Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 57 190
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да ви попитам, уморяват ли се децата ви ? Моя най-редовно спи следобед по собствено желание ... Уж си ляга на време, но с това ранно ставане, а понякога има и доста домашни... Снощи писа преразказ 4 страници, приключи с домашните към 18.30...

# 481
Да ви попитам, уморяват ли се децата ви ? Моя най-редовно спи следобед по собствено желание ... Уж си ляга на време, но с това ранно ставане, а понякога има и доста домашни... Снощи писа преразказ 4 страници, приключи с домашните към 18.30...
Да, уморява се доста. Става рано и следобед спи от 13.30 до 15.00ч.
 Домашните, които им дава госпожата са умерени, според мен.
 Какъв е този преразказ 4стр? Множко ми се вижда. Rolling Eyes
 Много съм разочарована от учителкта по пиано и вчера решихме, че прекратяваме уроците при нея. Просто преля чашата.  Cry Цели 30мин. не спря да вика по детето. Педагогическият й метод куца на тази жена. Не стига, че викаше, като ненормална, но накрая й взе ръката и започна да я удря през пръстите с химикалката пред мен.  Cry
 Още съм разтърсена от случката, а детето е, като попарено. Мълчи и се е затворила в себе си. Cry

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 09:11 от Xylometazolin

# 482
жгмъц и ние сме така. Калина като се прибере от у-ще само по погледа я преценявам дали ще има сили да учи или ще си легне. А като легне спи по 3-4ч едвам я будя.
От време на време и главата я боли, вече разбрах и от какво е: мигрена Sad и затова няма да я натоварвам лека-полека, като й се спи , да спи............
По този повод като чета, някой деца на колко извънкласни спортове са записани, направо се чудя кви сили имат децата, но явно имат щом ходят с мерак.

# 483
  • София
Преразказа е на разказа "Момче и вятър"...

# 484
  • София
      Добро утро и от мен !!!

Ами при Вас е супер спокойно положението щом децата ви спят по толкова много - моят от  5 год. възраст изобщо не ляга следобед и на сила съм го слагала и пак не заспива. Направо си е като "вампирче" - даже сега след тоя инцидент му казвам - "Сега ,ако не си отпочинеш като си стоиш само  в къщи - кога друг път , но той пак не спи........

Сега ще започваме да учим - г-жата е дала един списък по дати и заглавията на уроците и аз го изпълнявам стриктно , пък да видим - но това само по БЕЛ и математика , по английски - каквото мога помагам ( аз съм учила френски), днес ще учим и по околен свят, въпреки че нямаме план за него. То при тези "отношения" с госпожата въобще и не смея да питам , а и тя въобще и не я интересува - до сега не се е обадила изобщо. Говорря си по тел. и скайп с други майки , които да ме ориентират за някой подробности , но и те от децата каквото са разбрали , а то нали знаете ,че не е най -точното.......   

Хубав ден на всички Ви желая!!!! Hug Hug Hug

# 485
Gesika, по Околен Свят /ако работите с "Просвета"/ може да вземеш тази книжка:
 http://www.book.store.bg/c/p-p/c-138/id-35526/kniga-za-uchitelia … a-cvetanska-.html
 Лично на мен ми върши много добра работа.

# 486
  • Пловдив
Тези книжки ги имам за читанката и по математика. Има насочващи въпроси и на какво да се наблегне. Полезни са.

И Михаил се уморява, но не спи като се прибере. Всъщност е отпаднал само когато става въпрос за учене. Когато тръгваме за тренировки очите му наподобяват  халогенни фарове и е видимо енергичен и зареден. Обяснимо е.

# 487
Сина ми не спи на обяд. Не спеше и последните две години в градината, голям зор беше с това лежане на обяд.
Изморява се. Но не иска да спи. Вечер ляга рано. В 22.00 часа е в леглото. Сутрин става 07.30 часа, малко трудно става, но няма начин.

# 488
  • No Line On The Horizon
То, наистина, вече имам чувството, че съм се преквалифицирала в помощник-възпитател. Трябва да започнат да организират курсове за родители, за да ни обучават и да ни раздават от тези книжки  Joy

# 489
Привет от мен! Наваксваме със сина ми изпуснатото през тази седмица и за мой срам не мога да реша следната задача от помагалото по математика - помагайте!
В кой случай от 10 изваждаме 10 и пак остава 10?

# 490
  • у дома
Коментираха го по напред -когато си сваляш ръкавиците -изваждаш десет пръста и остават 10 на ръкавицата...
Отзад на помагалото си има отгооври -ориентирвайте се по тях,когато се затрудните...

# 491
Момичета и пак казвам, има отговори на някой задачи отзад

за тази специално от там я видях иначе посмъртно нямаше как да я реша Mr. Green

# 492
  • No Line On The Horizon
Тя тази задача е уникална направо. Една приятелка ми се обади, защото у тях 3-ма големи не можели да я решат. Добре че е форума, та знаех отговора  Grinning

# 493
  • София
Момичета , и това са задачи във ІІ клас , а представете си какво ли ни очаква в VІ - VІІ клас????? newsm78  Mr. Green

# 494
Тя тази задача е уникална направо. Една приятелка ми се обади, защото у тях 3-ма големи не можели да я решат. Добре че е форума, та знаех отговора  Grinning

ОООООО да беше само тя...............аз като ги видя такива и направо отварям отзад Laughing

В училище говорят , че нямало да има топло. Представяте ли си????!!!! Сега ще кажа и причината. Преди парното беше на въглища, но някоя умна глава решила , че ще става на газ. Сега парното в у-ще е цялото разглобено, и неможели да го направят да мине на газ..............а най-тъпото е , че не може вече никога да стане пак на въглища. АААААААА и забравих да кажа, че никой не бил виновен за това и никой не предлага как да го оправят. А аз кво да правя???Да си пращам детето на студа ли?

Gesika като знам колко висши математики съм минала в университета, а сега кво?............мъча се с някви 10 бройки пръсти, ръкавици и такива тъпотий Joy

Общи условия

Активация на акаунт