Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 56 978
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте, да се похваля, много 6 много нещо, то по български, по английски по, околен свят, само пуста математика нещо ни мъчи.
И Станислава днес се прибра много щастлива че има три 6.
Имат много болни дечица в класа,и тя нещо се опитва да се разболява.Ще ходят на екскурзия в петък и Станислава пие колдрекс без да мрънка.Иначе все не и харесва все не го иска.

# 601
Здравейте, ние вече сме по-добре. Поне не вдига Т.
За Коледа постоянно си мени исканията и още не сме решили какъв ще е подаръка. Но със сигурност ще е някаква играчка.

# 602
  • Варна
Колкото  да ми е странно Петьо още вярва в Дядо Коледа. Днес заяви, че иска самолет с дистанционно, който лети истински и на високо, с писта за кацане + още един "лош" самолет. Simple Smile)) Питам го къде продават, той - не бил го виждал, измислил си го, нали Дядо Коледа работел по поръчка, щял да го направи за него.  hahaha Joy Много е наивен миличкия.  Blush
Днес много лошо го ритнаха на футбола. Голям рев рева. Без малко да се откаже да ходи, ама размисли.
От другата седмица тръгва на шах към училището - безплатно. В понеделник и вторник от 12 до 13ч. като са първа смяна. Като са втора, не знам.
Всички болнички да оздравяват бързо!  Hug

# 603
  • София
И Станислава още вярва в Дядо Коледа.Понеже и казах,че тази година за Коледа няма да има  играчки,че е голяма вече.Тя ми заяви,че от нас не иска,но Дядо Коледа ще и донесе каквото си поръча.

# 604
  • Варна
И Станислава още вярва в Дядо Коледа.Понеже и казах,че тази година за Коледа няма да има  играчки,че е голяма вече.Тя ми заяви,че от нас не иска,но Дядо Коледа ще и донесе каквото си поръча.
hahaha Joy Същата работа сме и ние...

# 605
  • София
При нас новото е, че нямаме отопление в училище, навън е по топло от вътре... Децата седят в клас с якета, утре ще са с намалени часове. Предложих духалка, като алтернатива - не може, пожарната не дава ...
И така вече е с течащ нос. Twisted Evil

# 606
И в нашето училище все още няма отопление.
И това е добре дошло за класната, защото ги пуска с по 15- 20 минути преди края на часовете.
Много съм притеснена, имам чувството, както и повечето родители, че просто притичва край училището нашата класна, за да се отчете. По време на час седи изправена само отпред на дъската и си изпява урока, пише на дъската план и не минава изобщо между децата да види кой какво прави...
И уроците механично ги предава- отваря учебника и започва механично да преподава. Миналата седмица дори сонарните съгласни изобщо не ги беше забелязала, че съществуват.... и не им ги беше преподала.

# 607
Моята госпожица също е със запушен нос. Гърлото не я боли, но с фенерчето видях, че се стичат секрети отзад. Confused Снощи я нагрях в банята, намазах я с разни помади и сутринта беше кукуряк. Сутринта промрънка, че само едната й ноздра е запушена и тръгна.
За Коледа не е искала нищо, защото сме се разбрали за рождения й ден да купим пиано.  Mr. Green
п.п. Момичета на какво се равнява оценката- А+

# 608
Ние имаме може би от 1 седмица  топло.Вчера писахме домашно во 22.30 много нещо беше ........... но така е  по никъв начин не го успокоявам защото от др година имат повече.... имаме  вчера 6 по АНГЛ Joy Joy bowuu ще отида до хиполенда че ми е по близко за мечовете имаме както по долу писах вече 4 неща на star wars  да ви кажа предпочитам това вместо мече но ако я види чантата ще каже така дядо коледа ще ми донесе чантата а от тебе искам мечаааааааа #Crazy #Crazy от 1 година иска меча от мене но понеже не му го купувам  каза че ще си го поръча за коледа .От няколко дена обаче си отваря устата за чантата....http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 3553a48d8b063414e тази хареса Крис от каталога (тук още не я е видял) само дето при нас е мисля 140лв
за заглавие ми хрумна
ИДВА ЗИМА  АЗ СЪМ В ЧАС ЧАКАМ КОЛЕДА В ЗАХЛАС!2-клас
КОЛЕДАТА ЧАКАМ АЗ НИЩО ЧЕ СЪМ 2 КЛАС.
Второкласник съм голям чакам КОЛЕДА засмян

Да допълня моят синковец полу вярва  вече в дядо коледа решил е тая година да дебне дядо Коледа.Вика аз незнам защо ни лъжете за дядо като майките и бащите купуват подаръците.Викам не не е така има съществува.А той ами айде да видиме аз ще го чакам и ще го спипам Joy hahaha hahahaтази година щв успея (вика КРИС)

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 08:52 от DIVA_ORHIDEQ

# 609
И нашата учителка е...ужасна Sad
На родителската заплашила, че ще напусне, и родителите само дето не я окуражили...не ми се влиза в подробности, защото с еоказва че нищо не можем да направим, та сега ни остана надеждата наистина да напусне по собствено желание

# 610

нашенско 6+ Peace

# 611
за заглавие ми хрумна
ИДВА ЗИМА  АЗ СЪМ В ЧАС ЧАКАМ КОЛЕДА В ЗАХЛАС!2-клас
КОЛЕДАТА ЧАКАМ АЗ НИЩО ЧЕ СЪМ 2 КЛАС.
Второкласник съм голям чакам КОЛЕДА засмян
Подкрепам заглавията , всичките стават  newsm10
Калина пък вярва че има фея на Зъбките, оня ден си извади един зъб и аз забравих да сложа под възглавницата паричка, тя се събуди и беше недоволна......еее разбира се , че измислих нещо, и на др. сутрин се събуди с 2 парички newsm47
Моля, дайте ми идея за подарък за РД на момиче на 8г. В неделя пак сме на РД Simple Smile Нищо не може да се сетя по интересно и да не е 100лв. За Хана Монтана, и Ункс и т.н. знам.......ама то момичето е напълнено с такива неща, а сребърни обици ми е омръзнало да подарявам...............

# 612
Щях да предложа сребърно бижу, но след като не искаш, предлагам ти дневник, аз скоро гледах в книжарница Ориндж, има много красиви,а и вече са на възраст, да могат да пишат и ще е интересно  Peace
Друго, пак от там(или друга книжарница)- http://www.book.store.bg/c/p-p/m-47/id-29076/feite-na-cvetiata-v … shebni-vrati.html, много е красива, има още една книга в поредицата

# 613

нашенско 6+ Peace
DIVA_ORHIDEQ, благодаря! Hug
 Обикновено за подарък взимам някоя блузка, като преценявам размера на детето предварително. Допълвам към подаръка книга съобразена с възрастта му и дребна играчка.
Сега са луди по кученцата и котенцата, които сменят цвета на памперса си. Така подаръка ми излиза към 30-35лв. Crazy

# 614
  • Монтана
Здравейте моята принцеса е болничка от пневмония и ще си учим в нас добре че много лесно се справя по всичко абе то с майка -даскалица Simple Smile как да не се справя детето. На нас не ни дават толкова много за домашно успява за половин час да си научи по- всичко.

Общи условия

Активация на акаунт