Коледни инициативи на ДБМ

• 65 680
  • 892
  •   1
Отговори
# 480
  • пловдив
От името на lavender имам питане, дали нанякой все още му трябват шишарки, има в наличност и ако някой иска ще му прати  Peace

Момичета, страхотни сте и се подготвям за пазар от сега  Mr. Green

може ли за пловдив  Praynig

# 481
  • София
от къде си купи табелките?

От базар "Илиянци", база 1, до Мола има друг закрит "Китайски" мол. По 2лв е бройката.

# 482
  • Русе
Усмихнете се новия ден с Една велика песен,с прекрасен текст и нека любовта към децата сътвори вълшебства във вашите ръце Heart Eyes

# 483
# 484
gudzy, кажи си мнението  Praynig да правя ли такива свещници? http://sourire.snimka.bg/hobby/za-koledniya-bazar.441643.15869450

# 485
  • София

Е, не, тези са страхотни, как ме е яд че пак ще изпусна русенския базар и твоите зайци. Баба ми не успа да се справи само по картинка и с обясненията които даде, пък свекърва ми в събота работи в Исперих и няма да може да прескочи до Русе да вземе. Но догодина с двете бебета под ръка ще се заредим първи на базара и ще ти изкупим производството.

# 486
От името на звено Русе към ДБМ,искам да ви уведомя,че ние освен коледен базар,организираме и благотворителен търг,чиято цел е набиране на средства за закупуване на кувьоз и медицинска апаратура за ДМСГД Русе и ДДЛРГ "Св. Иван Рилски" в с.Брестовица. Търгът ще се проведе на 24 този месец.
Хиляди благодарности на всички вас,които ще ни подкрепите с изработени от вас изделия за търга и коледния ни базар!  bouquet

# 487
  • край Дунав
http://skorpions.snimka.bg/tapestries/podgotovka-za-koleden-bazar-2009.440201
от началото до края-в суров вариант и вече готови бродерии и такива неща

# 488
От името на звено Русе ..........

Моят скромен принос към вашия търг.

# 489
Уау, Бабче!  Shocked
Страхотно е! smile3501 smile3501 smile3501

# 490
Бабилиа, уникално е!!! И аз ще вмъкна нещо Сега покрай Тази грипна епидемия детето си е вкъщи и не мога да уча, та си запълвам времето... Wink

# 491
 Shocked Бабилия и thunderbird, ненадминати сте. Уникални неща правите, очите ми останаха наистина.   bouquet

# 492
Браво на всички за чудесните неща,които сте направили   bouquet
 skorpion , Бабилия и thunderbird,наистина много красиво   bouquet
Бабилия,я светни това какво е -книга,албум или кутия?.
С FIMO  ли я направи или с др. технология?
Аз подготвих да ви покажа едни снежковци,та питанката ми е :
Остана ми само розов и лилав полар,от синия имам за още 2-3 снежковци,та да продължавам ли да правя в тези цветове,защото за сега не мога да намеря бял или да се ориентирам към нещо друго?
Тук е момента да благодаря на   skorpion ,че се отзова и ми изпрати шишарки Hug

# 493
Момичета, харесах тези висулки за украса на елха, но с моят лош английски, че и с помоща на преводача, не успя да ми се изясни процедура. Моля, ако някой от Вас ги е правила или успее да разбере къде се зашиват/лепят, за да се получи тази пухкава и лека форма да ми пиши  Praynig

# 494
   Момичета , прекрасни неща пак сте показали , много моля ако е уточнена дата за Базара в Бургас да споделите ! Благодаря  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт