Изгарящо желание!Лудост ли е?!

• 24 091
  • 389
  •   1
Отговори
# 375
Немо, братле, наблизо ли си, да пийнем по кафе?  Wink

Да ти поплача на рамото ли ?!  Cry

Ей сега като закатанчат темата ...  Simple Smile

# 376
  • sofia
Немо, не се бъзикай с такива работи.....айде по-сериозно  Stop

# 377
Подигравайте се вие, ама като ви застигне. Да не можеш да спиш, да ядеш, да работиш...пожелавам ви да ви се случи, но не от злоба.
Любовта може да трае час, дори миг, но независимо от това  its fucking great.

# 378
Трещерица, мъже, не им обръщай внимание, то и да им се случи няма да си признаят, ама как изглупяват в такива моменти... не е истина.  Grinning

# 379
  • Варна
За каква любов говорите? страст, както е видно то ника и, спомемнава единствено за физическо привличане и желание. Не говори изобщо за чувства. А когато ги има, нещата стават доста по различни. Съответно и съветите ни биха били други.
В случая, подтискането на плътското и вслушването в гласа на разума е най-безопасното поведение.

# 380
Подигравайте се вие, ама като ви застигне. Да не можеш да спиш, да ядеш, да работиш...пожелавам ви да ви се случи, но не от злоба.
Любовта може да трае час, дори миг, но независимо от това  its fucking great.

Трещи !
Благодаря за пожеланието  Peace но тъй като през живота си съм имал доста 'чувствителни жени', които са се интересували само от техните чувства и желания и 'тръпки' имам такъв имунитет че прилагам успешно съветите на Северина доста преди да ги прочета тук !!

Иначе мерси !!  Peace

Офффъ !!  ooooh! Забравих че съм болен по братчедките .... опаааа  Embarassed  Mr. Green

# 381
Немо, жега е. Не ти ли спадна тръпката, изтръпването или както го наричаш, в потурите? Още ли си болен? Май стана поговорката'"който се смее другиму, сам попда в беда."

# 382

Трещи !
Благодаря за пожеланието  Peace но тъй като през живота си съм имал доста 'чувствителни жени', които са се интересували само от техните чувства и желания и 'тръпки' имам такъв имунитет че прилагам успешно съветите на Северина доста преди да ги прочета тук !!

Не е въпросът в жените, а втеб. Можеш ли да го почувстваш? Обектът няма значение.

# 383

супер,
няма да спя - повече време за други неща
няма да ям - ще спестя някой друг лев
няма да работя - още повече време за други неща

# 384
За каква любов говорите? страст, както е видно то ника и, споменава единствено за физическо привличане и желание.

То и това не се знае дали е. Някакво самонадъхване и невъзможност да се пребори с факта, че не тя командва парада в случая. След толкова страници, чист инат само прозира.
Един студен душ за освестване добре ще и дойде и малко повече работа.

# 385
За каква любов говорите? страст, както е видно то ника и, споменава единствено за физическо привличане и желание.

То и това не се знае дали е. Някакво самонадъхване и невъзможност да се пребори с факта, че не тя командва парада в случая. След толкова страници, чист инат само прозира.

Добре де, признавам си... аз пуснах темата...  Mr. Green

# 386

То пък сега защото някой ще ти повярва...  Wink

# 387

То пък сега защото някой ще ти повярва...  Wink

Повярвай му, притечи му се на помощ така както си на аватара.  Mr. Green

# 388
Сорри, така както съм на аватара, който ми е подарък между другото, съм готов да помагам само на хора с реална болка в ляво на гръдния кош...  Grinning

# 389
Повярвай му, притечи му се на помощ така както си на аватара.  Mr. Green

pasinet, каква помощ заслужава един блъфьор... единственото, което можете да направите е да ми засвидеталствате вашето уважение за това, че ви разприказвах... сега се омитам за да не ме уважи с вниманието си някой друг... татти примерно...  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт