Изгарящо желание!Лудост ли е?!

• 24 138
  • 389
  •   1
Отговори
# 315
  • sofia
Мерси за информацията, Немо.
.......Бих се побъркал, ако мога да им чета мислите, честно....
Питаш ли нас какво ни е  Laughing

# 316

.......Бих се побъркал, ако мога да им чета мислите, честно....
Питаш ли нас какво ни е  Laughing

smile3532 smile3532 smile3532

Не знам защо постоянно срещам Немо да пише в подобни теми ... и то нападателно  newsm78 Явно , Немо , нещо ти е интересно в тях , въпреки привидното безразличие и цинизъм,който демонстрираш?!

# 317
Здравйте!
И аз имам същият проблем ! Имах връзка с мъж  по- голям от мен със 7 години - връзката ни беше около 2 години. Той беше много красив - със сини очи, имат значение за мен, водеше на различни места, отнасяше се с мен прекрасно, но в един момент ми каза, че той не е влюбен в мен и че ме изоставя - поиска да се разделим! нямах избор! След това срещнах мъжът си ! Той е прекрасен със зелени очи ! Но тръпката по старото гадже все още я има ! не мога да спя и тъгувам за него ! От началото на тази година намерих негова регистрация и си писах с него в сайт за запознанства, като друго момиче! Той ме прие и в неговия скайп. Макар че от време на време ми казва, че му напомням на някой ! Сигурно се досеща, че съм аз ! Канеше ме на срещи, но аз естествено отказвам ! Сега изчезна от скайпа от няколко дни и го няма !Много ми гадно тези последните 5 дни, защото преди се чувствах по -близо до него като виждах , че скайпа му е включе, а сега  ... него го няма ! Къде ли е изчезнал, дали отново се е покрил ? Разбрал ли е , че това съм аз ? Чувствам се ужасно , само който го е преживял знае какво ми е днес на мен !  

# 318
Ох, половината ден мина...
А аз стигнах до извода, че Немо избива комплекси.Явно само тук може, така че не му се сърдете и аз няма да! Whistling
И така, за който не е разбрал - мъжът ми вече си е тука, не е въпроса в липсата на секс!Въпросът е в липсата на секс с определн човек Naughty
И туй пусто желание не минава и не минава!И не само липсата на скс с него, а и контактите ми липсват...Липсват ми разговорите на нашите си теми, за които само ние знаем и разбираме...Липсва ми той..Искам да му кажа, че ми липсва..но вече нямам сили за нищо!
А що се отнася до романа - вие от една случка роман направихте, а пък ако трябваше да разказвам целия си живот, сигурно щеше да бъде поредица от бестселъри Mr. Green
И тъйй сега стоя си тук и гледам скайпа му - онлайн, но нямам никакво намерение да му пиша!Само много ми се иска Mr. GreenНо нали го играя сега, че съм се кротнала и съм се покрила, няма да развалям прикритието Mr. Green

# 319
Божее... и карина се е вкарала в някакви сериали! Mr. Green

"Всичко отминава под това небе, болката отляво- НЕ!"  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=2RY3KmyIPgg

# 320
страст, може би трябва да оставиш всичко на времето. Сега си като обсебена, без значение какво решаваш да правиш по отношение на него. Терзаеш се за неща, които изобщо не са в твоя власт. И така само засилваш чувствата си.
Ако искаш да приключиш тази история, просто насочи вниманието си в друга посока и лека полека ще отслабнат тези емоции.
Хем се измъчваш, хем явно не искаш да сложиш точка на тази история.   bouquet

# 321
 Не знам защо постоянно срещам Немо да пише в подобни теми ... и то нападателно  newsm78 Явно , Немо , нещо ти е интересно в тях , въпреки привидното безразличие и цинизъм,който демонстрираш?!

Ако и да събера цялото си 'безразличие и цинизъм' не бих попитал някого защо пише в тези или онези теми   Confused

Но мога да те попитам следното:

Какво реално би се променило ако  пишех в 'сериозни' теми демонстрирайки стил и компетенетност тип доцент Лозанов например  bowuu ?

А аз стигнах до извода, че Немо избива комплекси.Явно само тук може, така че не му се сърдете и аз няма да! Whistling

Умозаключения на жени в твоето състояние не приемам  Naughty

# 322
Мен ми харесва стила на Немо. В края на краищата какво искате вие - обективни мнения или мъжки клакьори и мажорети...?  Mr. Green
Това си му е виждането на човека - уважавайте го, щом искате и вашите мнения да се уважават... /уф, днеска нещо сериозно го раздавам.../

# 323
Че то ние сме вечно в това състояние - я в някой мъж сме влюбени, я в накои обувки.

# 324
Ми аз не те питам дали ги приемаш Mr. GreenТова е изразяване на мнение WhistlingПък ти си мисли за моето състояние каквото си искаш Laughing
Днес за сведение на Немо, съм изключително добре Mr. GreenПочти съм излязла от "състоянието" Mr. Green
Пък и Немо, не знам как можеш да си направиш извод за моето състояние като цяло, при положение, че тук имаш наблюдения, само върху част от моите размисли и страсти!Това ще рече, че мнонието ти никак не може да се нарече обективно, т.е. отпада от графата факти!

# 325
страст, ти си поредното доказателство, че сънят е здравословен акт...
С всяко преспиване ставаш все по-добре.  Grinning

# 326
Ние уважаме мнението на Немо, но в един момент, неговите мнениея прерастнаха в нещо друго, което не бих могла да нарека даване на съвет или мнение NaughtyТака, че ако на Немо не му се пише в подобни теми, никой не го е задължил, но явно на него му е забавно да си излива иронията и сарказма тук и няма да спре Thinking
Немо, като не приемаш мнения от жени в моето състояние, то защо тогава въобще четеш такиа теми, че и мнения изказваш?Просто подмини темата и не се цапай с моите душевни терзания Whistling

# 327
страст, може би трябва да оставиш всичко на времето. Сега си като обсебена, без значение какво решаваш да правиш по отношение на него. Терзаеш се за неща, които изобщо не са в твоя власт. И така само засилваш чувствата си.
Ако искаш да приключиш тази история, просто насочи вниманието си в друга посока и лека полека ще отслабнат тези емоции.
Хем се измъчваш, хем явно не искаш да сложиш точка на тази история.   bouquet

Подкрепям облачето хей.
На твое място, страст, бих постъпила точно така.
Ако един мъж те иска, ама наистина да те иска, то той ще направи чудеса от храброст, за да те има.  Simple Smile

# 328
..."Всичко отминава под това небе, болката отляво- НЕ!"  Wink

...

На някои явно им доставя удоволствие да си играят с чувствата на хората.
И макар така болката отляво да става все по-непоносима, дават й шанс да отшуми.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 11:23 от горица

# 329
Днес, мъжът ми ще ходи до тях, за да се видят.. Confused
Така ми се иска и на мен...Снощи се чуха по телефона..горкия беше толкова гузен... TiredИ после си писахме на скайп общи неща..Надявам се да не каже нищо..Предполагам, че няма а каже...

Общи условия

Активация на акаунт