Търся инфо за д-р Диков!

• 2 873
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Разполага ли някой с актуална информация за д-р Иван Диков, който преди години работеше в Майчин дом, после в Токуда, а сега не съм много сигурна къде?

# 1
Шейново.

# 2
В Шейново е в момента.

# 3
Началник е на отделението, където е женската консултация.

# 4
Добавям г-р Диков от Майчин Дом. Той е преподавател на студенти също така, но е със самочуствие без покритие и ужасно груб. Има няколко стандартни лафа и въпроса и изглежда компетентен, но не можа да се справи с раждането на сина ми. Не ми обърна почти никакво внимание в пред-родилна зала, /въпреки, че ме бяха препоръчали и си плащах - 300лв за обикновено раждане без епидурална/, беше дежурен и не съм го викала специално, а същевременно родих бързо и безболезнено - само 5 болезнени контракции като аз си позволих да извикам на последните 3. Накара ме да ходя до родилна зала при финална контракция, в резултат на което детето се показа докато пресичах пред-родилна зала, щеше да падне на циментовия под, разкъсах се /а можех да мина без шевове/ и въобще изкарах кошмарно раждане при условие, че го обмислях от месеци и плащах за грижи и добро отношение.
Д-р Диков не изчака лидокаиновата месна упойка да ми подейства и ме ши на живо /а аз плащам за да ми се спестят такива болки/ На въпроса ми защо тези нежелатени ситуации се получават ми се развика, че е трябвало да се стискам при контракцията за да стигна до родилна зала!!! не съм била аз тази да го учи какъв е родилният процес и пр. Акушерките на смяна също се държаха отвратително - нито една не дойде да ме успокои а през цялото време ме гледаха като отрепка. Диков категорично отказ да ми обясни какъв ми е шева и трябваше тайно да се добирам до картона си - аз все пак чета, интересувам се и имам понятие от това що е то шев на перинеума, но трябваше да ме предупреди - например при такъв шев не се препоръчва вдигане на тежести, а аз първите дни вдигах тежки кофи - казанчето на тоалетната в стаята не работеше и така си я чистехме.
Сестрите и акушерките на 12-ти етаж също са много груби и некомпетентни. Четири пъти ми дупчиха вените по ръцете за да ми сложат абокад в резулта на което Диков ме изкара неуравновесена!!!
Аз съм лежала в Майчин Дом на 7-мия етаж, но там не съм имала такива проблеми нито с персонала, нито с абокадите.
Това не попречи на Диков да си вземе парите накрая без да се притесни, че щеше да убие детето ми и че не съм получила услугата за която му се плаща.
Не искам да си спомням вече моето кошмарно раждане, но искам да предпазя други майчета от този човек.

Моля ви не ходете при д-р Диков! Ужасно груб, самочувствие без покритие и го интересуват само парите. Направо не ми се говори за него.

Освен това научих, че там където живее (огромен блок с 10 входа), хората с много труд си изградили детска площадка в двора и от 1000 души живеещи там, точно този "лекар", който би следвало поне малко да го е грижа за децата и за майките, подал оплакване в общината да разрушат площадката, която му отнемала място за паркиране!!!!!!!
Мисля, че коментарът е излишен..

Общи условия

Активация на акаунт