Коледни инициативи на ДБМ

• 65 016
  • 892
  •   1
Отговори
# 690
Красоти,красоти,красоти  bouquet  bouquet  bouquetБраво момичета,невероятни сте Hug
При мен започнаха вече да пристигат готовите неща и само гледам и се радвам,като малките деца Mr. Green
Искам да помоля всички,които ще пращат по пощата да го направят днес или утре най-късно,за да може в петък да са тук нещата Praynig
Срещата за събиране на сувенирите е на 5.12 /тази събота/ от 10.30 до 12.30 ч. в Арена Младост на втория етаж на многото маси,най-шумната компания ще е нашата Crazy
телефон за всеки случай 0878 52 19 87-Вера

# 691
И тук да покажа какво сътворих с помоща на Гуди и Джорди99!  Heart Eyes
http://zdrmail.snimka.bg/hobby/koleden-bazar-dbm-2009g.432159.16192403

# 692
Момичета, искам да си купя нещичко от коледния базар, но защо няма във Варна?
Има ли възможност да си купя нещо от софийския или бургаския базар онлайн (когато започнат де)  Embarassed

# 693
Момичета, искам да си купя нещичко от коледния базар, но защо няма във Варна?
Има ли възможност да си купя нещо от софийския или бургаския базар онлайн (когато започнат де)  Embarassed

Във Варна няма доброволци на ДБМ  и затова и няма да има коледен базар от името на ДБМ.На втория ти въпрос не мога да отговоря.Евентуално момичетата от София и Бургас ще го направят.

# 694
  • Бургас
А аз искам от софийския базар да си купя, че се Флюбих в едни красоти оттук  Whistling

# 695
Срещата за събиране на сувенирите е на 5.12 /тази събота/ от 10.30 до 12.30 ч. в Арена Младост на втория етаж

сменили сте явката или е печатна грешка?

# 696
  • sofia
Срещата за събиране на сувенирите е на 5.12 /тази събота/ от 10.30 до 12.30 ч. в Арена Младост на втория етаж

сменили сте явката или е печатна грешка?

Сменихме мястото,да.По много съображения Peace

Он лайн продажби няма да има.Ако организтора(координатор по град)реши да запази нещо и да ти изпрати става.Но това пък зна4и всеки да по4не са си "заплюва" по нещо  и ще стане неприятно за останалите.......Правено е преди години след свършването на базара и така е по-коректно за вси4ки.

За София няма да е възможно поради натовареността на моми4етата не само около тази инициатива,но и поради други съображения Peace
МОлим за разбиране. Hug

# 697
  • Бургас
За "онлайн-пазара" предполагам, че беше идеята на майтап само - а аз наистина съм си харесала неща, но осъзнавам, че първо това е ангажимент за някого и това не е редно, и второ - така би се загубил смисъла (и асортимента) на самия базар  Peace Макар че идеята все пак е да се продадат нещата и да се съберат парички за каузата, а кой и откъде си е купил, не би трябвало да има голямо значение. Ни така, ни онака общо взето  Mr. Green Аз ще си ги гледам само на снимки нещицата  Flutter

# 698
  • София
Защо така разсъждаваш? Аз миналата година си накупих доста неща от останалите от базара. И много си ми харесват, едно от които е тази шапчица за Габи, която тя носи цяла зима, тази година ако не намеря по-хубава на новия базар, пак ще носи нея Simple Smile

# 699
  • София
Момичета, ако още има нужда от продавачки за базара в София, имам момиче, което с удоволствие ще помага, колкото е нужно.

# 700
  • Бургас
Защо така разсъждаваш? Аз миналата година си накупих доста неща от останалите от базара.
Разсъждавам за случая, ако се купуват нещата ПРЕДИ базара, а не след това  Peace И съм сигурна, че това, което си харесах няма да е от непродадените и няма да мога да възползвам от онлайн-оферти (ако има)  Mr. Green
Пу-пу, че хубава манекенка - да ти е жива и здрава  Hug

# 701
Може малко да се изцепя, но ми е за първи път и да попитам...направих малко картички, трябва ли да ги опаковам в пликчета? Върти ми се в главата, като съм купувала мин. години от базара, че са опаковани нещата и са със спец. стикерчета. Затова питам... Embarassed Извинете за невежеството.
А тези бродирани красоти са страхотни. Мин. година имаше подобни картички, купих уж да раздавам, но си ги пазя у дома- много красиви, просто впечатляват, като ги гледам и си представям как са направени- с търпение и любов  Hug

# 702
Ето още няколко ангели хранители - http://s866.photobucket.com/albums/ab230/unicusbulgaria/angels/? … rent=2bf83146.pbw.
Само белият един не е от рециклирана хартия. Другите са с аромат на канела, отпечатъци от листа от боб, хербаризирани цветя, злато, звездички, с ореолче, малко коледни мотиви и т.н.
Остават ми още 2, за да достигна заветната бройка 13.

# 703
  • пловдив
Филийка възхитителни са  omm
Tsuff предварителната среща се прави именно за да се опаковат нещата и да им се наслагат стикерчета, от които е видно за каква кауза се прави базара. Ако все пак опаковаш картичките си предварително, ще е прекрасно защото ще спестиш време на момичетата.
Що се отнася до притеснението ти че ще се "изцепиш" намерила си точното място  Joy
това е темата в която да се изцепваме с въпросчета, за да може на базара да блеснем максимално
 Peace

# 704
antom,благодаря ти, много мило. Ще се постарая значи, да ги сложа в пликчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт