Изгарящо желание!Лудост ли е?!

• 24 084
  • 389
  •   1
Отговори
Доживях и аз да се запиша като гост!Срам ме е от себе си!
Никога не съм одобрявала подобен тип отношения, но ето че ми се случи и на мен!
Имам сериозна връзка от три години. Всичко е наред между нас, но той отсъства по много време, което по принцип никога не е било проблем...досега!
От година и нещо, човек от неговото семейство - братовчед..ох, боже не знам как да го напиша!Нищо никога не е имало между нас, освен онова изгарящо чувство н астраст!Онази тръпка и покосяване на коленете, свиването на стомаха!Боже ще полудея!
Винаги сме се държали на дистанция,защото знаем че ако останем сами, ще направим грешка и ще ни се услади навсичкото отгоре!
Една вечер излязохме само двамата с ясното намерение да се изясним и да решим какво ще правим!Ами решихме с размума си едно, но устните му, моите...уханието му, ръцете му..Господи, откога не бях изпитвала нещо такова!Но спряхме!Спряхме се с много усилие!
Оттогава не сме се виждали, той ме отбягва!Но аз не   мога да спра да мисля!Знам че ме отбягва, защото и с него е така!Каза ми, че не иска да се виждаме насаме..Ще полудея!Направо се върнах на 17години!
Обичам мъжа си!Искам да съм с него!Нямам забележки!Но просто тази страст!Убива ме!Не искам да ставам смешна!Не искам да се унижавам...Знам, че той нищо няма да каже на мъжа ми!Знам, че не ме изпробва!
Но искам да го видя!Искам го!Желая го !Ужасно много!И ми е много гадно и тъпо!
Какво да правя?Вие изпадали ли сте в такава ситуация!
Изрод ли съм!?

# 1
Така или иначе, всичко ще си остане в семейството  Mr. Green

# 2
Не , не си изрод! Ако не можеш да устоиш на страстта, то поне я изживей . Ако продължаваш да и се противопоставяш, тя никога няма да те остави на мира.

# 3
Не си изрод. Просто не си с "правилния" човек, а не искаш да си с "правилния", за да не нараниш "неправилния", но това наранява теб.

Какво да правиш? Не знам. Имаш различни възможност - оставаш и продължваш, както досега, разделяте се и ти се хващаш с брат'чеда, разделяте се и търсиш трети (по-точно четвърти Mr. Green) човек. Ти избираш  Wink

# 4
Така или иначе, всичко ще си остане в семейството  Mr. Green
Joy Joy Joy
Не знам дали е страст или тръпка по забранения плод.

Ти си знаеш

# 5
Не можем да се разделим!Не искам!Всичко, което сме градили досега да серазпадне!Не!
Не мога да се отдам на страстта, защото той не иска да се виждаме насаме!Чувствам се ужасно!Като някаква натрапница,за него, т.к. сега ме отбягва!Но знам, че ме отбягва, защото и на него му е гадно, а не защото не ме иска!
Ох, направо ще полудея!Не мога да отида до тях, не можем да се видим навън!И да се натискаме като децата по барче и в нас не искам, там са всички неща на мъжа ми, нашето легло!
Ужасно е хора!Не гопожелавам на никого!Но въпреки всичко е толкова сладко!Той ме кара да се чувствам жена!Желана и красива!
Защо ме отблъсна!?Тъпо ми е ?Все някога ще се видим и тогава...ще се червим като виновници ли?!..
Искам д аму се обадя, но вече опитах по скайп и с няколко смса, не иск да се виждаме!Чувствам се много объркаана!Ами ако все пак някой ден стане нещо между нас!?Любовници ли ще сме!?Ами ако ни хареса..

# 6
Човекът явно се опитва да прояви някакъв разум, в смисъл досетил се е какво сте натворили и иска да се измъкне навреме. И аз така бих направила на негово място. Simple Smile

# 7
На колко си години?  Thinking И аз имах подобна история,но се отказах от авантюрата Stop Всъщност човекът,който ме привличаше не беше по -привлекателен от приятеля ми,нито по -умен,най-малкото свестен,но както казаха момичетата-забранен плод. Няма как да имаш всичко,винаги си го повтарям,когато съм изкушена  Peace Избираш или авантюра-главоболия,чувство за вина,интриги,криеници,сърдечни проблеми,евентуално накрая от два стола на земята Whistling или сигурност с мъжа до теб,но пък чувството за нещо неизживано  Hug

# 8
Ох, мацки не знам!Знам, че решението е да спрем!Но не мога да спра да мисля за него!Те са много различни, не бих могла да ги сравня!И двамата са красиви, но по различен начин!
Искам го!Не искам да спирам!Не искам!Желая го!Знам, че и той мен!Божкеее!Какво доживях!
Не е истина просто!Тъкмо си мисляех, че всичко се е наредило в живота ни!Само едно бебе ни липсва!..И сега това!Срам ме е!Искам пак да ме докосне, да ме целува, да го усещам!Ужас!Много съмзле!Не искам да спирам, което е най-лошото!Много тъпо сега съм като някаква лепка!Мразя лепки!
Не съм на 20 години за всеки случай!Приближавам трийсетте!Но исля, че възрастта не е от значение в такива ситуации!

# 9
Хммм....няма да спреш да мислиш докато не получиш това, което искаш....)
Така че....намери начин да се срещнеш с въпросният човек, не може да те отбягва вечно. )
От там има два варианта, минавате само с един път.....или продължавате...)

# 10
Ако нещата стояха в ситуация "чук и бег", нямаше да е така стршно!Обаче, ситуацията може да се превърне във връзка, което го плаши него!В смисъл не че не иска, обаче не трябва и съм съгласна с това, но сърцето ми, тялото ми, мислите ми са все при него!
Не мога да живея така!

# 11
Как да намеря начин, като ме отбягва?А аз не искам да се натрапвам?!Не мога да го преследвам!Глупаво е!Просто не знам!Не знам какво да правя?!

# 12
  • Варна
Не разбрах? Ти искаш ли го или не? Ако го искаш, какво точно искаш- "чук и бег" или връзка, или...... ? Май те тресе треска и изобщо не знаеш какво целиш. Разбирам те, случвало ми се е. Wink Искаш си връзката с приятеля ти, но искаш и него и после..... каквото сабя покаже? Не става, мила, само ще се набуташ в някакъв ад. Не е ясно дори, дали ще си струва. Проблем ти е, защото не знаеш какво точно да избереш. Когато ти се избистри картинката и приемеш, че той наистина е решил да не те чува повече и че има намерение да удържи на решението си, сама ще се спреш. Сега все още имаш надежда за изпепеляващи и страстни мигове заедно и се люшкаш между крайности. Дай си време, на него също.

# 13
Честно казано май "хем боли ,хем сърби,хем драго ми е" е положението ти. Не ми стана много ясно какво по-точно искаш. Не искаш да се разделиш със съпруга,но не искаш и да забравиш за братовчеда. И да се видите -какво? КАкво има да изяснявате след като от километри личи,че ТИ искаш да си легнеш с него. А от постовете ти става ясно ,че и това май не те устройва.  Аз лично не съм много сигурна до колко братовчеда ти е супер навит. Ако наистина е така и все пак е решил да се отдръпне-браво. Мисля ,че малко мъже биха реагирали по същия начин на негово място.
По-скоро ми се струва ,че иска да те разкара тактично,ама може и да греша. И в двата случая се възползвай от ситуацията-опитай се да го забравиш. Стегни се малко. Престани да си го представяш и да фантазираш за него.
П.С. А постовете ти наистина са доооооста страстни.
П.С. 2 Северина ме е изпреварила Peace

# 14
Не знам и аз какво искам!
Искам да имам и двете неща!
Проблемът е, че ако е за еидн път ок, обаче ако не искаме да спрем после, ако ни хареса!Тези мишешки истории на криеници не са нито в моя, нито в неговия стил!
Да, трябва да се стегна, ама не е лесно!Като съм сама и само това си мисля!
А той...Може и да иска тактично да ме разкара,а може и той да се чувства като мен..Той твърди, че е второто. Може да го твърди, за да не ме обиди!Но защо тогава ме запали толкова?За удоволствие!?За да ме пробва какво?!Знае, че няма да е честно да ме разведе?!Знае, че обичам мъжа си!Знам, че няма да ми направи мръсно!Само, че е явно може да се контролира повече от мен!
Имам чувството, че ставам смешна!Не искам да ставам за смях, като някаква глупачка!Искам просто да съм поне малко с него, още веднъж..Не искам да му пиша и да го занимавам повече със себе си!Аз също имам гордост и достойнство!Но не знам какво ми става?!

Общи условия

Активация на акаунт