Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 57 074
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Благодяря в Марсеи имаше  оригинален за 46 лв тук яко са надули по насметка ще ми е да му купя чантата на  междузвезни воини 14о лв е Whistling Thinking Crossing Arms  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/manufacturers_id/104/sort/2a/page/3  това купин на цена от  8 лева
това на http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/9721 12 http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/9720
това 15 лв http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/9722 та  това от моята кницарница до нас а тук такива цени и то без доставка
 това на 12 лева
такава мания ни е обзелааа от  тях

# 586
Не следя тези играчки точно, затова не знам какви са цените, обаче нали знаеш че като писне детенце, купуваш където намериш  Laughing

# 587
....от няколко дена гледат "Полярен експрес"
Много хубаво филмче

# 588
Да, ама след 10ия  път вече взе да ми писва леееко  Joy
Но пък е перфектно- малкия гледа влака в захлас, а каката се чуди има ли дядо Коледа или не  Laughing и всичкис а щастливи

# 589
  • Варна
Марчелка пускай нова тема или ще чакаме 50 стр? Искам да попитам вашите деца подготвят ли се вече за подаръци за дядо коледа??? Моят син от миналия месец иска з аколеда меча на ДЖЕДАЙТЕ ако някой знае къде го има нека пише моля ви се от лятото говориме и го иска и сега ще го очаква за нова година Tired
Ще чакаме 50 стр.  Hug
Мислете заглавия. Hug
Петьо си иска мотор още от миналата година.  Crazy

# 590
Още чакам дядо Мраз
нищо че съм втори клас  Mr. Green
поне за моята второкласничка това важи  Wink

# 591
Моя хубавец вече си е намислил подарък - сега е на вълна Роботбой - герой е от детско филмче, но предполагам че до Коледа ще си промени поне няколко пъти желанието Laughing
Като гледам, че нищо не правят по английски явно ще трябва да взема по-сериозно аз да се занимавам с това. Ще падне едно мрънкане и вайкане от негова страна, но по-добре така вместо след това да не знае на кой свят се намира като вземат да препускат.

# 592
  • София
Моя мъж днес се успа и Дияна не е на у-ще. Дребната стана малко преди обяд, влезе в хола, клюмна глава и рече "успала съм се". Сега не знам как ще извинявам отсъствия.
Все още не е мислила за подарък. По едно време ми беше казала "искам да е изненада". Може и да я питам какво иска. Ние решихме да и вземем таблет, т.е. аз реших, мъж ми се нави Simple Smile

# 593
  • sf
Можеш да й напишеш бележка по домашни причини.
Аз използвах такова извинение за едно пътуване мин. година.
А все пак не беше ли по-добре да я заведете на училище, па макар и позакъсняла?

# 594
  • София
Ами съпругът ми се събуди в 10 и нещо. Т.е. аз се събудих, видях колко е часа и го наръчках. Няма смисъл да ходи в 10:30, при положение, че са до 11.

# 595
Здравейте на всички май чета на второкласници.Съвсем случайно попаднах във форума и страшно ми хареса, всичко около проблемите , трудностите и хубавите моменти с нашите деца. Ще се радвам да приемете и моят второкласник , той се казва Благовест, учи в 55-то у-ще и е роден на 20.06.2001 г. в София. 

# 596
Да се отчета за днес - страшно много домашни - утре имат шест часа  Confused Пише и плаче, защото се преумори  Rolling Eyes В никакъв случай не ми се иска да й се карам, защото много се старае, затова стискам зъби и съм извънмерно търпелива. Сега тепърва започва да лепи снимки на Пловдив и ще пишем отдолу описание на забележителностите.
Самата аз съм страшно изморена, защото малката ми дъщеря внезапно вдигна висока температура и се наложи да я водя на доктор, чакахме огромна опашка, сега сме на антибиотик и куп лекарства. Постоянно й се повръща и лежи, защото е отпаднала. Мога да кажа, че вече и на мен ми става лошо от притеснение  Sick

Току що повърна, ох момичета стискайте палци да се оправи  Cry

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 17:48 от Писана

# 597
  • София,
Здравейте на всички май чета на второкласници.Съвсем случайно попаднах във форума и страшно ми хареса, всичко около проблемите , трудностите и хубавите моменти с нашите деца. Ще се радвам да приемете и моят второкласник , той се казва Благовест, учи в 55-то у-ще и е роден на 20.06.2001 г. в София. 
Здравей топ, и добре дошла, опитай - прочетох (е момченцето ти е в 55 - то в кой клас сте, моя е в Д.

# 598
Здравейте, да се похваля, много 6 много нещо, то по български, по английски по, околен свят, само пуста математика нещо ни мъчи.

# 599
И ние сме фенове на Междузвездни - нашият меч е от Джъмбо - свети в синьо и издава звуци, но има в Хиполенд и Комсед всякакви щуротии от тази мания.
Ние се разболяваме, днес е спал следобяд, едва диша - толкова му е запушен носа, дано устискаме тази нощ...  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт