Коледни инициативи на ДБМ

• 65 016
  • 892
  •   1
Отговори
# 705
  • пловдив
Момичета не мога да се въздържа и да не напиша два мои любими цитата

"Една от най-великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде правено, е това, което правим за другите."
"Когато изпълваш живота на другите със светлина, не може да не бъдеш озарен и ти."

Тези дни  Пловдив е залят със светлина!

Благодаря на Мери Попипнз, rakovinkata,  Thunderbird, Трапезица, Веси 78, evro, които тези дни ми изпратиха огромните си сърца чрез прекрасните неща, които са направили за базара!  Two Hearts

# 706
Здравейте момичета, бих могла да се включа  скромно в Коледния базар с няколко 3-литрови купи, няколко свещника и бутилки шампанско. Моля да ми отговорите ако има нужда от тези неща и биха свършили работа за целите на базара, да ги донеса подходящо пакетирани. Снимките правих много набързо, можеше да са и по-качествени.

# 707
  • пловдив
idra прекрасни неща си направила  Hug само пиши от кой град си за да ти отговорят момичетата които са най близо, освен ако ти предварително не си предпочела определен базар  Peace

# 708
някой ще ми пише ли иска ли мойте венци че в събота мисля да ги пускам, ако ги искате. утре  и дргу неща ще донаправя.малко са но от сърце

# 709
... само пиши от кой град си за да ти отговорят момичетата ...
Извинявам се, че съм пропуснала, става дума за София.

# 710
Моля всички продавачи,ако могат да дойдат в събота в Арена Младост за да обсъдим някои неща за самия базар Praynig

# 711
  • Варна
Извинявам се, че и аз ще се "изцепя", но досега не видях крайните срокове за изпращане на творенията за другите градове, освен за София, който съм изпуснала. 

Мислех да пратя някои неща към Русе, но се опасявам да не съм закъсняла и за там. Става въпрос за украсени с мъниста шишарки, няколко венци, крушки и 1-2 квилингови картички.

# 712
  • Пловдив
Извинявам се, че и аз ще се "изцепя", но досега не видях крайните срокове за изпращане на творенията за другите градове, освен за София, който съм изпуснала. 

Мислех да пратя някои неща към Русе, но се опасявам да не съм закъсняла и за там. Става въпрос за украсени с мъниста шишарки, няколко венци, крушки и 1-2 квилингови картички.
Не си закъсняла, Русе, Бургас и Пловдив сме на 19 и 20 декември, избираш си град и пращаш Peace

# 713
  • Русе

Изобщо не си закъсняла Mr. Green Базарът ни ще е на 18,19,20 декември,така че много ще ни зарадваш ако ни пратиш това,което си направила.  bouquet  bouquet  bouquet Ако искаш,ще ти дам адрес на лични Grinning
  Днес получих покана за колет от още една мила и прекрасна дама от Варна,която не пише тук във форума.Горя от нетърпение да го взема и видя какво е измайсторила.

# 714
  • Варна
 Днес получих покана за колет от още една мила и прекрасна дама от Варна,която не пише тук във форума.Горя от нетърпение да го взема и видя какво е измайсторила.

За съжаление това са само стикерите за базара. Тази година май ще си остана само с това  Sick

# 715
  • Русе

За съжаление това са само стикерите за базара. Тази година май ще си остана само с това  Sick
А,миличка,не е от теб колета Hug  Освен ако не си се прекръстила на Михова Laughing.А помоща ти за стикерите е повече от достатъчна....,за което отново и отново ще ти благодарим Heart Eyes  bouquet

# 716
  • край Дунав
Добре де, по-рядко влизам в темата ама И ВЪВ ВИДИН ЩЕ ИМАМЕ БАЗАР!!!!!!!Даже нашия започва на 11 вечерта в МОЛ Видин и ще продължи цяла седмица. По време на коледната инициатива ще имаме детски представления всеки ден, танци от групи с различни стилове, рисуване на коледни картички, децата от домовете в региона щше са ни на гости - задължително! ..........и такива други радостни неща, ама  И НИЕ СМЕ ХОРА давайте насам красоти  Mr. Green  Която пожелае може да ни подкерпи /да пише на лс за адресче/ Peace

# 717
  • Варна
Добре де, по-рядко влизам в темата ама И ВЪВ ВИДИН ЩЕ ИМАМЕ БАЗАР!!!!!!!Даже нашия започва на 11 вечерта в МОЛ Видин и ще продължи цяла седмица. По време на коледната инициатива ще имаме детски представления всеки ден, танци от групи с различни стилове, рисуване на коледни картички, децата от домовете в региона щше са ни на гости - задължително! ..........и такива други радостни неща, ама  И НИЕ СМЕ ХОРА давайте насам красоти  Mr. Green  Която пожелае може да ни подкерпи /да пише на лс за адресче/ Peace

Не сте обявени в списъка с базарите, иначе и на вас щях да изпратя стикери  Embarassed

# 718
Дали може и аз да се включа с една изцепка?

Имах огромното желание да направя коледни картички за базара, но по ред причини не успях. Иска ми се поне да помогна с опаковането утре. В колко часа е срещата в Арена Младост?

Ще се радвам поне там да бъда полезна.

Усмихвайте се, животът е по-хубав, когато околните ни топлят с усмивки Simple Smile

# 719
  • пловдив
kari4ka мисля че питаш за това
 gudzy е отговорника и е дала и телефон за всеки случай  Peace
....
Срещата за събиране на сувенирите е на 5.12 /тази събота/ от 10.30 до 12.30 ч. в Арена Младост на втория етаж на многото маси,най-шумната компания ще е нашата Crazy
телефон за всеки случай 0878 52 19 87-Вера

Общи условия

Активация на акаунт