Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 57 023
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
liani  найстина е възможно да са го надценили.Не мисля че е разумно да е с деца 4-5 клас(моя е  с такива в спорта само) В англйиския е с деца 1ви клас и 2 ри .Мисля че  е по добре да си е с нивото .Незнам разликата в класовете и в писането както и мисленето е ОГРОМНА.    bouquet

При нас по математика от теста вчера е изкарал 5 много беше разочарован.Баща му го успокой обаче че и 2 ки щял да има Hug Hug

момичета искате ли да събереме форумските 2 ро класници bowuu bowuu Blush За София става дума  Cry Cry Cry много искам и другите ама.... Confused

# 271
DIVA_ORHIDEQ   Предложението ти е супер  Hug дано и Варненските да вземата да се организираме .................

# 272
Марчела, успех в неделя. Ще стискаме палци на Петьо, да се представи добре и да е доволен.
Сина ми още спи. А колко домашни имат за днес, не ми се мисли.
Аз пия кафе на спокойствие. След малко ще го будя да учи.
Да питам от 12-ти ли сменят смените в училище?

# 273
  • Варна
Марчела, успех в неделя. Ще стискаме палци на Петьо, да се представи добре и да е доволен.
Сина ми още спи. А колко домашни имат за днес, не ми се мисли.
Аз пия кафе на спокойствие. След малко ще го будя да учи.
Да питам от 12-ти ли сменят смените в училище?

ЛУЛУ, благодаря!  Hug
Да, ние от 12 сме първа смяна.  Peace

РеаНора, аз бях предлагала миналата година, но така и не се срещнахме. По принцип съм ЗА.  Peace

# 274
mar4ela5 станахме 2 Grinning

# 275
Добро утро.
Много сте изписали, ей. Laughing

Снощи мина родителската среща за класа на Ани. Основната тема е била  предстоящата безумна екскурзия, за която с мъка се събраха минимума деца. Класната  се е опитала да вмени чувство за вина на нежелаещите да пуснат децата си, с мотива че няма да се впишат в колектива. Това, че по-голямата част от въпросния колектив ще си е на училище, е незначителна подробност. Друга подробност е и безумната организация на мероприятието. От около 10ч до към 16ч /по мои сметки/ по план трябва да посетят над 10 забележителности. Кога ще им остане време да се сплотяват, съвсем не е ясно. Продължителността на удоволствието  е 1/едно денонощие/, цената му е 67 лв, без таксите за посещението на забележителности и детска дискотека.

Орхидея, аз съм ЗА среща. Laughing
Марчела, успех на Петьо!  bouquet

Забравих да споделя.
Гледам си снощи кротко новините по БТВ, слушам  едни жални душички да обясняват как в училищния стол им дават за обяд шкембе-чорба, че и лютичко за добавка се намирало, и изведнъж Ани се изстрелва от другата стая въодушевена и крещи ''Мамо, мамоооо! Ама това са Боби, Ким и т.н. деца от нейния и съседните класове''. Crazy
Та ако закъсате по обедно време с тежък махмурлук - столът наш, училищен, ще ви спаси. Joy

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 09:03 от Бианkа

# 276
  • Варна
Момичета и аз съм ЗА среща с децата, не знам къде обаче ... някой следобяд през почивните дни? Simple Smile

Gesika бързо възстановяване на Момченцето ти желая!

# 277
  • sofia
Gesika желая му бързо възстановяване на детето. Моята дъщеря във втори клас беше в подобно положение даже по зле - в резултат на катастрофа беше със счупен таз и съответно в нещо като гипсово корито от гърдите до пръстите на краката беше в гипс и съответно само в легнало положение. Така изкара целия втори клас. Това което направих за да не повтаря  и да върви със съучениците си е:
     1. Подаваш молба до директора на училището, към която прилагаш епикризата от Пирогов детето да бъде обучавано в къщи.
     2. Говориш с класната за преподавания материал - с нашата се бяхме разбрали че ще ни посещава само ако има проблеми иначе по закон от училището са длъжни да ти осигурят преподавател у дома при тези обстоятелства.
     3. Подаваш и една молба и искаш разрешение за придружител по време да занятията.
Не би трябвало да имате проблем тъй като във 2ри клас са само с годишни оценки и материала не е сложен.

# 278
  • Варна
И аз може да дойда на срещата, само да не е тази седмица, че ще отсъствам от града. Смените се обръщат от следващата седмица.  Ето графика за тази учебна година, публикуван на сайта на РИО Варна. http://rio-data-7.hit.bg/Smeni_09.jpg

# 279
  • София
Момичета, добро утро да ви почерпя, че днес съм рожденничка!

# 280
  • Варна
Честито! Бъди жива, здрава и много щастлива! Весел празник!   bouquet

# 281
iv_mikova
Честит Рожден Ден!!!
Бъди жива , здрава и всички около теб!  bouquet

# 282
Да се похваля - от днес имаме тетрадка по музика!Питам се - по физкултура ще имаме ли тетрадка?

# 283
iv_mikova, честит празник!  bouquet

Сега прочетох какво се е случило с детето на GesikaConfused
Пожелавам бързо възстановяване на детенцето. Hug

Тетрадки имаме от всички по много. Пише детето във всяка, по много. Изобщо с тия темпове на учение подозирам, че ще бъдем таз година второкласници, догодина - студенти. Crazy ooooh!
Носи Ането всеки ден шестици, почти една страница от бележника е изписана. Носи и тетрадки, щедро окрасени в червено, обикновено аранжирани с прекрасен и голям надпис в долния край ''ВНИМАВАЙ!!!''.
Внимава тя, зер, ама на 20 страница домашно и аз ставам леко разногледа, какво остава за нея.
Много съм изкушена да напиша някоя реплика към класната на поредното ''внимавай'', ама за сега се въздържам. Crossing Arms

# 284
  • София
iv_mikova, да си жива и здрава !   bouquet
Весел празник...

Да се похваля - от днес имаме тетрадка по музика!Питам се - по физкултура ще имаме ли тетрадка?

Ние си я имаме отдвна...  Laughing

То тетрадки да искаш, това чудо не го разбирам. Само по БЕЛ са 8!

Добро утро.

Та ако закъсате по обедно време с тежък махмурлук - столът наш, училищен, ще ви спаси. Joy

Това е грижа за човека т.е. децата, няма от какво да се оплакваме ...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт