чувства или таланти.

# 635
А мен миналата вечер ме лазиха едни хлебарки,абе отвсякъде извираха,а как се побърквам като видя тия гадини ooooh! Какво ли значи Crazy
При мен означават пари Simple Smile
И при мен означават пари. Даже се излъгах и пуснах тото, ама тц... А изпражнения като сънуваш, какво значи?
Изпражнения
В символен смисъл изпражнението представлява „жизнената сила" на произвелото го същество. Смята се за знак за могъщество (и съответно за слабост). Децата - и много възрастни - от­дават голямо значение на своите изпражнения. Не само от чис­то хигиенни съображения, както би могло да се помисли, а и заради символната им стойност.
Сънищата с изпражнения са изключително разпространени. Те почти винаги са отнасят до „аналността" на сънуващия, то­ест до начина, по който той „задържа" („занича") личността си, или до начина, по който я освобождава.
Понякога (но това е по-рядко) изпражнението може да е знак за презрение към себе си. И все пак убеждението, че „сме само това", представлява част - искаме или не - от големите фило­софски въпроси..

# 636
Отдавна не съм писала, но пък не съм спирала да сънувам. Установих, че сънувам основно два вида сънища - секс и паранормални явления.  Crazy Егати лудостта. Омъжена съм и за сега съм задоволена и не виждам причина да сънувам такива сънища, но пък всеки път съм с различен партньор и започвам да се плаша. Ще се опитам накратко да преразкажа:
1. Живеехме с мъжа ми в един стар апартамент и бяхме в банята, аз до ваната пуснах душа, а той зад мен четеше вестник. Отстрани на ваната стоеше един гол мъж, който ми каза, че имам много хубави гърди. Аз насочих душа към него и така да се каже му го измих и после  Whistling а пък мъжа ми само надникна зад вестника ...  ooooh! После сънувах как се срещам с една приятелка и стоима до сливата в нашия двор и тя е толкова отрупана с плод чак се е прекършила. После се возих в автобус, мъжа ми беше седнал на едната седалка, а до него друг мъж и аз бях седнала в този мъж и му викам, май си се надървил, а то ми вика май и ти ... После нещо ми говореше и аз му казах не те чувам, хванах мъжа ми за ръката и избягахме от автобуса.
2. Уговорих се с приятели да ходим на плаж в Аспарухово. Едната приятелка каза, че иска да отиде до тях да вземе нещо. Като влязохме в блока, той се разклати и асансьора спря и аз се отказах да се качвам у тях. После отидох на плажа, там имаше момче и момиче които скачаха в морето и аз реших като тях. Обаче като скочих имаше нещо във водата - дявол или зъл дух и ме хвана за краката и взе да ме размятква насам-натам, както по филмите за акули. После дойдоха едни хора и ме спасиха.
3. Разглеждах стари снимки и те оживяваха, имах способност да осъществявам контакт с умрелите от снимките. Те ми разказваха историите си и даже се случваше да разплитам разни загадъчни убийства и да издирвам изчезнали хора. Вървяхме с майка ми по една улица прашна, нещо като селски път. Отстрани имаше поле, изорано и много птици, различни видове. Изведнъж от небето се стрелна вертикално надолу към майка ми един сокол и тя го хвана за краката, както си беше така вертикално. Обаче той я клъвна по брадата. Аз толкова се ядосах, че го хванах за врата и го извих и той само трепна. Аз казах на майка ми, че май не съм го убила както трябва и тя го доуби  ooooh! После влязохме в един двор. Имаше засяти теменужки, но на различни места оградени с дървени дъскички, като правоъгълници в различни цветове - жълт, червен, лилав. Имаше и дървета, на които им бяха отадали листата, а клоните висяха надолу и ние трябваше да се навеждаме за да минем.
4. Едно момче ме покани на гости. Натискахме се малко, съблякохме се и тъкмо ... и техните се прибраха, ама директно в стаята си влязоха и хич не им направи впечатление че сме голи. Караха го да им помага из къщи и аз се облякох и си заминах.
И всичко това го сънувам последната седмица. Също сънувах вчера следобед, че отивам в гората за гъби - трюфели.  ooooh!

# 637
  • София
Сънищата не са мои, а на баща ми, но вече и аз започвам да се тревожа. Та значи той сънува почти всяка нощ (години наред вече) баба ми и дядо ми живи (това са майка му и баща му). Баба ми е починала преди около 12 години, а дядо ми преди 2. Не знам какво означава това, но той се чувства натоварен след всичкото това време на тези сънища. Предида почине дядо ми сънуваше само баба ми жива, а сега и двамата ги сънува.

# 638
Сънищата не са мои, а на баща ми, но вече и аз започвам да се тревожа. Та значи той сънува почти всяка нощ (години наред вече) баба ми и дядо ми живи (това са майка му и баща му). Баба ми е починала преди около 12 години, а дядо ми преди 2. Не знам какво означава това, но той се чувства натоварен след всичкото това време на тези сънища. Предида почине дядо ми сънуваше само баба ми жива, а сега и двамата ги сънува.
Можеш ли да го разпиташ в какъв контекст ги сънува? Какво правят? Какво говорят? Щастливи ли са?
Да сънуваш жив, вече починал човек обикновено означава, че ще видиш някого, който не си виждал отдавна. Аз мисля, че понякога починалите ни близки искат нещо да направим за тях, нека баща ти отиде в църквата да поръча литургия за тях, да им четат имената, да отиде на гробищата, да запали свещ и да подаде нещо в тяхна памет. А може той отдавна да не се е сещал за тях, да е обещал да направи нещо за тях приживе и да е забравил. Въпроси много, ако можеш го разпитай за да мога да и аз адекватно да реагирам. Възможно е пък да са били много близки и просто да им липсва, да го посещават в съня за да се уверят, че е добре. Повечето родители силно обичат децата си независимо от възрастта и ако има задгробен живот, вероятно тази привързаност продължава.
Преди години майка ми сънува една наша роднина, която й казал, че много й е студено. После майка ми отиде и купи едно елече и го подаде на първата срещната жена. На следващата вечер сънува роднината ни, прегръщала я и й благодарила, казала, че вече не й е студено.

# 639
  • София
Можеш ли да го разпиташ в какъв контекст ги сънува? Какво правят? Какво говорят? Щастливи ли са?
Да сънуваш жив, вече починал човек обикновено означава, че ще видиш някого, който не си виждал отдавна. Аз мисля, че понякога починалите ни близки искат нещо да направим за тях, нека баща ти отиде в църквата да поръча литургия за тях, да им четат имената, да отиде на гробищата, да запали свещ и да подаде нещо в тяхна памет. А може той отдавна да не се е сещал за тях, да е обещал да направи нещо за тях приживе и да е забравил. Въпроси много, ако можеш го разпитай за да мога да и аз адекватно да реагирам. Възможно е пък да са били много близки и просто да им липсва, да го посещават в съня за да се уверят, че е добре. Повечето родители силно обичат децата си независимо от възрастта и ако има задгробен живот, вероятно тази привързаност продължава.
Преди години майка ми сънува една наша роднина, която й казал, че много й е студено. После майка ми отиде и купи едно елече и го подаде на първата срещната жена. На следващата вечер сънува роднината ни, прегръщала я и й благодарила, казала, че вече не й е студено.
Значи това което ми е разказвал е, че ги сънува в обикновени житейски ситуации. В смисъл прави нещо с мен или дъщеря ми и те също са там и присъстват и участват в дадените дейности. По-скоро не са нещастни и не искат нищо, а все едно са живи и си продължават ежедневния живот. Бяха му казали да раздаде за баба ми преди години, когато я сънуваше само нея и той го направи, но все пак продължи да я сънува. А сега, откакто и дядо ми почина и него почна да сънува.
От друга страна наистина са били много близки и баба и дядо ми много държаха на семейството и най-вече на децата си.
Пък може би да е за това, че отдавна не е ходил на гробищата. Те са погребани в друг град и ние почти не ходим там, откакто са починали.
На мен лично самите сънища не ми изглеждат страшни, така както ми ги разказва, но той се притеснява, че толкова години поред сънува все умрели хора и че това не е нормално.  Явно все пак това го кара да се чувства напрегнат, защото все ми казва: "Сигурно съм нещо психически зле, щом все се разправям с умрелите на сън."

# 640
Здравейте!Миналата вечер сънувах,че татко предлага брак на мама,а тя приема(в реалния живот са си женени).Но самата сватба в църква и т.н ..мисля,че не я сънувах..само сънувах,че вече са се оженили,но самата сватба със всичките й подробности мисля,че не ги сънувах..Сноши сънувах продължение на този сън,и майка и баща ми отново не присъстваха в съня ми.Сънувах само мен и баба ми в кухнята стояхме,и изведнъж се появи дядо(той почина мин.година) Тя ,когато го видя в съня ми също знаеше,че е починал и се изплаши..виждахме духа му,иначе знаехме,че е починал в съня ми.Ние с нея се чудехме дали ще идват някакви гости..по случай сватбата на майка и татко..и дядо тогава се включи в разговора и ми каза : "Ела да видиш,и аз: какво да видя? И той отваря прозореца и виждаме,че навън е натрупал сняг,и той казва в същия момент,ще имаме гости,и затвори прозореца.После си спомням,че сънувах,че късно вечерта идват там някви гости..или един човек май беше (не си спомням,за съжаление) и беше облечен/облечени в черно.Никога до сега не съм виждала жената,която беше в съня ми,беше голяма колкото майка някъде..и отидохме с нея някъде..охх много ми е мътно,нищо не помня както трябва,и много съм притеснена..родителите ми са в чужбина(татко е тираджия ,майка е с него) т.е нон стоп пътуват..и се притеснявам..Защото знам,че сватба като сънуваш не е на хубаво..а и гостите в черно,и починалият ми дядо,който беше в съня ми...Охх..някой знае ли какво означава..как да го тълкувам?  Confused Sad Cry

# 641
и не си спомням дали присъствам,когато татко предлага брак на мама..всъщност май не съм там..странно,все едно са мноого далече,(иначе са в Англия), а аз просто ги сънувам,без те да ме виждат в съня

# 642
  • София
Мама и тате пътуват, семейство са, но без теб. Чувстваш се малко изоставена и се страхуваш, че ще ги загубиш, което ти припомня болката от загубата на дядо. Например. Има още сто варианти, но нито един от тях не е повод да се притесняваш, че нещо ще сполети родителите ти. Нещо е сполетяло теб и затова се измъчваш и със съня, и с тълкованията му. Живей си живота и се фокусирай върху твоите неща. Нека мама и татко получат правото пак да са младоженци. Hug

# 643
 Hug Благдаря,дано всичко е наред и при тях и тук

# 644
Ако има нещо да се случи, ще се случи така или иначе. Така че няма смисъл да стоиш, да се измъчваш и да тълкуваш. Аз постоянно имам някакви кошмари. Сънувам доста неща, които се сбъдват, за съжаление повечето фатални. Но няма начин такъв е живота и да седна да го мисля няма да го променя. Не се измъчвай, а се радвай на всеки нов ден!
П.С. И на мен, четейки ми идва първо на ум, че ти е мъчно и носталгично за твоите родители.

Общи условия

Активация на акаунт