Коледни инициативи на ДБМ

• 65 696
  • 892
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Прекрасни са ангелчетата, толкова са сладки Hug

# 436
  • София
jujavka, ангелчетата са много сладки!
mery_poppins1, теб отдавна съм те признала за Майстор с главно М! Нямате ли си наблизо парк, там е пълно с шишарки?
thunderbird, страхотни Дядо Коледовци правиш! Не бих познала, че са правени ръчно.
Bobolina, много са хубави играчките ти!
laguna, картичките ти са още пред очите ми!
Момичета, всички творите прекрасни неща. Нямам търпение да ида да си купя нещо от коледния пазар.

# 437
Здравейте момичета  Hug
Чудесно е всичко, което правите. Много сте талантливи.
Аз много исках да се включа, но за съжаление няма да успея. Така ме е стиснало за гушата ежедневието .... Почти нямам свободно време, дори в почивните дни ми се налага да работя. Е, поне като клиент ме бройте.
Включвам се в темата понеже попаднах на това http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=20480 Човекът прави стъклени лебедчета от отпадъчни материали. Не ги продава, подарява ги. С малко фантазия биха станали хубави украси. Може би ще влезе в работа за момичетата, които творят за Софийския базар.
 Hug Hug Hug

# 438
  • Русе
•hrisy• ,Страхотен линк....  bouquet
Дали човекът би се съгласил да направи бройки за базарите?Мисля,че не е необходимо да се доукрасяват,прекрасни са,единствено си ги предстваям залепени на стъкло,леко оцветено в синьо,с няколко стъклени декоративни камъчета наоколо и местенце за чаена свещ....голяма романтика Crazy Grinning

# 439
•hrisy• ,Страхотен линк....  bouquet
Дали човекът би се съгласил да направи бройки за базарите?
Писах във форума да видим какво ще каже..

Аз пак да попитам, на някого не му ли се украсяват пет броя крушки и още толкова шишета от натурален сок.  Не мога да се справя с това. (уж една жена прояви интерес и повече не писа) Ако има някой ще му ги харижа всичките...

# 440
момичета, знам, че темата ни е за друго, но един от младежите, иска да рисуваме по стъкло, събира и бутилки, голям творец е, ако някой има излишни бои за стъкло да свирка, или поне ми дайте насока какво да му купувам.
Кате, бавп те много с платовете, но не мога да смогна да ида до майка и, ще се опитам до понеделник да ти ги пусна, извини ме, че предложих нещо а сега го бавя Tired

# 441
Ще правя свещници на дървена подложка, но сега не мога да покажа. Не знам за кой базар да ги пратя, нъде има най-голяма нужда?

# 442
Ще правя свещници на дървена подложка, но сега не мога да покажа. Не знам за кой базар да ги пратя, нъде има най-голяма нужда?
Пу за София Mr. Green
Страхотни сте момичета,надявам се и аз скоро поне малко да се отсрамя Crazy

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 10:15 от gudzy

# 443
  • Варна
Здравейте от мен. Новичка съм. Досега само ви гледам и ви се възхищавам. Ама сега не се сдържам и се включвам.

Е, извинете ми мили мами, ама аз не видях едно нещо, което да не ми хареса, или да не ми допадне.
Имате едно голямо от мен.
Продължавайте в същия дух и нека ви е спорна работата.
Аз също обичам да правя разни нещица. Обещавам в скоро време да снимам това, което съм измайсторила до момента и да ви се похваля.
Радвам се, че както се казва "Намерих си сродни душици!"
Ще следя темичката с интерес, че толкова идейки ми вкарахте в главата. Струва ми се че двете години майчинство няма да ми стигне, ако взема да правя всичко. Joy

Приятна събота и неделя от мен засега... Hug Hug Hug

# 444
Пу за София Mr. Green
Страхотни сте момечета,надявам се и аз скоро поне малко да се отсрамя Crazy
Твои са  Grinning, днес вечерта ще покажа.

# 445
Имам няколко въпроса за плетените камбанки от найлонови торбички. Можете ли да ми кажете някаква ориентировъчна бройка (за да имам цел)? Мислех си, че могат да се напръскат с нещо блестящо, но не се сещам какво да използвам. Някакви идеи?
Някой да се сеща за лесна схема на нещо друго което може да се изплете на 1 кука (2 мм кукичка)?

# 446
# 447
Здравейте!

Направих няколко фибички за базара, ако ги харесате мога да направя още Simple Smile
http://anchett.snimka.bg/other/felt.440458.0.big

Поздрави   bouquet

# 448
Здравейте!

Направих няколко фибички за базара, ако ги харесате мога да направя още Simple Smile
http://anchett.snimka.bg/other/felt.440458.0.big

Поздрави   bouquet
Фибичките са много хубави. Винаги като ходя да си купя нещо от базара, се оглеждам за фибички за дъщеря ми. Много красиви и оригинални модели правите, момичета.

Аз пускам няколко мои неща от снощи. Чакам критиката ви, че нещо не съм в кондиция, нямам ни време, ни желание за да правя каквото и да било. Ако ви харесат обаче, ще се напъна за още малко. На мен музата ми идва, когато вече няма време Rolling Eyes

От тук до края:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/36#photo=29
Поръсени са с брокат, но на снимките не излиза /представете си го Mr. Green/

# 449
  • пловдив
mimes лично на мен много ми харесват и изхождайки от това, че за стената се правят по малки неща, смятам, че е добре да се "напънеш оше малко"  Joy Hug Hug
Ягодов сладкиш и фибичките ти са супер, продължавай смело
listo аз ползвам спрей за джанти - има сребърен и злътен, не прави плътно покритие, но става с много интересен отенък
Усмихнат и изпълнен с творчести подвизи ден момичета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт