да си разтълкуваме съня 2

• 102 707
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Неееее, досега не видях да тълкувате съня буквално. Затова питам  Twisted Evil

# 676
  • Пловдив
Неееее, досега не видях да тълкувате съня буквално. Затова питам  Twisted Evil
Шегувам се ти да не се обиди Hug Hug Hug   не знам какво значи това Peace

# 677
И аз се шегувам - темата е интересна.  Laughing

# 678
И аз се шегувам - темата е интересна.  Laughing
И аз същото се питам, но не мога да си отговоря сама, а рядко някой се включва да ми разтълкува сънищата.  Crazy
Относно падането на зъб - отърваване от проблем означава. Ти сама си си отговорила, да беше си прочела поста ... То така ако умираха хора нямаше да има жив човек на земята.
Бебе - ново начало, ама смъркащо кока  newsm78 Помисли си дали не си чула, видяла нещо подобно наяве - филм, история някой да ти е разказал???
Що се отнася за починали хора, като сънувате - отидете на църква, запалете свещ, запишете името да се чете по време на литургията, поговорете със свещеника. Ако ви е близък човека и знаете какво е обичал да яде/пие приживе, купете го и подайте на някого. И друг път като сънувате умрели не се страхувайте от тях, слушайте ги какво ви казват. Те не се появяват току така в съня.
Сънувах свако ми някъде около рождения му ден, той беше починал преди 5-6 месеца, 1 ден преди единия му внук да навърши една годинка, а другите му внуци 5 години. Бяхме седнали един до друг и около нас играеха деца, той се обърна към мен и каза: Съжалявам, че нама да мога да се радвам на внуците си. Аз го прегърнах и се събудих. Никога не сме били близки, но явно аз имам тази способност и той дойде при мен да сподели болката си.

# 679
Аз пък сънувах сън, който съм сънувала и друг път.  Laughing Но този път беше малко по-дълъг и ходих и на други места.  Crazy

# 680
  • Шоколандия
Наскоро сънувах много странен сън. Бях с майка ми в една огромна бяла зала пълна с хора. Нямаше никакви столове, мебели или нещо такова. Само в средата на един  подиум голяма бяла мраморна маса. Върху нея беше поставено нещо като ковчег, само че прозрачно и пълно догоре в вода. По едно време се появи една делегация, качиха се на тази мраморна маса и хората в залата започнаха да си шепнат нещо и всички говореха за Тодор Живков. След малко докараха един мъж (според представите, които имам за Тодор Живков, този нямаше нищо общо с него). Сложиха го на единия край на "ковчега" и започнаха да му връзват всякакви тежести по тялото. По едно време го пуснаха и от тежестите той падна във водата и започна да се дави. Виждаше се всичко от прозрачния ковчег, а хората в залата се радваха. Някой от хората от делегацията сложи сребърна чиния пред лицето му, за да не се вижда как се мъчи. Сънят беше толкова реален, а образът на човека мога да позная, ако го видя. Но със сигурност този едър мъж с кестенява коса не беше Т. Живков.

ПП: Продължението е, че на същата сутрин, като отидох в сервиза да си взема колата в стаичката на монтьора беше закачен портрет на другаря Т. Живков (но тоя път истинския)

Все още този сън ми е в съзнанието, но и така не успях да разбера какво значение може да носи,

# 681
  • ВАРНА
Бебе - ново начало, ама смъркащо кока  newsm78 Помисли си дали не си чула, видяла нещо подобно наяве - филм, история някой да ти е разказал???

зорика,  Hug
Филм ще да е било  Simple Smile . "Забранена любов" гледах и там една кока, едно чудо  Crazy

# 682
Снощи сънувах, че съм бременна и ще раждам, даже ми изтекоха водите, усещах бебето в корема си, но си стоях в къщи и все нещо ставаше, че не тръгвах з аболницата, дойде линейка, но ми казаха, че е рано, и си тръгнаха, след далго чакане и много притеснения от моя страна дали бебето ще е добре, без вода около него отидох в болницата, но и там ме размотаваха.... събудих се....

Някакви идеи какво значи това? newsm78

# 683
  Булечка, планирате ли второ дете?

# 684
А аз снощи сънувах истината...тоест такава ситуация, която е едно към едно с реалността - не че се е случвала, но съм 100% убедена, че ако се случи - ще е точно с такъв сценарии.

# 685
  • София
Снощи сънувах, че съм бременна и ще раждам, даже ми изтекоха водите, усещах бебето в корема си, но си стоях в къщи и все нещо ставаше, че не тръгвах з аболницата, дойде линейка, но ми казаха, че е рано, и си тръгнаха, след далго чакане и много притеснения от моя страна дали бебето ще е добре, без вода около него отидох в болницата, но и там ме размотаваха.... събудих се....

Някакви идеи какво значи това

Бременност-някаква грижа,тегло,трудност...

# 686
 Булечка, планирате ли второ дете?

Да, мислим по въпроса!!!

(Но вчера сутринта ми дойде, не съм бременна, поне за сега)

Бременност-някаква грижа,тегло,трудност...

Мдаааа, мерси, но вече всичко се нареди!!!

# 687
Но вчера сутринта ми дойде, не съм бременна, поне за сега)[/size][/color]

Усетила си, че ти идва насън, затово си сънувала, че ти изтичат водите.

# 688
  • София
Напоследък доста често сънувам влакове и как седя и чакам влакове, за да пътувам нанякъде. Какво ли може да означава. От малка не съм пътувала с влак, а последните седмици през нощ все пътувам ли пътувам насън...

# 689
  Може би се усещаш в застой?

Общи условия

Активация на акаунт