Коледни инициативи на ДБМ

• 65 016
  • 892
  •   1
Отговори
# 720
Дали може и аз да се включа с една изцепка?

Имах огромното желание да направя коледни картички за базара, но по ред причини не успях. Иска ми се поне да помогна с опаковането утре. В колко часа е срещата в Арена Младост?

Ще се радвам поне там да бъда полезна.

Усмихвайте се, животът е по-хубав, когато околните ни топлят с усмивки Simple Smile

Здравей, утре ела в Арена МЛАДОСТ, между 10:30 и 12:30 и ще дойдеш с нас да опаковаме   bouquet

# 721
Верче,а аз дали ще мога да донеса сурвачките направо на базара,че не знам дали ще успея утре да дойда?

# 722
Пак аз...намерих пликчета за картушките, а по принцип избирате ли какво да се включи в базара или всичко, което се донесе се пуска в продажба? Не знам дали това, което съм направила е достатъчно хубаво, затова питам... Embarassed

# 723
Ето и последните ми видове картички. Снимах си накуп със светкавица и в пликчетата им. Не се вижда къде има 3Д ефект на снимката, ама карай Laughing
Омръзна ми да правя само коледни картички, та направих и малко за рожден ден Laughing

обща бройка на всички картички, ако не се лъжа са 53 бройки за София. Имам 8, които са ми без найлонче, купих един размер, а се оказа, че не става Embarassed

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 23:13 от laguna

# 724
  • пловдив
 k_savova стикерите пристигнаха в Пловдив  Hug Hug Hug

# 725
  • Sofia - TelAviv
Срещата за събиране на сувенирите е на 5.12 /днес/ от 10.30 до 12.30 ч. в Арена Младост на втория етаж на многото маси,най-шумната компания ще е нашата
телефон за всеки случай     -  0878 52 19 87-Вера

# 726
  • София
Здравейте! Изпуснах срещата, но заявявам своето желание да помогна с труд, транспорт или каквото друго се сетите за човек, който няма таланта да измайстори нещо, нито пък разполага особено с лично време.

Gudzy, очевидно тази година ще трябва да се наредя на опашката на щанда от занни зори, за да си накупя твои неща, за да не стане като миналата година с комплекта с рамката.

P.s. Аз да кажа, че картината, която купих на миналия Коледен базар създава толкова уют в моя дом, че направо се чудя как съм я гледала тази празна стена преди това.

# 727
Хубави неща! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 11:06 от pralina

# 728
  • край Дунав
 k_savova ,  Joy  споко! Май съм била много сериозна-имаме малко стикери от мин год и ще се справим, ама писах за всеки сл, ако някоя реши да помага със сувенири и на нас! Иначе ние сме "железни" ограничихме спането за сметка на красотите и няма да изложим ДБМ!  Peace

# 729
  • sofia
МАЛКА 4аст от събраните днес сувенири Hug

http://lavenderosi.multiply.com/photos/album/66/Koleden_bazar_2009

Забравих да снимам на Фукла венците,УНИКАЛНИ са #Crazy

# 730
  • Бургас
Бургас продължаваме да събираме красоти- всеки който има желание да ни подкрепи е добре дошъл Hug
Не отказваме и може дори готови неща направо в деня на Базара да се донесът  bouquet

# 731
Мерси, Роси, радвам се, че сте ги харесали.

# 732
Ето ме и мен след леко интернет нямане Mr. Green
Искам да благодаря на всички,които направиха тези невероятни красоти,на тези,които помагаха за опаковането    bouquet  bouquet  bouquet
Довечера най-вероятни ще видите много малка част от красотите по новините на БТВ Peace
Надявам се до довечера да успея да пиша на лични,на тези,които са ми писали Crazy

# 733
до коя дата трябва да се изпратят нещата за Пловдивския базар,за да се организирам по добре

# 734
  • Пловдив
до коя дата трябва да се изпратят нещата за Пловдивския базар,за да се организирам по добре

До 10.12.2009г. Благодаря за помоща  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт