Изгарящо желание!Лудост ли е?!

• 24 101
  • 389
  •   1
Отговори
# 330
Страст ами ако каже на мъжа ти тогава какво ще правиш ooooh!, защо не отидеш с него

# 331
  • Варна
Ти пък! Нищо няма да каже, трябва да е луд. Или пълен глупак, както предположих по напред.

# 332
Не вярвам да каже, трябва да е пълен загубеняк. Обикновено жените се терзаят в подобни случаи да кажат или - не. Мъжете си траят.

# 333
Не мога да отида с него, защото съм на работа #Cussing out
Мисля си, че няма да му каже, нали затова все пак прекратихме всичко, за да не стане издънка, защо сега нарочно да го прави.Ние не сме се карали, в добри отношения сме и винаги сме се уважавали, като хора, така че едва ли ще му каже, обаче е мнооогооо гузен Mr. GreenЗначи, не се отвратил от мен, а по-скоро му е гадно, че харесва жената на братовчед си Mr. Green
Ще видим как ще се развие действието по нататък..Скоро едва ли ще се видим, така че има време да отлежи виното и после ще видим дали ще се пие или ще втаса..

# 334
страст, въпрос: ти имаш ли идея изобщо какво ще правиш? Или каквото време и сабя покаже, т.е. оставяш нещата на ентропията и собствения им ход?
Ако искаш, като мъжка солидарност го приеми, ама опроделено ми става гадно за мъжа ти, като чета какво пишеш...
Егати братчеда, егати Аполона....  Confused

# 335
В момента нямам намерение да правя нищо.Искам да съм с мъжа си. Но просто се чудя какво ли ще стане и дали ще стане нещо по-нататък.
Ми готин е човека Mr. GreenНе че мъжът ми не е, но както казах преди известно време, са адски различни, няма място за сравнение!Просто и двамата са много готини по своему.

# 336
Нищо не казвам ...

# 337
Find_NEMO много точна картинка - където е текло пак ще тече...  Peace

# 338
Немо, балгодаря че си си направил труда да постнеш картинка, но жалкото е че не ми се отваря.И така не мога да бъда осветлена от твоята поредна гениална констатация Mr. Green

# 339
страст, ти пък какво се връзваш, всеки гледа от собствената си камбанария.  Peace

# 340
Аз спрях да се връзвам на Немо, обаче той все още си вярва Mr. Green

# 341
Немо, балгодаря че си си направил труда да постнеш картинка, но жалкото е че не ми се отваря.И така не мога да бъда осветлена от твоята поредна гениална констатация Mr. Green
Бе да ти кажа, прав е с картинката, дето я е постнал.
Накратко, младоженец, булка и кумовете им от двете страни - кумата до младоженеца, кумът до булката. Снимката е в гръб, виждат се и четиримата. Младоженецът е хванал тайничко с едната си ръка за гъ*а кумата...

Изводи нЕма да правя...  Wink
P.S. Може и да са гости, не кумове, че не са облечени много като за случая... ама подробности...  Mr. Green

# 342

Парашута не ти се отваря, картинката и тя ... лоша раб'та  Simple Smile

Оп !! Нямаше да пиша - сори - не го чети  Crossing Arms

# 343
страст, сексът със съпруга ти как е? newsm78 Той си дойде, ти пак за брат'чеда мислиш newsm78 След време дано разбереш, че сега си проспиваш живота.

# 344
Аха, мерси за разяснението Laughing
Сексът с мъжа ми е супер, не мога да се оплача Mr. Green Heart Eyesвсичко си ми дава човекът, както си го поискам и където си го поискам, ама нА!Искам и с другия...Може би съм ненаситна Mr. Green
Немо, пиши бе, не ми пречиш HugЗабавляваш ме Mr. Green Whistling
И парашута ще ми се отвори има време Whistling
После ще пиша тема: "Отвори ми се парашута Mr. Green"

Общи условия

Активация на акаунт